Přejít na výpis diskuzí
Pozice z Mass Effect 3 nemažte, mohou se hodit
3.2.2012 | Aleš Smutný
125 příspěvků
-
ME 9. uz to vidim. uz teraz sa mi nechce znova hrat jednotku a dvojku aby som mal savy na trojku....
-
-
Pokud pojede jenom hlavní příběh, tak 1 i dvojku za cca 20-25 hodin stihneš.
-
-
mno prave ze tak nie. ked uz robim daco tak musim komplet vsetky vedlajsie atd aby som mal vsetko hotove... :-D
-
-
-
myslím, že odpověď na poslední otázku je jasná: jedině za biotického boha z ME2, jelikož tenhle Volus je nej HC postava z ME vesmíru
-
A uz je to tad uz jsem myslel ze se dnes clanku o ME3 nedoskame *1* *1* Kolik vam za to EA plati?
-
-
Bejt zadobre s EA se dycky hodi ;)
-
Panu Smutnému? Bude to možná znít absurdně v případě Masitého Efektu, předpokládám však, že to píše zcela dobrovolně... *5*
Nu což, další flame diskuze právě začala... -
Ano, je to prostě šokující, když se zvyšuje počet článků o hře, která je vrcholem velmi oblíbené trilogie, na níž čekají miliony hráčů, a která za chvíli vyjde. Prostě skandální, je za tím jistě konspirace, korupce a kdoví co ještě :)
Na druhou stranu, díky progresivnímu rozvoji orgánu jménem mozek jsme nadáni schopností volit, co budeme a nebudeme číst... takže doufám, že jste v evoluci také pokročil tak daleko a nebudou vás články o ME3 trýznit a nutit vás do jejich konzumace...:)
(a odpověď je "nic" :) ) -
-
Na tuhle píčovinu se někdo těší ?
-
-
Opět duchaplný komentář. Ale stejně já jednou napsal hemeroidy a na den mě blokly tenhle hňup tu mluví sprostě ale ne cenzor se fláká.
PS: Jestli je Mass effect pi*ovina nevím co je potom L.A. Noire tak sprostý slovo zřejmě ještě nikdo nevymylel. -
-
Dobr.... Hehehé, hihihí, hahahá!
-
-
hohoho, huhuhu, vidím že jsi velmi veselý člověk
-
-
I ty jeden ftipálku *15* Měl bys ten Máš Defekt omezit, leze ti to na mozeček.
-
-
Tobě by měli v cvokárně omezit přístup na net. A hraní dobrých her se omezovat nemusí Jazz defekte
-
-
-
-
To byla recnicka otazka :), jen se podivuji proc zrovna o tehle hre vyjde minimalne 1 clanek denne, uz jich ma na konte 52 do brezna jich pribude minimalne 40, co ostatni hry? Proc si nezaslouzi taky takovou pozornost?
-
-
Nu, vždyť to píšu. Je to velká a významná značka, čekají na ni miliony hráčů a samozřejmě jsou chytře dávkovány nové informace od zdroje.
Proč si ostatní hry nezaslouží takovou pozornost? Mnohé ji mají...a když od jiných nic není...tak si ty informace nenapískám. Moc rád bych napsal něco nového třeba o Game of Thrones RPG a nebo Crusader Kings II, ale... kde nic nového či zajímavého není, tak ani nic nezpracuji. A letět do Švédska, abych vyzpovídal Paradox, na to jaksi nejsou lidské ani finanční prostředky :)
A jak říkám, když mě něco nezajímá, není nic jendodušího, než o tom nečíst, pořád je tu dost prostoru o jiných tématech a hrách...:)
-
-
urcite v tom bude i kopulace
-
-
nekdy i ejakulace
-
-
-