Přejít na výpis diskuzí
Představení horde módu Extinction pro Call of Duty: Ghosts
28.10.2013 | Petr Poláček
46 příspěvků
-
Dobra, me nazory jsou blbosti dekuji ted se citim o moc lip. *3*
-
ty si v každé diskuzi... a pořád meleš blbosti...
-
Parodie na zerling rush?
-
Tebe by meli nekam zapustit nejlepe do zeme a dat ti pekne betonove pantofle, ja si kazdy rok rad zaparim SP je to takove odlehceni od vaznych her. Je to furt stejne ale mne to i bavi. *4* Takze ne mohli by treba vypustit MP treba ob COD a zapracovat na SP (UTOPIC THEORY). *3*
-
Call of Duty - Modern Warfare 3
- singl - dohrál sem první misi a znova sem to zkoušel. nic moc
- co-op - splitscreen - fajn střílečka, hrali jsme skoro všechny mise
- multiplayer - splitscreen - jedna z mála her pro 4 hrače najednou. pro nehráče je to lehčí než halo. dobře strávenej čas
- ten singl by mohly klidně vypustit a udělat jen co op a multiplayer verzi. Spousta lidi na něj nadává. Grafika je fakt tragická, když se porovná s rivalem Battlefieldem.
Když do serie dostali zombíky tak proč ne i emzáky? Hratelně to asi bude fajn mod. Taková
atmosfera jako film Battle Los Angeles. -
Tahle diskuze si nezaslouží tolik pozornosti.
-
Nepamatuji si, že bych o ní někdy psal něco pozitivního.
-
Protože mám ke všemu co říct XDDDDDD XDDDDDDD.
-
Aby se neřeklo, tak jako inovace mi to nepřijde jako špatný nápad. Mohl by to být docela dobrý mód. Emzáci se dají bez problémů přizpůsobit hře a to jak vlastnostmi, tak rychlostí atd, což u zombíků až tolik nešlo... Nicméně teď z té druhé strany, po shlédnutí videa, pořád vidím tak 5-6 let starou grafiku, mizerné animace a o fyzice ani nemluvě... Takže nic překvapivého... *7*
-
...mě zombie v CoD štvou už do CoD5...
-
Budou v Titanfall, tak bych spis typoval dinosaury ale kdovi... *4*Reakce na 1post.
-
Dam si singl, stuj co stuj. *3*
-
tak to nehraj, mam rad i simulace ale tohle je proste jiny zanr, poctive udelana zabavna arkada
-
Jo presne, Pacific Rim mi to pripomina Booze co jeste z toho neudelaji. Kdyz si vemu co to bylo za hru, je mi ouzko kdyby aspon byla nejaka ta alternativa. *7*
-
Docela pěkná kombinace Lost Planet monster a Pacific Rim Kajdžů...
-
OMFGFFF AAArrGGhHhHHH... , COD ALA LOST PLANET ALA buhvico, to uz je moc i na necodaci a na mne ... beru zpet je mi z toho na bliti, radsi BF doufam ze v singlu nic z toho nebude *11* , hrat to by bylo vazne na prilozeni Nejlepe staredobre petactyricitky ke spanku (ci do ust dle libosti) natazeni kohoutku, vypaleni kulky do mozku at si o pak uklidi do chce, tohle pozkozeni je trvale. *9*
-
Nechápu lidi jako ty, když si tu pozornost nezaslouží tak jí ju prostě nedávej*7*
-
zombici jsou proste zombici a jsou lepší, je s nimi spojena hororova atmosfera. tohle je z jejich strany docela risk, že zkouší neco noveho když zombiky mel kazdy rad
-
Ne příští rok budeme v serii CoD utíkat před rozzuřenými manželkami, které si pro své drahé polovičky přijdou až na bojiště.
-
a kde sou coklove v exoskeletonu ?! *1*