Přejít na výpis diskuzí
Pozor, úprava zbraní v Ghost Recon způsobuje závislost!
26.4.2012 | Aleš Smutný
28 příspěvků
-
detailná úprava zbraní je samozrejme výborná vec a kto hovorí že nie, by sa mal trochu zamyslieť ... totiž vždy je dobré mať možnosť volby a ten kto o to nestojí môže používať ponúknuté presety. Ale do tejto hry je toho škoda *1*
-
Proti moznosti upravy zbrani nelze nic namitat. Hlavne aby zbytek hry stal za to...
-
-
a to je prave to kde me hra nepresvedcila. vypada to na brak, vyjma patlani se se zbrani. no neco jako tera, vymzleni postavy na 100 hodin, ale hra samotna nuda, nezajimava.
-
-
Dle bety se to hraje jako obycejna strilecka, ale bez aspon naznaku taktiky tam clovek nevydrzi. Grafika je stejne hnusna jako na videiich, ale animace pohybu jsou rek bych v zanru bezkonkurencni. A ta uprava zbrani z videa je ve hre fakt povedena, lidi posahani do zbrani se v tom musi rochnit.
-
-
navim proč ja žadne video nevidim
-
-
:) Že by proto že jsi na mobilu ?
-
-
-
tak jsem to, v dlouhe zachodove chvili, vyzkousel .. a normalka, nic nadstandartniho .. dulezite je jak moc se projevi jednotlive zmeny v konfiguraci v samotnem hrani .. urcite ale lepsi mit tuhle moznost nez napevno dane zbrane ..
-
No když tam bude možnost připevnění motorové pily pod hlaveň jako v GoW, tak si teda vůbec nebudu stěžovat! *1*
Ale zas je pravda, že z taktického stealth hlediska je motorovka celkem nepraktická *1* -
takovy hry moc nehraju,ale video je pecka...supr napad
-
Tak nějak mi dochází, kdy naposledy byla na pc možnost "tunit" si do detailu kvér? RS Vegas 2 ?
-
-
skoro v každej *3*
-
hitman blood money, graw, crysis (tam ne do detailu)
-
-
Neví někdo proč po tom co si vylepším zbraně je mám v misi bez vylepšení??
-
ja jsem na to skladani alergickej už ted kvuli tomu ovladaní, misto abych mohl nejakou součastku vybrat okamžite, bude mi trvat zlomek vteriny nez pootočím to menu a snad vterinu nebo vic, kym to otočím cele pokud ta součastka bude na opačnem konci *11* nasr.t
-
uz se tesim na brutalni a nekompromisni komentare... :)