Přejít na výpis diskuzí
Představení hrdinů aneb takhle v Diablo III bojuje wizard(ka)
1.5.2012 | Petr Poláček
149 příspěvků
-
DIABLO NIKDY NA KONZOLE NEVYJDE!!!! A kdo si myslí že jo, je hňup.
-
-
Ty máš v tý hlavě nas*ano
-
Diablo ,uz vyslo na prvni Playstation . A pokud se bavis o tretim dilu tak ten na konzole bude taky . Jen si pockej a sam uvidis :-)
-
-
Prostě nuda:-) Witch doctor mi přišel o dost zábavnější, ale Sorsku taky zkusím. Jako ostatně všechny ostatní.
-
Diablo 3 jsem zkoušel na gamepadu, ale nešlo mi to... a když jsem si chtěl nastavit tlačítka manuálně tak šli všechny kromě tlačítek na myši - takže gamepad+myš je nehratelný...
-
-
tak si sezen joy2key a namapuj si ovladani na klavesnbici, a pak klavesy + mys na gamepad... Ja tak hral wow :D
BTW D3 by slo hrat na gamepadu, ale muselo by byt tomu tosku uzpusobene, ala Dunegon Siege 3, nebo Torchlight -
-
Nebo Dead Nation. Vždycky mně ta hra nějak napadne :D Ale hrálo se to královsky. S D3 to bude asi složitější, ale myslím, že to hoši z Blizzardu zvládnou.....
-
-
zkus volant + mys
-
-
:D:D:D:D hahaa, som si predstavil ako to diablo hra na volante ... :D:D:D hahahaha, moc dik za sprijemnenie dna! :) Az mi slzy vyhrkli :D, tato diskusia je fakt Bozi, uz 2hy svekli joke ;)...
-
náhodou *15*
myš klasika, no a predálama by se dalo ovládat hodně věcí, prostě si vždy pro nějakou funki pořádně dupnout :)
-
-
-
Ahoj, Diablo 2 byla pecka, teď mám Xbox a zajímalo by mě, jak se podobné hry hrají na konzoli s gamepadem?
PS: řeknu to slušně: Imbecilové co začnou řešit pc vs konzole mě nezajímají, mám Xbox a vím proč, kdybych chtěl pc, koupím si pc, nechci, tečka. -
-
co je to za vypatlanej dotaz? Jak muze nekdo vedet, jak se to bude hrat na XBoxu, kdyz to nikdo nemel sanci zkusit.
-
-
Možná tě to bude šokovat, ale Diablo neni jediná diablovka :O
-
-
a jak to s tim souvisi ? To by asi bylo trosku smutny, kdyby Blizzard 6 let drel na hre, ktera je v podstate stejna jako ostatni "diablovky", akorat ma teda lepsi grafiku a zajimavej pribeh, ale hraje stejne
-
-
-
Pokud u toho někdo přemýšlí, a upraví ovládání na míru gamepadu, tak perfektně. Pokud nepřemýšlí, tak dost špatně. Na PSX jsem hrál Diablo a problém s gamepadem jsem neměl. Postavička se samozřejmě ovládala přímo.
-
-
D1 melo ale hexovy system poli a pomalejsi styl hrani, takze bylo podstatne jednodussi seknout/vystrelit tim spravnym smerem.
Jestli inferno obtiznost bude skutecne tak vysoka jak rikaji, tak nevidim zpusob, jak ho dohrat pomoci gamepadu.
-
-
Asi bude záležet na ovládání a na systému hry. Co vím, tak Dungeon Siege 3 se prý na gamepadu hrál docela dobře. Ale naopak to poté znamenalo, že to bylo nepoužitelný pro myšku a na PC to úspěch nemělo. Já osobně jsem si po přečtení recenzí nechtěl DS3 ani vyzkoušet...a to jsem měl jedničku i dvojku rád. Takže ani nevím, jak to vyřešili...
Co se ale Diabla 3 týče, tak si myslím, že by se na gamepadu hrál mizerně (alespoň za současného stavu). Je ale možné, že to předělají a v principu asi poté i hodně zjednoduší (jak obtížnost, tak i použití skilů). Blizzard sám řekl, že pokud přijdou na způsob jak vydat D3 na konzole v kvalitě v jaké si přejí, tak to možná i udělají... -
řeknu to slušně: imbecilové ----- tak to mě rozsekalo :D :D
-
Máš Xbox, nebudeš hrát Diablo a podbné hry, tečka.
-
-
to mibox:
Normalka - chodis primo packou, inventare púreklikavas zadnima tlacitkama a spoustema pak pouzivas skilly a utoky... hotkeye jsou pak namapovane na osovem krizi
Tak nejak to mel torchlight, takze to bude mit asi aj D3, az to upravi pro gamepad -
Ještě že D3 na konzole bude.. Tečka ;)
-
-
Nebude, a kdyztak mi najdi dukaz ze jo, nenajdes, tecka
-
-
Ono obecně najít důkaz, že se něco v budoucnu stane je ze své podstaty nemožné.
Ostatně neexistuje ani důkaz o tom, že 15.5. vyjde Diablo III na PC.
Existuje spousta důkazů, že se to chystá .. ale ne můžeš dokázat, že se to stane. -
To by Blizzard nesháněl vývojáře na konzole. Nikde sice nepotvrdili, že je to kvůli D3, ale myslím, že je ještě hodně brzo na nějakou takovou offic správu. Jednak si s tím asi budou muset ještě nějakou dobu pohrát a jednak je to jedna z mála PC exclusivek, které si s prodejema na PC only nemusí lámat hlavu ;o) Ale že by diablo3 na konzole později nebylo si nemyslím. Proč taky majitelům "konzole only" tuto zábavu upírat. Já mych jim tuto hru rozhodně přál.
-
-
Jinak abych reagoval na původní otázku. Původní Diablo jsem na PS nehrál ale hádám že se to moc např od Torchlightu lišit nebude.. Ovládání je těžké přesně popsat ale kdybych to měl nějak shrnout tak mi dokonce právě zminovaný Torchlight přišel na gamepadu mnohem přirozenější a hrálo se mi opravdu příjemně :) Hádám že s D3 to bude obdobné, ne-li lepší takže se určitě nemáš/nemáme čeho bát ;)
-
-
-
-
Je to ještě víc odpudivý než My Little Pony. A to už je co říct *1*
-
-
Ale bacha MLP je cow level
-
Diablo3>MLP>other things>me>other other things>you *1*
-
-
lol
-
-
Co máš proti MLP? :-D
-
-
Moje favoritka... ve dvojce to byl Paladin a Sorcka, ale Sorcka na Hell bylo opravdu peklo, protože stačila imunita proti chladu nebo ohni a monstrum se nevyplatilo ani zabíjet.
Jak tady někdo říkal, že efekty jsou oproti dvojce nic moc, nemohu souhlasit, vypadá to parádně. I když firewall přes 2 obrazovky měla vždy něco do sebe... -
Diablo je mor, kolik mladých lidí ta blbost ještě zničí, kolik jich nedodělá školy, spousta lidí přijde o práci, a přitom taková blbost, graficky odpudívé jak dvojka, atmosféra nikde, jen gambling, závislost a žalostný život. To je to co vás čeká jestli budete hrát tohle satanovo dílo.
Rádím se od odprostit a když už člověk musí tu bedýnku zapnout a hrát, tak doporučuji kvalitní tituly, které procvičí inteligenci, smysl pro soutěživost a důvtip. Například karetní hry v online kasinech, člověk si přijde na nějakou kačku, a udělá ještě něco pro sebe na intelektuální úrovni. -
-
No ty jsi ale vymaštěnej idiot!
-
-
Ne. On je tragéd b b b blbečkové... :D
-
-
Volové, kdybyste nehráli hry a za ušetřený peníz koupili si švihadlo a potýrali tělo!
-
-
Suhlas s Dexterom, keby som ja na VS venoval aspon polovicu z casu, ktory som presedel za hrami poriadnemu uceniu, mohol byt uz zo mna aspon profesor.
Ked si spomeniem ako som kvoli sprostemu Might and Magic 6 robil skusku z mikrobiologie na 3x!
A teraz je zo mna len mierne obezny vidiecky doktor co musi robit 250hodin mesacne aby doniesol domov dajaky peniaz.
Poucte sa deti! -
-
patheitc no :D ale koho to jebe? na QQ si tu asi zle *15*
-
-
A co ty delas na forum o hrach? nadavas tu at si koupijou švihadlo misto hry a sam jseš na tomto forum? co tu hledaš? nake sportovni načiny?
-
-
Někomu chybí "základní" vzdělání:)
-
tady je někdo kulturně nevzdělaný. :-)
projdi si povídky šimka a grossmana *3*
-
-
-
Bych chtěl vidět kdo kvuli diablu neudělal školu a nebo přišel o práci:D Pokud se tak stalo tak to není diablem ale protože je ten člověk hňup :)
-
ja si myslim, ze hrani her vcetne Diablo z nas horsi lidi nedela... kazdy ma vnitrni hlas co uz je za hranou - osobne se stranim uber nasilnym hram, kde krajeni casti tela je tahoun hry
-
Takze rikas lepsi bejt online gembler!Mas to v ty hlave dobre pomotany:D:D:D Tak to si myslim ze prave tohle znicilo vic lidi ze Diablo:))))
-
No tos tomu teda dal, s tim kasinem ;)
-
-
Vsadim se, že tys neukutal ani prvního Fallen Ona
-
-
Co to má společného s tím, že Dexter je hlupák non plus ultra?
-
-
Všechno...On prostě vůbec neví.
-
-
Ludia ako mozte nechapat, ze Dexter len troluje? :) A ze troluje panecku exkluzivne to sa musi nechat :) Velmi som sa na tom pobavil, tento trolling ma vsetco co spravny troll musi mat, tvari sa vazne, kritizuje nejaku cisto subjektivnu vec naviac s znacnou davkou prehanania, a pritom odporuci vec co je 100 krat horsia, a to vsetko ako som povedal, s davkou vaznosti a inteligencie :)
Podla mna nie je Dexter vobec blby, na takto kvalitny trolling skratka treba mat aspon trochu v hlave ;)... sak si to skuste sami, schvalne ci vyvolate take reakcie 42 minusu a vlakno do ktoreho sa uz neda reagovat ;)...
-
-
-
-
-
-
Ten warp vpada zajmave, ale jinak mi neprijde tak ultimatni jak v D2, zvlaste kouzla s efektem jako meteor, firewall, frozen orb atp, ktere vypadaly fakt epic
-
som zvedavy ako sa veci zacnu vyvijat s arena patchom... ci bude zase raz wow style typu raz nerfneme raz buffneme a mage bude op aj ci tak alebo tam budu mat konecne niekoho kdo sa v tom bude vyznat a nebude robit zmatky- statky a tym padom neznechuty hru inym...
-
Jak takovouhle hru muzou vyvijet sedum let, to nepochopim.
-
-
Robotron...exot nepochopený a nechápající na různých herních webech se stává nepochopeným a nechápajícím i zde na games.cz :)
-
-
Nektery veci jdou tezko pochopit, jako napr. proc se do me navazi nejaky clovek, ktereho vubec neznam a v zivote jsem ho nevidel a pochybuju, ze on me. Ale to sou takovy zahady no...
-
-
nechápeš asi, že tě znám a bavili sme se už hodněkrát :D jinak bych to asi nepsal...
-
-
Tak to si me asi s nekym pletes, protoze nick Dr. drM jsem nikdy nevidel, s tim takovym reci nevedl. Ale konec s timto, co nema absolutne zadnou souvislost s tematem diskuse...
-
-
Nechapu, proc by me mel znat a z ceho usuzuje, ze me zna. S clovekem pod jeho nickem jsem se nikdy nebavil, zvlastne nejake osobni hovory, to bych si pamatoval. A pokud zde vystupuje pod jinym nickem, jako nekdo koho znam, jak on muze vedet, ze ja jsem ten, pod jehoz nickem se skryva ten clovek, s ktery se tedy tehdy bavil kdo vi o cem, kdyz na netu muze anonymne psat pod jakymikoli nicky kdokoli. Jako tohle je fakt debata... Koncim, jak se rika moudrejsi...
-
A z které samotky píšeš ty?
-
looooooooooooooool
Ty si takový nick neviděl, takže tě nemůže znát? Lol, odkud píšeš, z Bohnic?
-
-
-
Stejně jako nelze pochopit, jak někdo může délku vývoje hry spojovat s grafikou/beta verzí. Protože pochybuju, že si hrál plnou.
-
-
Nelze pochopit neco, co jsem nenapsal? No to, chapu, protoze jsem o grafice nenapsal ani slovo.
-
-
sémantika here we go
-
-
-
-
Tjn.
-
-
Zadnych 7 let se to nevyvijelo prosimte. Vzali engine z wowka, hodili tam jinou grafiku a zvuky, 1-2 programatori to za tyden naprogramovali a nacenili to na 1500,-. Nic víc nic mín.
-
-
lol
-
-
Od Tebe bych nic inteligentnějšího nečekal. :-)
-
-
presne tak, ted tomu budou valit prikoupitelny veci a patche, dodaji pety areny mame wow2.0 další rejžovačka tupýho stáda
-
-
Tu nastal zablesk skutocne prudkej inteligencie a rozhladu....bingo...
-
Nu což, hráči to sami chtějí. Proč jim nevyhovět. Ideální pro podnikání. ;-)
-
-
-
Lehce :) ve vyvoji je určitě dalších X věci a hlavně nové prvky Battlenetu. Bez těchto uprav by diablo nebylo. A taky myslím že bylo i párkrat předělavano...
-
-
Blizzard vždycky něco předělává, je to konec konců jejich přístup k vývoji her, a je skvělý, ikdyž zabere tolik času... no, snad to bude stát za to *4*
-
-
Chce to více informací.
-
-
Kdysi se tu potloukal jeden, který pořád ostatním diskutujícím nalhával, že hraje od září betu Diabla 3. Nevzpomeneš si náhodou, jak se jmenoval?
-
-
Proč by jí nemohl hrát. Jak to můžeš vědět omg?
-
-
Treba proto, ze to byla uzavrena beta pro zamestnance Blizzu a jejich rodine prislusniky?
-
-
Betatest pro všechny začal 6. září. Máš špatné informace.
-
A jak vis, ze nema kamose v Blizzu ? :D:D:D
-
-
-
-
-