Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na VS su najlepsi odbornici? Odkedy preboha, hlavne co sa tyka Game developmentu a veci okolo toho maju ludia z VS absolutne nulovu hodnotu a skusenosti.
  • Keyz
    Jakože se sejde nějaký vousatý muž s jinými individui někde ve sklepě na Moravě a po okolí bude hlídkovat STB a hledat dané individua, zda náhodnou neřešení nějaké to společensky nepřijatelné téma a to hry. *15*

    Ale s tím VIP souhlas. Doufal jsem, že to bude hlavně aby se veřejnost něco dozvěděla a vůbec šíření myšlenek co největšímu počtu lidí. To již není.
    Beru, že tam máš odborné témata a workshopy. Za to bych klidně dal prachy. Tedy hlavně za workshop kde něco děláš. Ale za přednášky ne.
    Dnes si zdarma dojdeš na VŠ kam chceš a máš nejlepší odborníky které šlo sehnat. Zdarma pro všechny. Jen se musíš nahlásit.

    To, že si někdo nechá platit za přednášku je jeho věc. Ale sám se tím řadí k nějakému proudu. Zda che svoje téma zdělit většině anebo za prachy pouze vyvoleným. Máš přednášky s odborníky, kteří si za to nechají pořádně zaplatit a pak na stejné téma od borců, kteří to šíří zdarma.
  • Takze za tu cenu by se dala predpokladat velka davka know-how.
  • Jack1947
    Nešel bych tam , (nebudu vysvětlovat proč nemám rád společenské akce, přesto že bych se něco dozvěděl) ale tohle je tedy nic moc... takto má bejt pro všechny nebo jak? na druhou stranu to je velká škoda já bych lidem přál a že to zpoplatní ty nahrávky nebo tak... já nevím no. Sic všechno něco stojí ale... ale... noo. To bych využil i jinak.
  • Jack1947
    Mickey... se vždy chytne něčeho co já plácnu... jako by si z toho měli brát ostatní příklad. Je hezké že mi někdo archivuje rozumy i když vyzní beztak naprázdno. *4*
  • Muže z lidu ;)
  • Řeknu to na rovinu - stává se z toho jen silně VIP společenská akce pořádaná na prestižní adrese . K ceně registrace se nemá smysl vyjadřovat - co chtějí dostanou . Já doufám v underground ;)
  • To aby ten kdo tam dorazí, si to sám nahrál... Anebo poté ripnul, jestli to tak udělají. Btw jaktože není jasné jak to bude? Je to za rohem a ví se h*vno? Proč to vůbec udělali tak na divně, když to předtím bylo jinak? Tohle jako workshop pro odborníky za prachy...přitom program říká něco jiného...jaký odborník vůbec stojí za tím projektem
  • blixa
    Nevím. Až pak jsem si uvědomil, že zbytečně mluvím o něčem, co netuším jak dopadne, sorry za zmatení..
  • Blixo proč sis smazal ten svuj koment? Půjde to teda po skončení koupit nebo nevíš?
  • sevastopol
    Bude se nahrávat Vávra, potažmo WarHorse, a všichni ti důležití ostatní nebo ne? To je pro mě důležitý vědět abych se mohl připravit, netuším co znamená "malá část programu". Prosím o odpověď.
  • sevastopol
    Koho?
  • MickeyMutant
    Když slyším o české konferenci herních vývojářů, nemohu nepozdravit všechny účastníky památnými slovy Jacka1947:
    "Já pořád vidím že česká herní scéna ještě neřekla a doufám dlouho neřekne své poslední slovo."
  • To aby to tam někdo nahrál kdo tam bude sedět. I když podle toho co píšou, to vypadá že to není o financích ale světovém myšlení toho vola co to provozuje. Asi dorostl to profi akce pro malý okruh lidí.
  • "Přednášky na GDS 2014 sice budeme natáčet i letos, ale po dohodě s organizátory zveřejníme jen menší část programu, který začíná už v pátek tradičními workshopy."
    *15*

    Tak oni chtějí aby tam lidé chodili ale nemají dostatek míst. Namísto aby umožnili to sledovat více lidem tak to neudělají. Tedy asi to je již tak legendární sešlost, že si borci udělali VIP klub. Klasika. Jakmile je to malá akce, tak se snaží o pozornost a jakmile si myslí jak jsou již velcí tak se to pak zlomí. Tedy bude to zaměřeno pro minimum lidí oproti širokému publiku, které mělo možnost to vidět na záznamu. Sranda, že jinde jsou větší borci zdarma pro všechny aby se lidé něco dozvěděli TED Talks je v tom skvělá platforma. Pak klasicky přednášky z velkých univerzit, které jsou paradoxně otevřené zdarma a ne jako mrňavá akce v ČR, kde si borci myslí jak jsou VIP *15* Navíc v minulosti ko*oti z technické knihovny ani neměli pořádné mikrofóny. Z technické knihovny a nemají mikrofóny :D

    A co budete tedy nahrávat? Jeden den? Jednu akci? Bude se nahrávat WH?
  • Proč nebudou veřejné všechny video přednášky ale jen jejich část? Nechápu ten smysl když už se to natáčí..? Klíďo bych za to zacáloval, protože se na GDS tento rok nedostanu a tudíž bych o materiál nechtěl přijít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit