Přejít na výpis diskuzí
Předobjednávkový balíček nabízí za 10 999 Kč Xbox One s dvojicí her
1.7.2014 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
Zatim se mi zdá nemístné kupovat XO nebo PS4. Protože když si dnes pustím na X360 hry z dob jeho Launchu, tak se na to nedá po grafické stránce koukat. Takže pokud NextGen, tak až to bude opravdu next gen, až zvládnou z té konzole dostat to co ted dokažou dostat z X360 nebo PS3, do té doby cena klesne a bude výběr z mnoha dobrých titulů. *3* mužete mě za to kamenovat nebo nesouhlasit, ale tak to vidím já
-
-
Tohle se ale už nestane, protože současná generace konzolí jsou prakticky PC. X360 a PS3 měli uplně jinou architekturu, kde bylo třeba se učit a byl mnohem větší prostor pro optimalizaci.
-
-
a v čom je to odlišné od optimalizácie na pc architektúru? to že sú s ňou programátori oboznámeni neznížuje priestor pre optimalizáciu
-
-
Bohužel historie prokazuje opak. Optimalizace na PS4/XBONE se bude zakládat na snižování fps, viz. Order 1886. Pokud si myslíš, že na 2-3 roky budou PS4 hry vypadat dvakrát tak líp v těch samých fps jako u PS3, tak žiješ ve snech.
"to že sú s ňou programátori oboznámeni neznížuje priestor pre optimalizáciu"
Ale zvyšuje to prostor u neznáme architektury. Očividně si nepochopil.
-
-
-
Tak pak si opravdu Třeba next gen grafický zpracování třeba RYSE asi ani neviděl . A to je launch titul. Jasně, herní stránka pokulhává, ale dementuje tvoje tvrzení. No offense
-
Asi tak až na to jak píšeš že se na to nedá po grafické stránce koukat podle toho soudím že hry bereš podle grafiky opravdoví hráč si ještě dneska mezi tím GTA V atd dokáže vytáhnout ps1čku a zahrát si starého dobrého crasha nebo tomb raider :D
-
-
Jasný, já si taky rád zahraju staré hry, Ale pak nám zajisté uniká celý smysl Next-Gen. Protože to je Hlavně a jenom o grafice...
-
-
-
Vyhozené peníze. Současná generace prozatím bohatě stačí...
-
-
jj, tak na vypocet zakladni matematicke operace jako je scitani nebo odecitani dvou cisel mensich nez 10.
-
-
To budou na podzim plný popelnice Ps4 *15*
-
Slušné.Ač už nejsem a asi ani nebudu konzolista moc pěkná cena
-
-
Povidej! Ne vazne, nestava se moc casto aby nekdo presel (predpokladam) od konzoli k PC. Vetsinou to vidam naopak, doplnene pohadkou jak je najednou vsechno lepsi, snazsi, levnejsi atd.
-
-
Jako Majitel xbox one už měsíc po vydáni z českého obchodu za relativně překvapivou cenu 12,5 tisíce (!!!) s kinectem si tak nějak říkám, kde je asi chyba. Ceny jsou různé jak se zdá. Lidi to brali za 15 tisíc z Německa, nebo Rakouska ... A kdo hledal ten našel. Jediné, co MS totálně u mě zes**l, tak je fakt, že XO neměl fungovat bez kinectu. A hleďme... Kinect je jenom cihla co zabírá místo a kromě streamu na twitchi pro metrosexuály co si tam dávají svoje obličeje s plakáty Justina Biebera na zdi to není k ničemu. Kolik lidí znám co dělají video chat, když hrajou... Takže to z mého pohledu byla obrovská lež od MS a podvod na cílové zákazníky v ceně 100$/€. Za bundle s 2x plnou hrou ( o hrách samotných lepších nemluvit) za tuto cenu je ale podle mě uvedená cena přijatelná.
A ještě reakce k cenám headsetu... Je to logický nikdo si do svojí platformy nepouští zatím moc konkurence. Lepší je prodat licenci opravdu kvalitním značkám, jako to je u POLK audio. Koupil jsem si ty jejich sluchátka za 4,5k a nelituju. Kvalitní kus a cena odpovídá kvalitě, přestože se asi hodně lidí tomu podiví. Možnost volby se tomu říká. Kdo nikdy nehrál na profi úrovni tak to nepochopí -
2 hry ke konzoli je fajn nabidka imho *5*
-
-
Zoufalá nabídka v zoufalý situaci.
-
-
cena s DPH nebo bez?
-
-
Cena je s DPH
-
-
Opravdu lidové +2hry co si víc přát ? *3*
-
-
PS4.
-
já bych si přál zrušit fotbal :D Ale to je jen má psychická deformace... za to že si koupim konzoli a daj mi k tomu fotbal, tak za to utrpení a potupu by mi ještě měli zaplatit (nesnáším fotbal a fotbalisty) *11* dnes mi končí vycházka, vracím se večer.
-
tak já si zrovna za podobných 16k koupil noťas, běží na něm vše co chci hrát, budu na něm teď v létě na chatě pařit hry, koukat na filmy, pouštět muziku a brouzdat po netu, pak se mi bude hodit do školy, na práci a při cestování.. *7*
-
-
Hrát na notebooku... No to je teda opravdu zážitek. Navíc herní ntb za 16k to bude teda terno, pokud ho budeš každej den tahat do školy tak se ti za rok rozpadne.
-
Jj, koupit si dobré pc, tím člověk nic nezkazí. Já trávím v práci u PC dost času a příjde mi zase super relax si naopak zapařit na gauči na gamepadu(PS3) u velké TV. Tak nějak si u toho víc odpočinu než zase u PC. Do budoucna ještě uvidím, jestli si pořídím PS4+Vita nebo Steam-PC+nVidiaShield. Druhé zařízení kvůli mobilitě a streamování, když vám někdo z rodiny zabere TV.. :-)
-
-
S timhle argumentem u mě nepochodíš... Já si v klidu zahraju s gamepadem na gauči u velké TV a nemusim mít ani zaplou konzoli a měnit DVDčka. Stačí mi k tomu HDMI kabel, Wireless reciever k PC a x360 ovladač a navíc mam hry v opravdu 1080p a s lepší kvalitou obrazu s vyšším framrate. Jediný a opravdový důvod proč mam konzoli je kvuli dvoum možná třem hrám který jsem chtěl... jinak opravdu neni žádný duvod. To jen tak za mě.
-
-
Ježišmaria, on hraje na konzoli a ne na PC. Upalte ho!!! *16* *16* *16*
(sarkazmus) -
jj, beru. Ale ja právě nechci běhat z notebookem zabojovat kabely u TV. Já nedávno vyměnil stolní PC za notebook i kvůli prostoru v bytě a zbytečně viditelným kabelům. No nakonec je to ještě horší, když jsem byl na gauči a chtěl si víc zahrát, stejně jsem si tam natáhl zdroj, od kterého je kabel ještě víc vidět, párkrát jsem ho i neopatrností vyškubl. Zní to jako vrchol lenivosti, :-) ale není nad to si najít večer hodinku čas, zvalit se na gauč, natáhnout se pro schovaný ovladač a zahrát si něco (většinou hraju 1-2 týdny stejnou hru, tak není třeba měnit DVD často).
-
-
Tak to znám, Já mam právě HDMI kabel v husím krku v podlaze, takže žádný kabel není viděj *3* Připojovat porad NTB by mě teda taky nebavilo *1*
-
-
-
-
A muzes sem prosim napsat o jaky notebook jde?
-
-
a proč bych ti psal informaci, na kterou automaticky napíšeš negativní reakci bez ohledu na to co v ní bude? není to trochu zbytečné? *4*
-
-
To se chlubíš, nebo lituješ?
-
-
chlubim, protože ten notebook umí všecko co Xbone, ale Xbone neumí půlku toho co ten notebook (a to konzoli ještě fandim) *4*
-
-
-
-
Jak je to vůbec s tou zpětnou kompatibilitou u nových konzolí?
-
-
Obě zatím (a kdoví jestli) hraní her z předchozích konzolí neumožňují. PS4 by mělo mít nějaký to PS Now, XO se zatím moc neví. Spíš bych věřil tomu, že až budou konzole prolomeny, objeví se na ně emulátory, takže třeba hry až do PS2 rozjedou.
-
-
Cim to bude emulovat? Tim 8 core netbook cpuckem ktery je hrdy konkurent Atomu?
-
Děkuji za vyčerpávající odpověď.
-
-
-
Forza a Fifa? Myslím že ne Time.