Přejít na výpis diskuzí
Představení map z prvního DLC pro Call of Duty: Black Ops
18.1.2011 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
Je hezké co jsi napsal ale nesouhlasim s první větou. Zkus se trochu zamyslet a možná ti dojde v čem se pleteš.
-
Sorry za tu chybu v poslední větě :) .
-
Já proti konzolím nic nemám, ale pravdou je, že brzdí pokrok v herním průmyslu.
Dneska rozdíl mezi Hardwarem v konzoli a PC je znatelný a na 100% lepší je ten na PC. Taktéž počítače se neustále inovují, ale v tuhle chvíli to je poměrně k ničemu, vzhledem k tomu, že konzole existují.
Na druhou stranu chápu ty co konzole vlastní. Jsou to fine věcičky na hraní her a zvlášt fine je PS3 kvůli mnoha možnostem. -
Já proti konzolím nic nemám, ale pravdou je, že brzdí pokrok v herním průmyslu.
Dneska rozdíl mezi Hardwarem v konzoli a PC je znatelný a na 100% lepší je ten na PC. Taktéž počítače se neustále inovují, ale v tuhle chvíli to je poměrně k ničemu, vzhledem k tomu, že konzole existují.
Na druhou stranu chápu ty co konzole vlastní. Jsou to fine věcičky na hraní PC her a zvlášt fine je PS3 kvůli mnoha možnostem. -
Když se o konzolích nedokážeš vyjadřovat jinak než jako o krámu tak nemá smysl se s tebou bavit. Zaslepených ubožáků tu bývá už tak dost. Mluví z tebe neznalost, komplex nebo jen blbost tak jako tak zatim jsi nedokázal napsat nic hodnotného.
-
Vlastním mnoho herních zařízení, proč? Protože si chci užít hry, o kterých se Tobě může ledatak zdát. Mám herní PC, ale na něm si stěží zahraji s přáteli, když přijdou.
Další hrdina, který by rád dával FPS proti konzolím, ty mám také rád - ne všichni touží po tom neustále běhat ve stále stejných mapách, proti bandě dětí, které Tě po každé jejich smrti nazývají "noobem" nebo "cheaterem" - povětšinou ztráta času, kterou mohu věnovat hře se skvělým příběhem... Zkus si zahrát také něco jiného, než Ty tvé úžasné FPS, které jsou již roky nejstupidnějším žánrem, jaký vychází...a ono i v těch FPS nebo TPS by si od zkušenějšího hráče na konzoli dostal nakládačku. Další, herní zážitek z FPS je lepší na gamepadu, protože je to mnohem větší výzva a zábava, nežli na klávesnici+myši.
"Koukám, že jsi objevil Ameriku s těmi dlc co tu píšeš." - tahle věta tak nějak postrádá smysl, jelikož PC započalo éru DLC, protože se tyto nesmysly prodávaly ve velkém - což dříve uvedené ne. -
...o tom, že vlastníš jeden z tech krámů není pochyb, ale to je Vaše výhra...Kdyby to šlo, dal bych match proti konzolistům v jakékoliv fps hře a jsem si jist, že bych se za břicho popadal. Koukám, že jsi objevil Ameriku s těmi dlc co tu píšeš. Konzolí jsem za život taky pár vyzkoušel, to bych tady nestřilel takto do větru, ale vyloženě hry typu fps jsou a budou na tom vždy směšnou záležitostí *1*
-
Očividně toho moc nepamatuješ, protože by si jinak nemohl souhlasit s takovým nesmyslem. Proč? Protože tohle ždímání začalo na PC. Battlefield 2 mappacky, nebo ještě horší balíčky k The Sims 2. A ty balíčky se prodávali hodně dobře, a když vezmu v potaz, že s jejich tvorbou neměli téměř žádnou práci, tak na nich hodně dobře vydělali... Až poté se to ve velkém měřítku objevilo i na konzolích...
Mně se hrozně líbí, jak se někteří lidé snaží zarytě být proti konzolím, protože nejsou schopni na gamepadu trefit nai stodolu, a jelikož oni nemohou trefit ani stodolu, tak je to ovládání špatné/směšné... Navážejte se do konzolí, dokažte, že nemáte sebemenší ponětí o tom, jak dlouho tu jsou. -
Ty těch pátků pamatuješ tak pět set.
-
Máš chlape naprostou pravdu, ať si říká kdo chce co chce, ale tyto vyděračské žně zahájily konzole a jejich rozmach, hlavně co se připojily na net. Chraň bůh někoho kdo mi bude tvrdit opak, nějaký pátek pamatuju a nebýt techto plastových krámů, tohoto jsme se nemusely dočkat. Navíc hry jako CoD a podobné fps ve mě vyvolávají záchvaty smíchu když je vidím "hrát" nějakého konzolistu na tech jejich joysticích, rofl. S*re pes na to jaké procento jich je, pro mě tyto krámy neměly nikdy spatřit svět......jinak jsem věrný fanda Cod od prvího dílu, vyhradně multiplayer. A na nějaký mappacky jim s*ru, za to jak tento díl dodrbali XD.
-
Za všechno může Urug.
-
Za všechno můžou konzole
-
A ještě něco. I kdyby bylo DLC na Bf:BC2 dražší než to co má Black Ops tak i tak se to vyplatí víc. Samořejmě by tam nesměla být taková velká mezera.
Každopádně větší kvalitu nabízí Vietnam.
A netvrdím tu, že Black Ops je špatná hra! Ba napak líbí se mi rychlost té hry. Jen tvrdím, že se mi nelíbí jejich cenová politika a vyjadřuju nesouhlas jako další tu. -
OU :D Tak mi řekni v čem je ten rozdíl. Být tebou tak si porovnám co nabízí DLC na Black Ops a co na Bf:BC2 . Jsou tam obrovské rozdíly a to co nabízí Black Ops je k smíchu za tu cenu.
To, že to vyšlo až po roce je nic moc, ale taky se podívej na tu kvalitu než tu budeš něco říkat! -
To jsou furt debaty jestli BF:BC nebo COD :-D.
Podle me stoji jak posledni dily cod tak posledni dily BF za prd.Posledni dobry bf byl BF 2,ty konzolove odnoze bad company za moc nestoji :-P.
Co se tyce DLC,takove prachy za par map,strasna zdimacka penez a to nemluvim jen o COD ,ale obecne o dnesnim trendu.
Nekdy me prijde,ze udelaji hru a pred vydanim ji osekaji o nektere prvky/mapy/zbrane ,ktere potom prodavaji jako DLC za neprimerene ceny.
Problem nemam v tom,ze bych si to nemohl dovolit,ale ze nemam v umyslu tenhle prodejni model podporovat.
Ale pokud nekomu neni lito za to ty penize dat tak proc ne... -
Kdo je vůl? Ten co má rád kvalitní hry nebo ten kdo se nechává opíjet rohlíkem který má na sobě plácnutý nápis Call of Duty?
-
Kájo, stačí když zůstaneš ve svám BF a nebudeš chodit do thredů ohledně COD. Oba se vyhneme stupidní bezpředmětné debatě.
Člověk sem příde říct "mapy vypadaj fajn podle videa" a stejne se sem musí nahrnout hromada volu z BF a mlít to svoje pořád dokola.. :) Alespoň se člověk pobaví.
Tak promiň...Jsem jen omezenej debil co hraje COD .) -
promiň :( *11* *9*
-
Jdi se šťourat třeba v zadku pořád to bude lepší než ty bláboly co sem píšeš.
-
Věř tomu nebo ne, mám k dispozici jak BF BC1, BF: BC2 i Vietnam. Všechny tři tituly má kolega na svojí konzoli a já měl šanci to pár hodin hrát, mimo BF BC 1 kterej jsem hrál stovky hodin .)
...no ale, kde je ta tvoje evoluce?...
Tohle nemá cenu, jdu se radší štárat v nose, bude to mnohem efektivněji strávenej čas :)