Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Kradení klíčů nakonec bude hodně velkej bisnis, jen co je pravda *3*
  • obecně mohu souhlasit s tím, že banky jsou víníkem těchto plateb - má zkušenosti s platbami ze strany prodejce a "podezřelé transakce" se musí řeši. Samozřejmě u globálního prodeje je toto složitější, ale jednoduchý 3D secure code řeší všechno, čímž nakupující nemá možnost cokoli zakoupit z kradnené karty, pokud tedy neukradne zároveň telefon a jednoduše, karty se nekradou tak, že někoho zbijete na ulici a vezmete mu peněženku i s mobilem. Nedostatečnost zabezpečení bank (a potažmo prodejce) nevyužívat tuto možnost, je zvrácenost.
  • Já nic takového nepožaduju. Mě to dává asi takový smysl jako požadovat za hru procenta z platu. Pak bys mohl zakázat hrát hru ostatním lidem pokud berou víc, protože tím přece "okrádají" autory. V newspeaku se tomu teda říká ušlý zisk.
  • honcka
    Jestli není taky trochu vina na straně Steamu, kdyby umožňoval blokaci jednotlivých klíčů a ne celých balíků, jak se píše, tak by pak kvůli reklamacím si na G2A dávali lepší pozor na prodejce, např pokud by nechtěl dát svoje osobní údaje, tak by platbu spožďovali o 3 měsíce.
  • LOL, EG.cz je odpad plny zkopirovanych a vetsinou i spatne prelozenych clanku. Chapu ze nediskutujes tam, kdyz tamni ultras redakce kazdeho zabanuje za uplny kulovy a 80% komentaru rychle smazou
  • ale ty sa budeš diviť, ale ja som si nevšimol, žeby u nás boli polovičné ceny reálneho tovaru oproti zvyšku EU aby zahľadnili platové rozdiely ako sa to tu požaduje pri hrách.
  • Ja si vcera koupil Arkham Knighta za 10 €uráčů. Na steamu je 40% sleva a presto porad stoji 17€.
    Ja bych si to taky radeji koupil na steamu kdyby to tam nebylo vsechno tak nehorazne predrazene.
    60€ za nove pc hry ..... to prece absolutne nedava smysl.
  • Ty ses taky pomocnik zlodeju prosim te. Pust si steam a zmlkni.
  • Paulcz
    Občanky s čipem mají v Německu a jak je to skvělé dokazuje trend "How to Microwave Your ID" :)
  • A zkoušel jsi to? Co jsem četl, tak se to nevyplatí, protože značná část těch co si něco koupí si požádají o refund/chargeback a tak příjdeš o klíč i o prachy, navíc je všechno zpoplatněné, oškubou tě o zisk z prodeje který jde na G2A úret, oškubou tě o to když ty prachy chceš převést na účet... Mám 300 nepotřebných klíčů které bych rád prodal, ale po důkladném zvážení mi G2A za to nestojí...
  • No vidíš balíky kupuješ nerad , ale to že ty hry které nechceš můžeš prodat na G2A za cenu Bundlu tě nenapadlo?
    časem si můžeš našetřit i na nějakou dobrou hru.
  • Tak když někdo reaguje na debilní české weby v diskuzi na českém webu, tak se obvykle předpokládá, že reaguje na daný český web *7*
  • Nevšiml jsem si že bych zmínil Games.cz konkrétně mluvím o debilním článku na Eurogameru a celkovém pohledu redaktorů herních webů.
    A ruku na srdce , kdybych byl zloděj tak bych asi nekupoval hry Punch Club , ale tutovky , AAA hry na kterých vydělám asi daleko více než na indiích od Punch Club.
  • Nejlepší je, že máš čísla na kartě. K čemu to je na kartě? někdo to ukradne a máš problém. Takový údaj tam být nemusí a klidně to mohou poslat jako pin.

    Tomu také říkám zabezpečení. Citlivé údaje napíší přímo na kartu *15* Venku nikdy nepotřebuji čumět na kartu. To max doma.

    Nejlepší je ale občanka. To vymyslel přímo intelektuál. Pak každý včetně revizora a pošty vidí všechny tvoje údaje. Klidně by to šlo udělat bez údajů s chipem. A dle práv by to každý viděl jinak. Policie, pošta atd. A na čtečku dnes klidně stačí telefon.
  • G2a *15*

    Prodejci kradených věcí kteří schválně mají takové podmínky, aby tam šli kradené věci prodávat. Tohle jestli někdo dobrovolně podporuje ve fanatickém honu za cenou jak důchodce v honu za prošlým jogurtem....To je opravdu figura *11* Kdyby chtěli, udělají to tak aby to nešlo a když se něco stane budou spolupracovat a ne chtít jako podmínku aby tam prodávali.

    Kupuji jedině GOG, Steam. Případně origin apod když to jinak nejde. Balíky nesnáším, protože tam je vždy něco co nechci. Jestli někdo na to nemá nebo nechce čekat na slevu, tak kupováním od pomocníků zlodějů není dobré řešení.
  • Mart9
    Tam to dávají sami ti vývojáři, to je ten rozdíl.
  • No je zřejmé, že jste článek nečetl. Games poukazují na kauzu, která se momentálně odehrává na internetu - a nijak nekritizují G2A. Tady popisují skutečnost, o které psali vývojáři hry Punch Club, kdy lide nakupovali ve velkém kódy k jejich hře pomocí kradených kreditních karet a kódy následně prodávali na G2A hluboko pod cenou. Majitelé kreditních karet potom u své banky dávali žádost o vrácení peněz, protože si samozřejmě nic nekupovali a jednalo se o krádež - všechny vrácené peníze šly z kapsy vývojařů. Ti tak tratili cca 200 000 dolarů, přičemž jejich hra se prodávala na G2A a všechen zisk šel do kapsy zlodějů.
    Ale co tím chci říct, games pouze poukazují na kauzu, možná se v jednom odstavci zmíní o tom, že nakupovat z G2A může být někdy riskantní, ale celkově službu neodsuzují. Tím pádem pochybují, že jste četl článek a pouze tady vyvoláváte drama, jak je v diskuzích zvykem.

    Mínuskáři do mě *1*
  • třeba takový Humble Bundle že jo
  • ale prdlajs *15*
  • A taky vidím že je problém i v tom že euro=dolar třeba na steamu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit