Přejít na výpis diskuzí
Pozvánka do Kalifornie na záběrech videa z American Truck Simulator
29.1.2016 | Petr Poláček
37 příspěvků
-
Ano máš pravdu. Nebrat doslovně. Chtěl jsem tím říct, že města jsou tady plus/mínus stejné jako v ETS2. Vlastně většina toho je stejná jako v ETS2.
-
Mestá sú tam o dosť väčšie ako v ETS2 a aj pribudlo omnoho viac modelov medzi AI.
-
V tom traileru jdou vidět i policajti, že by konečně ? A kdyby tam byla vysílačka jako byla v 18 wheels to by bylo taky super :)
-
Tak to asi pozeráš iný Twitch ako ja. Lebo ja v Los Angeles vidím podstatne viac ako 3-4 križovatky.
-
O menu nejde, to ať klidně zůstane takové jaké je. Spíš bych čekal, že město bude mít víc než 3-4 křižovatky. A pak takové věci, jako hustota provozu, AI ostatních aut, typy křižovatek...
-
Amerika bude to isté a SCS už pri ETS2 ukázalo, že dosť obsahu dáva zadarmo. Takže nejakých premrštených cien by som sa nebál.
-
A čo si čakal? Je to primárne určené pre americký trh! Nikto v USA by nebral ETS 2 a Ameriku len ako DLC, preto je to samostatná hra. A načo meniť dizajn menu? Pôvodný z ETS 2 je super.
-
Náhodou ETSko mě docela bavilo. Takový příjemný relax když člověk nechtěl moc po práci přemýšlet a prostě si jen tak vyrazit na výlet.
-
Ten je tu https://youtu.be/Yu32OisFgWI
-
Nie je to izo, to nebude pre teba.
-
Toto není oficiální trailer.
-
Jako odborník na herní průmysl říkám: Nekupovat! Z twitch vysílání je zřejmé, že jde z větší části jen o přeskinovaný ETS2. Navíc model vydávání placených DLC po jednotlivých státech... to je prostě hnus.
-
Snad to bude mít lepší fyziku. *7*
-
Doufám, že tam bude hodně rovných silnic, kam až oko dohlédne.
-
Evropský tahače jsou super, ale ameriky jsou ameriky. Těšing level 99, z nedočkavosti jsem si aspoň zase chvilku zahrál starý díly 18WoS.
Mimochodem nešlo by k příležitosti vydání ATS zase pozvat Pavla Šebora (nebo někoho z SCS) do Fight Clubu / Tea Clubu? V FC byl snad jen jednou.... to i Dan má trošku lepší skóre. *1* -
Na to jsem zvědavej, protože mě zajímá o kolik jiné to bude než Euro Track. Pokud to bude jen jiná mapa a jiný značky kamionů tak nemám zájem.
-
Moc se těším! *14* Evropu už začínám mít ohranou (nebo spíš ojetou?). *15*