Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • boze proc vidim po sr a ne a totalne vy m r d ane WOW????Beta mela do DO 2 docela hodne daleko
  • Ahoj, Diablo 2 byla pecka, teď mám Xbox a zajímalo by mě, jak se podobné hry hrají na konzoli s gamepadem?

PS: řeknu to slušně: Imbecilové co začnou řešit pc vs konzole mě nezajímají, mám Xbox a vím proč, kdybych chtěl pc, koupím si pc, nechci, tečka.
    • co je to za vypatlanej dotaz? Jak muze nekdo vedet, jak se to bude hrat na XBoxu, kdyz to nikdo nemel sanci zkusit.
      • Možná tě to bude šokovat, ale Diablo neni jediná diablovka :O
        • a jak to s tim souvisi ? To by asi bylo trosku smutny, kdyby Blizzard 6 let drel na hre, ktera je v podstate stejna jako ostatni "diablovky", akorat ma teda lepsi grafiku a zajimavej pribeh, ale hraje stejne
    • Alex81
      Pokud u toho někdo přemýšlí, a upraví ovládání na míru gamepadu, tak perfektně. Pokud nepřemýšlí, tak dost špatně. Na PSX jsem hrál Diablo a problém s gamepadem jsem neměl. Postavička se samozřejmě ovládala přímo.
      • D1 melo ale hexovy system poli a pomalejsi styl hrani, takze bylo podstatne jednodussi seknout/vystrelit tim spravnym smerem.
        Jestli inferno obtiznost bude skutecne tak vysoka jak rikaji, tak nevidim zpusob, jak ho dohrat pomoci gamepadu.
    • Asi bude záležet na ovládání a na systému hry. Co vím, tak Dungeon Siege 3 se prý na gamepadu hrál docela dobře. Ale naopak to poté znamenalo, že to bylo nepoužitelný pro myšku a na PC to úspěch nemělo. Já osobně jsem si po přečtení recenzí nechtěl DS3 ani vyzkoušet...a to jsem měl jedničku i dvojku rád. Takže ani nevím, jak to vyřešili...
      Co se ale Diabla 3 týče, tak si myslím, že by se na gamepadu hrál mizerně (alespoň za současného stavu). Je ale možné, že to předělají a v principu asi poté i hodně zjednoduší (jak obtížnost, tak i použití skilů). Blizzard sám řekl, že pokud přijdou na způsob jak vydat D3 na konzole v kvalitě v jaké si přejí, tak to možná i udělají...
    • řeknu to slušně: imbecilové ----- tak to mě rozsekalo :D :D
    • Máš Xbox, nebudeš hrát Diablo a podbné hry, tečka.
      • Spades
        to mibox:
        Normalka - chodis primo packou, inventare púreklikavas zadnima tlacitkama a spoustema pak pouzivas skilly a utoky... hotkeye jsou pak namapovane na osovem krizi

Tak nejak to mel torchlight, takze to bude mit asi aj D3, az to upravi pro gamepad
      • Ještě že D3 na konzole bude.. Tečka ;)
        • Nebude, a kdyztak mi najdi dukaz ze jo, nenajdes, tecka
          • Ono obecně najít důkaz, že se něco v budoucnu stane je ze své podstaty nemožné.
            Ostatně neexistuje ani důkaz o tom, že 15.5. vyjde Diablo III na PC.
            Existuje spousta důkazů, že se to chystá .. ale ne můžeš dokázat, že se to stane.
          • Hanzales
            To by Blizzard nesháněl vývojáře na konzole. Nikde sice nepotvrdili, že je to kvůli D3, ale myslím, že je ještě hodně brzo na nějakou takovou offic správu. Jednak si s tím asi budou muset ještě nějakou dobu pohrát a jednak je to jedna z mála PC exclusivek, které si s prodejema na PC only nemusí lámat hlavu ;o) Ale že by diablo3 na konzole později nebylo si nemyslím. Proč taky majitelům "konzole only" tuto zábavu upírat. Já mych jim tuto hru rozhodně přál.
        • Jinak abych reagoval na původní otázku. Původní Diablo jsem na PS nehrál ale hádám že se to moc např od Torchlightu lišit nebude.. Ovládání je těžké přesně popsat ale kdybych to měl nějak shrnout tak mi dokonce právě zminovaný Torchlight přišel na gamepadu mnohem přirozenější a hrálo se mi opravdu příjemně :) Hádám že s D3 to bude obdobné, ne-li lepší takže se určitě nemáš/nemáme čeho bát ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit