Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No pokud vím tak MP do MoH dělali DICE - BC2 a BF3. Já jsem spíše fanda CoD série, ale u BC2 jsem se celkem dobře bavil. MoH bylo zklamání. Black Ops je podle mě povedený díl. Modern Warfare 2 byl špatný, ale BO naštěstí opravil 90% ohavností co mělo MW2. Mluvím samozřejmě o MP, těch pár hodin dlouhý SP nemá moc smysl ani hodnotit.
  • MoH má na starosti jiný tým, než BC2 - a tedy BF3. Takže bez obav, BF3 bude skvělý, MoH2 to samé co jednička. CoD opět zvítězí (v prodejích, ne gameplayi).
  • Ono se liší BC2 od CoD, to ano. CoD a MoH skoro vůbec, co se týče hratelnosti jso uto prakticky totožné arkády, jen CoD díly jsou, jak se říká "much more polished" než MoH a také tomu odpovídá kvalita. Jestli bude MoH 2 zase od DICE tak to dopadne podobně, bo to budou dělat o polední pauze mezi BF3.
  • Hloupé řeči pane. Původní MoH je z WW2 pokud jste ho vůbec hrál. Takže od něj mohlo kopírovat max CoD 1,2 a 5. MoH nové je z dnešní doby, stejně tak jako série MW, která tu byla PŘED novým MoH. Takže MoH (nové) kopíruje od CoD a to navíc ještě uboze, bo hra stojí za starou belu. Jde jasně vidět, že to DICE spíchli jako rychlokvašku.
  • První část - souhlas. Nové MoH neberu vůbec jako MoH, ale jak jsem psal, odlehčenou (arkádovou) verzi BC2 - což taky je, MP je od týmu z DICE, nikoli od EA, navíc na Frostbite enginu. Reagoval jsem na dohady ohledně původních dílů obou sérií, kdy se odtrhla část tvůrců MoH a začala dělat na CoD.
    Druhá část - dobře, stále to podvědomě porovnávám spíš s BC2 než MoH, i když se MP opravdu hodně liší, takže bych neměl.
  • Když máte tak chytrý názor pane, co takhle ho něčím podpořit? MoH je nepovedená kravina, která měla být konkurencí CoDu, ale výsledek je směšný. MP se vůbec nepovedl a Sp byl kratší než krátký.
  • Posledním dílem CoD byla 2, další díli jsou jenom ždímání značky.
  • MoH se opravdu nepovedlo, mix BC2 a CoD a vzniklo z toho cosi nepovedeného. Nudná a krátká kampan a vyloženě stupidní MP, který to nejlepší z BC2 jaksi zapoměl a z CoD to kopíruje tak špatně, že výsledek je zřejmý. Možná hra vidělala, aby mohli udělat další díl, ale hra stojí za houby a také ji skoro nikdo už nehraje. Oproti tomu BO je povedený, konečně pořádná SP kampan a MP je oproti MW2 lahůdka.
  • CoD 1, 2 a max 5 kopírovaly MoH (staré). MoH (nové) pak zase kopíruje novější díly CoD. Jinak tvrdit, že v MoH kopou zbraně a v CoD ne je opravdu vtip. Každý ví, že ta hra je ještě větší arkáda v MP než CoD. Hrál si to vůbec?
  • 1) MoH byl dřív než CoD, takže těžko něco kopíruje. Naopak všechny moderní střílečky vycházejí z něj. Poslední MoH je navíc odlehčenou verzí Bad Company 2 (MP), CoD se podobá akorát singl.

2) Nesrovnávejte nesrovnatelné. Obě hry jsou dobré, ale každá jde jiným směrem. Společné mají jen vyhrocenost a zachraňování světa jednotlivcem. Medal je ale přeci jen realističtější, pokud se dá vůbec tohle slovo použít. MP se hraje pomaleji a na o něco větších mapách než ultraakční CoD. CoD navíc nemá recoil (kopání zbraní), důsledky jsou asi jasné. Naopak CoD exceluje v možnostech přizpůsobení si vojáčka od barviček a tetování (BO) až po perky a killstreaky. Každý nechť si vybere.

3) Diskuze ohledně MoH vs CoD jsou asi tak o něčem, jako Cola vs Pepsi. Jediná správná odpověď je BC2 *3*
  • Je k pousmání, jak se tady každej pomale vstěká, že CoD je nej, nej, nej a MoH je srajda. Vždyť kdyby nebylo MoH, tak CoD nikdy nevznikne :) MoH byl první výtvor části lidí, kteří se potom trhli a vytvořili si novou značku v podobě CoD. :)
  • jestli to nebude lepsi jak nepovedeny medal of honor tak si to uz nekoupim, udelal sem chybu a jeste ted toho lituju kdyz koukam na obal ty hry..musim ji prodat *10* *6* *7*
  • Dobry vecer. Off topic: prosim vas mohli by ste disablenut tu featurku co ukazuje prispevky od userov co su tu registrovany pravo na main screene? Je to aboslutne primitivne. Nehajy debilko napise uplnu traposinu a ono je to tam pod tym hodene. Nehnevajte sa ale je to strasne iritujuce. Dakujem
  • medal je lepsi nez cod cod je jen pitoma strolecka s vylepsenou grafikou inak je to na picu
  • LOOL jděte do pr*le Codkaři, To COD okopírovali od Medala !!! Je vidět že ste nehráli COD1. Fakt deme´ti!! *10* *10*
  • ale jo proč né
  • Komenty, že MoH kopíruje CoD jsou podle mě úplně zcestné, poněvadž právě CoD 1 byl parádní kopií Medal of Honor : AA ;)
  • Nesnáším lidi co říkaj chudáčku když ani k tomu mému příspěvku to nepatří a neberte to zas tak tragicky lidi! *1*
  • Přesně co hrá za němce konečně něco jiného. Ale pro COD a MD bude nejlepší jít do budoucnosti! Mohly by udělat COD z 2012 END WORLD konec serie! :D
  • Tak to by asi neprošlo *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit