Přejít na výpis diskuzí
Představení Collection 1 DLC pro Modern Warfare 3
13.3.2012 | Aleš Smutný
40 příspěvků
-
Bude to i na PC? Kdy?
PS: Pro všechny haters - když se vám to nelíbí, tak to nehrajte, nekupujte, nečtěte o tom a hlavně neblijte tady ty blitky do diskusí. Lidi, kterým se to líbí vaše hemzy nezajímaj. Běžte si zahrát Battlefield, nebo whatever... -
-
Ne*er se za pravdu. *3*
-
A co má dělat člověk, který je tím prostě zklamán, člověk který považuje mezi BF a COD sérií stále nejlepší CoD2/CoD4?
V MW3 mi trvalo 228 hodin MP + 70 hodin COOP než sem nad tím zlomil hůl.
Ja bych jim těch $15 klidně dal, ale nejdřív by museli opravit bugy, zrušit akimbo, zredukovat přesnost hip-fire, zrušit lag compensation, opravit hit detection, vymazat death streaky, support killstreaky a přidat nastavení FOV. Ne každy NW3 hater je BF3 fanboy, ale třeba i člověk, co se cítí koupí MW3 podveden a okraden.
Pokud chce člověk rychlou no-spawn akci na malé mapě, raději počkat na Global Offense než sponzorovat pokaženou hru :/ -
-
Myslim, že jsi měl na mysli Global Offensive...
Ale Global Offense je geniální nickname na sérii CoD! To jsi zabil. *15* *15* *15* -
přesně stejný pocit! Odehráno v MW3 cca stejně času jako ty.. Pro srovnání v Black Ops to bylo 310 hodin v MP, 80 v SP, v MW2 to bylo 530 v MP a 50 v SP, v CoD4 podle xfire cca 400 hodin a v CoD2 okolo 3 000 hodin (ano je tomu tak, hraju ho dodnes s kamarády).
sestupná tendence... pokud by někdo udělal podobný průzkum na PC, určitě by ta křivka šla dolůůů a to je jedině dobře, poněvadž tak komunita ukáže, že prostě o tyhle recyklace nemá zájem!
a btw zapomněl jsi na jednu zásadní věc a tou jsou čítři, je hovadská hovadina kupovat MP mapy, když to ani nejde hrát! v každý druhý hře jsou aimboteři, whčkáři a podobná verbeš...
s touhle sérií jsem skončil a příští díl si maximálně koupím kvůli singlu a to až bude hra ve výrazné slevě.. možná.... -
-
Tak jděte hrát na GameBattles. Tam to je 100% hacker free a je to jen o skillu ale nevim jestli je GameBattles i pro PC.
-
nebude to tim, ze casovej rozdil mezi cod2 a cod4 byl vetsi nez mezi black ops a mw3? Vzdyt je to uz jak Fifa serie, ale chapu, kdyz by mi neco vydelavalo tak bych to delal :)
-
-
doba mezi vydáním dílů nehraje takovou roli, odehraná doba je podstatná, ukazuje, že starší díly jsou zábavnější a komunitou (a dříve i tvůrci) podporované.
mw2 a poté mw3 jsem přestal hrát z prostého důvodu - omrzelo mě utrácet za minimum inovací a především patřím mezi ty hráče, kteří nečítují, či-li si hru už nemůžu užít, jelikož v každé druhé hře je číter a nebo přinejlepším 10 akimbářů nebo 150 kemperů hrající na killstreaky, který si stejně neužijou, ptže skončí mapa (nebo je využíjí špatně). nemluvě o bugách a problémech s iwnetem.
tohle je prostě stracený už, užijte si to na těch krabičkách, na pc máme jiný (lepší) hry
-
-
-
Prej zlomil hůl. Po odehrání dvanácti dnů... Ale držel ses statečně!
-
-
No držel, pořád sem čekal že vydají pořádný patch. Ale ne, patch nevyšel, známí hrát přestali, 4 mapy za $15 moc nespraví.
-
-
-
plesk....
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/061/294/1106514-cool_story_bro_super.jpg?1279885294 -
http://games.tiscali.cz/tema/kolekce-dlc-k-cod-modern-warfare-3-je-za-humny-58661
-
-
Pokud tam nebude nějaký exkluzivní obsah, který nebude jinde k sehnání, tak to maj blbě vymyšlený. Jde přeci o to, aby
rodiče zapaltili dětemzákazníci zaplatili DLC1, DLC2, DLC3, kolekci předešlých DLC s exkluzivním obsahem, DLC4, DLC5, DLC6, kolekci DLC4 - DLC6 s exkluzivním obsahem (opakujte libovolně dlouho) a nakonec kolkeci kolekcí všech DLC s kolekcí exkluzivních exkluzivit včetně DLC do DLC 4 - 8... -
-
Ja, ja, takhle se množit peníze *15*
-
-
Každý hloupý kdo tohle koupí .... neskutečné vyžírání peněz, už tak jsou ty hry drahé a platit takové částky za nějakou blbou MP mapu nebo novou zbraň, to je fakt síla :) Tyhle věci už měly být dávno ve hře a ne vždycky dodatečně tahat prachy z lidí ...
Nasr*t DLC ... -
Tak je nechme. Ať platí pomalu i za nový strom, co přidají na mapu. Série CoD je už naprosto o ničem, obtížností pro cvičené opice a po stránce zabezpečení multiplayeru tak na úrovni pravěku.
-
-
d.ž už hubu..
-
-
Copak koupil sis stromeček za kilo?:-D
-
-
A zazvonil zvonec... =)
-
Ne, ale už mě nudí jak si u každýho článku o COD jdeš vylejvat komplexy a brečet jak je na světě všechno nespravedlivý. Najdi si už konečně jinou zábavu než 20 hod. denně trávit u chatu a spamovat to tu tvýma 10 letýma narážkama.
-
-
-