Přejít na výpis diskuzí
Pravděpodobně se chystá Medal of Honor 2
6.1.2011 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
COD je bezducha sracka a MOH totez... BF:BC2 to je hra pro chlapy!
-
-
:D:D:D
-
ked chces hrat nieco co neni arkada, ani simulator a je tam ta stara pc hratelnost a tymova praca zahraj si bf2 abo bf2142, bc2 je taky mix tymovej prace a arkady, ale kto chce hrat konzoloidnu a arkadovu "run n gun" hru, nech si zahra cod
-
Jasně a ty jsi ten chlap že?
-
-
Zkusil jsem vsechno z vyse zminovanych a bc2 mi prijde nejlepsi. Nejlepsi multiplayer, cod je oproti tomu strileci chodicka - MW jsem hral po netu dost dlouho, BO jsem nehral, ale bude to na stejne brdo,MW2 nezabavi tak dlouho jako BC2, navic tam je ten lvl50 strasne rychle, v bc2 clovek musi mit aspon trosku rozum nez neco udela.
-
-
Ale spis tu jde o to, ze nejvetsi zakladna codaku jsou lidi co nezkusili bc2, protoze to vlastne ani nemaji koupene. Tak jako jejich slavny COD. CODaci radsi zainvestujte a podte do BC2 :D vysel uz aji vietnam za pouhych 300KáČé. Nebudete litovat :D
-
-
-
-
ale jo proč né
-
LOOL jděte do pr*le Codkaři, To COD okopírovali od Medala !!! Je vidět že ste nehráli COD1. Fakt deme´ti!! *10* *10*
-
-
Hloupé řeči pane. Původní MoH je z WW2 pokud jste ho vůbec hrál. Takže od něj mohlo kopírovat max CoD 1,2 a 5. MoH nové je z dnešní doby, stejně tak jako série MW, která tu byla PŘED novým MoH. Takže MoH (nové) kopíruje od CoD a to navíc ještě uboze, bo hra stojí za starou belu. Jde jasně vidět, že to DICE spíchli jako rychlokvašku.
-