Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Start hry je k zaplakani, serveri temer nefunkcni uz 3 den

  • Hra je skvělá, o tom žádná. Pokud vás baví postapo a survival, jděte do toho. Ti, co mají rádi Conan Exiles, Rust aj. tak zde budou naprosto spokojení. 


    Ti ostatní, kteří chtějí nerušeně hrát, užívat si cestování, crafting a PvE by se měli rozhodnout.

    Za zmínku stojí fakt, že hra je v alpha verzi a tak musí lidi počítat s nedokonalostmi (a ne jak ostatní brečet na discordu či recenzích, že to blbne).  Z toho vyplývají lehké bugy jako vznášející se mobka atp. Horší to je pak se serverama - tedy stabilitou. Hra tedy padá a je nepříjemné, že po nalogování vás čeká mrtvola, protože jiný hráč se logl dřív a stihl vás zabít (ano, pokud se neodlognete sami na pokraji mapy, jste pořád ve hře). Ale jak jsme psal, je to Alpha, dá se to očekávat. Takže pokud nemusíte hned "hrát", doporučuji počkat než se tohle vyladí.

    Dále je hra je samozřejmě full PvP, takže chtě nechtě se dřív či později dostanete do soubojů. A jak už to ve full pvp bývá, přijdete o všechno. Zůstane vám maximálně walker (a pokud máte štěstí, tak vám ho nerozbijou) a vy vše sbíráte znova. Samozřejmě, že pokud jste grief vy, je to sranda a v partě je šance na přežití vyšší. Nebaví vás PvP a chcete se mu vyhýbat ? Rozhodně si to ani nekupujte, protože budete trpět. Nebo si najděte několik lidí, kteří s váma budou hrát a řešit PvP za vás.




    • VereWolf271

      Říkáte, že lepší je si pořídil Bannerlord a tuhle hru až o něco později? :-D

      • Dneska, po fixu serveru, to jelo vcelku obstojně. Sice občasné pády, ale to se dá v současné verzi hry čekat. 

    • Co jsem zaslechl, tak se dá úplně "zmizet" ze serveru, takže pokud je jeden offline, tak se nemusí o nic bát. Navíc je dobře vyřešen problém s raidy a griefingem. A to tak, že stačí pouze zlomit zámky, díky čemuž hráč přijde "jenom" o loot a ne o celou základnu. Hráč, který opustí startovní sektor, už se do něj nemůže vrátit, takže nemůže obtěžovat nováčky.

      • Dá se zmizet, ale kolikrát k tomu není možnost a prostě zůstaneš na mapě "spát". Hlavně, kdy ti padne server, některé to nechá ingame a raidnou tě. Někteří se tim chlubí na discordu.

        My třeba děláme voloviny typu, že zničíme nohy walkera, ukrandeme loot a walkera svalíme např ze srázu - pokud se jedná o hráče, co nás intenzivně otravoval.

        A se startovní lokací máš pravdu, ale i tak se tam nachází dost záškodníků, kteří prostě otravují ve startovní lokaci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit