Přejít na výpis diskuzí
Pravidla redakční bitvy týmů Games.cz a BonusWeb.cz v Battlefield Hardline
26.3.2015 | Redakce Games.cz
45 příspěvků
-
bude se to vysílat?
-
A ty si jako zoufalec asi nepřipadáš viď?! Uvědomuješ si vůbec že čteš článek ke hře která tě, evidentně vůbec nezajímá, a ještě ztrácíš čas tím, že k ní píšeš zbytečnej komentář? *6*
-
Naprosto souhlasím, Cicimbrus je buď pod hranicí nebo dospělý jelito *5*
-
V pravidlech neni o cheatovani, takze kdyz "obetuju" jeden ucet abych vyhral grafiku, tak je to v poradku? Skvely :)
-
O to by som sa nebál, skôr v tvojom prípade bude problém s národnosťou, tuším že českým mongoloidom cenu nepredajú.
-
Docela jsem se těšil na hardline ale nějak se to klukům nepovedlo no, zůstanu u BF4 a ušetřím 12 stovek na Gta teda pokud to zase neodloží a když jo tak v květnu ušetřím na Geralta, ty jo ono opravdu není co koupit i kdybych chtěl :)))
-
Problém bude možná i s tím věkem.
-
To je nemůžou vykopnout, nebo se nebude hrát na privátním serveru... atp šak to musí mít řáadně ošéfované. *3* *7* Jinak by to ani nešlo.
-
Mě dost zaskočila ta zmínka na získání grafické karty jen těm účastníkům celého turnaje. Snad někomu z hráčů vydrží spojení celý turnaj. Nehci být škarohlíd, ale přijde mi to jako klička od sponzorů turnaje, jak nedat.
-
co to meles vesnickoslave
-
Běž raději zase poslouchat Tublatanku, ty retardovaný Maťo.
-
Hraje sa na K/D a Hotwire nikdy nebolo na K/D takže tažko.
Skôr daju Blood money a CQ *2* -
I tak dost drahý na DLC.
-
Co by ne, kdyz se tu najde dost zoufalcu, co zabiji cas tim, ze spamuji v diskuzich u temat, ktery je ani nezajimaj... viz. ty, Veskoslav, Jack1947, GGG, LV426 a dalsi blbouni... =)
-
@Tom
Najde se dost zoufalcu kdo tu hru koupi ale ne v CR
Koupil jsem ji prez brazilii a zaplatil 29€ ;)
Nebudu delat EA sponzora ;) -
Není to trochu ehm, diskriminace?
-
Nebo se rovnou u něj stavíš, odehraješ jim turnaj a třeba i vyhraješ, nema problema. *3*
-
V pohode, tak poviem kamošovi z Ostravy, že použijem jeho osobné info, nema problema.
-
Přečti si pravidla bod 4: "Účastníkem soutěže se může stát jakákoliv fyzická osoba starší 15 let, která má trvalé bydliště na území České republiky."
-
netáraj :)