Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyz se clovek podiva zpetne, tak je treba smeknout jeste vice nez v minulosti.
    Uvedomte si, ze v te dobe jste meli k dispozici joystick, ktery mel 4 smery + jejich kombinaci a 1 tlacitko( byly samozrejme joysticky treba i s 5 tlacitky, ale vsechny byly pouze funkcni jako to jedno.)
    A i pomoci takto omezenych ovladacich prvku bylo mozne ovlivnovat, jestli prihravka, ci strela pujde po zemi ci vzduchem. Zda hodne ci malo. Strelam bylo mozne udelovat fales, slo sprintovat s micem, ci ho pomalu technicky vodit a dalsi a dalsi vychytavky. V neposledni rade hra vyzadovala pomerne znacny skill ve vedeni mice, protoze kdyz jste zahnuli v momente, kdy jste si mic predkopli pred sebe, tak uz jste byli bez mice, ktery dal pokracoval v puvodni trajektorii. Stejne tak bylo potreba mit skill na kvalitni centry a dlouhe prihravky do behu a "radar" mel daleko zasadnejsi roli nez dnes.
    Bohuzel velke procento hracu radeji preferuje sranda fotbal kdy staci mackat cudliky a hra dela 99% vse automaticky, ale hlavne ze muzu cutat za nejakou nagelovanou hvezdu a skutecna hratelnost neni podstatna. *7*
  • Sensible byl arkadovejsi a hra byla hodne o tom, mit ve stredu utoku i obrane nejakeho top hrace a potom slo vse. Nebyl problem davat goly ze 40 metru atp. Ale zabavne to bylo hodne, o tom zadna.
  • no san salvador mel myslim zrovna taky 4 ligy, ale ty mena, staty a cena hracu byly podle me ciste vygenerovany, mimo ty hlavni souteze *5* (stacilo sledovat, co se deje, kdyz se prodaj profi hraci, jak to zaclo generovat amatery na doplneni soupisek, to byl samej pavel suchoparek, roman kuka nebo tomas koller ) *5*

    no asi se tenkrat netrapili s licenci, dneska to neni zadna prca ji dostat a platit
  • Sensible Soccer seria vynikala výbornou hratelností, ale čím vynikala opravdu nejvíc byly soupisky všech možných týmů světa. Některé státy měli i dokonce druhou a třetí ligu, byla prča koupit třeba do Plzně golmana z Vietnamu. Kam se na tyhle soupisky dnešní fotbaly hrabou. Dodnes nepřekonatelné.
  • Teď jsem se dočetl, že Bethesda chystá tři nové tituly. Kdyby to bylo pokračování Wayne Gretzky Hockey serie z osmdesátých let, vůbec bych se nezlobil, Ten hockey mě strašně bavil stejně jako Kick Off .. Škoda, že Kick Off Revival bude jen na konzole :(
  • http://www.zing.cz
  • Mart9
    Takové hry jsou za zenitem jako Matějovský
  • actua soccer byl takovej wanabe fifa... (i kdyz paradoxne na chvilku byl i lepsi)

    kick off jsem sice nehral, ale z toho amiga videa to pusobi podobne sensible socceru, kterej nedavno v podobny kampani neuspel (myslim tomu rikali social soccer)

    coz je skoda, me simulace sportu moc netahnou, ale takovouhle arkadicku bych si klidne dal
  • A toto někdo ještě hraje? Tak to potěš pán bůh.
  • Odulin
    Jj Kick Off byla sranda, ale možná o fous raději jsem pak míval ve své době Actua Soccer. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit