Přejít na výpis diskuzí
Představení hlavních postav na videu z Assassin's Creed IV
26.9.2013 | Ladislav Loukota
28 příspěvků
-
Tak oni měli v AC charaktery vždicky zvládnuté dobře a i ten šašek z trojky byl docela v pohodě. Ezio je jeden z mých nejoblíbenějších herních charakterů a navíc bylo zajímavé sledovat celej jeho život...
Jinak si ale myslím, že zas tak velkej pokrok neudělali vzhledem k potenciálu. Jednička byla stereotypní protože jsi dělal pořád dokola to samé. Takže jediné co udělaly bylo, že přidaly spustu zbytečností abys měl co dělat. Třeba v Revelations jim už evidentně docházely nápady protože takovou kravinu, jakou tam byl ten tower defense jsem dlouho neviděl.
Je ale vidět že naslouchají fanouškům. Tower defense se nelíbil, tak teď místo toho máme honičky v motorovejch člunech... -
Paráda, věční remcalové jsou zase mimo *1* . Todle vypadá na pořádně propracované postavy a zajímavý příběh. Autoři udělali od prvního dílu (který byl trochu nuda) pořádný pokrok
-
Njn, tezky kdyz se chtej zavdecit vsem , jen ne ortodoxnim fanouskum.
-
Abych vám pravdu řekl drazí kolegové, tak víc než tohle mě zajímá ta HD předělávka s Evelin. Ten jeden trailer co na to vyšel mě nalákal víc, něž všechny trailery ze čtyřky dohromady...
Edit: Čtverku mám v plánu zkusit čistě kvůli hlavnímu charakteru, páč je tu velká šance na Ezia 2.0
Díl od dílu je ta hra čím dál absurdnější a autoři dělají nesmyslná hratelnostní rozhodnutí. Kdo se proboha jde v Karibiku, mezi žraloky potápět bez nože??? Tak jak se jednička dala relativně vzato nazvat "simulátorem" zabijáka tak teď je to tak že AI je čím dál tupější a ačkoli jsou tam stovky npc dělajících různé činosti tak jsou všichni jen na oko a většinou jen zmateně pobíhají sem a tam, bohužel všichni stejně protože jedinej kdo má nějaké pohybové animace jste vy, všichni ostatní mají tak dva až tři pohyby... Když jsem u těch animací tak ty komba co dělá to je na posrání. Ve trojce ušly a byly dost brutální, ale tady mi to příjde k smíchu. Nebo k pláči, ještě v tom nemám jasno... -
To mi prislo po AC II, uz taky Dojit z bodu a , do bodu B. Zabit v bode a postavu a vratit se nebo se jeste dostat do bodu c (bonus) , doufam ze to nebude nak extra dlouho trvat to uz by mi asi zaclo vazne hrabat - snad ty pirati se tolik nenabehaj no ( silne pochybuju.)
-
35
-
Uz...to...zanina...byt...neskutecne...nudny. *13*
-
Kolik tech videi jeste bude do vydani hry ?