Přejít na výpis diskuzí
Představení multiplayeru Ghost Recon Future Soldier
16.8.2011 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
lol prečo na to nadavate? Hra vyzera po grafickej stranke genialne, a hratelnostne tiež zaujimavo. nahodou ja by som si kvoli tomu kupil aj konzolu
-
Podle videí to ani se sérií Ghost Recon, po herní stránce, moc společného nemá. Buď to bylo nebo mi to přišlo hodně o skriptech a asi by mě na to nezlákali ani náhodou. Kde jso uty časy, kdy člověk přemýšlel o každém kroku, dnes člověk přemýšlí jaké tlačítko dřív zmáčknout. Myslím, že příznivci této série na PC nemusí litovat. Akorát škoda, že tímhle dílem to asi už skončí úplně. Podle mě to nebude mít moc velký úspěch.
-
Nebudem tu rozvijať vašne PC VS KONZOLE, sem to proste nepatri-podla mna je to niečo uplne odlišne a v podstate ste mi ukradnuty, hrajte si čo chcete a na čom chcete pre mna za mna aj na husle po starom otcovi-len ma proste sere sučasny vyvoj hernej sceny a uvažovanie nenažrateho manažmentu, čo tomu šefuje, ak som sa vyjadril že ste tupci tak beriem speť-nerozumiem VAM ani sa už o to nesnažim-ale zamyslite sa nad svojim pristupom k hraniu, či VY robite pre seba to najlepšie čo môžte. PEACE
-
Ty máš něco proti konzolovým hráčům?
-
A ešte niečo:
No čo mysliš-čo bude? Ubisoft vyda verziu na PC, uplne inu ako na konzole - RIŤ PALOVU ! -
Šak prave preto bol GRAW na PC VYBORNY-pretože bol iny *4* ale to konzolovym hlavam nikto nevysvetli-oni maju svoju pravdu-hlboke kreslo, nohy na lustri a gamepad v ruke *2*
-
proc mi sami strilecky posledni dobou pripadaji stejne *9*
-
Ty se chováš taky jako tupec. GRAW 2 byl na PC a konzoli úplně jiný. Takže si nech tyhle kecy když ani pořádně nevíš co bude.
-
Jenze GRAW pro PC delali GRIN a ty uz rozpustily. Takze bych si velke nadeje nedelal. Kazdopadne hrat third person MP pro me nepripada v uvahu a za kampan byt by byla sebelepsi litr vysolit nehodlam. Takze moc v noveho Ghost Recona neverim. *6*
-
Toto už nie je Ghost Recon, ale konzolova brečka-uplne opustili stary osvedčeny koncept, lebo chceli vymyslirť koleso gulatejšie, aby vyhoveli gustu konzolovym tupcom-toto na PC naozaj vyjsť nemusi, tiško utirem slzičku, GRAW forever !
-
co je stou grafikou ? pamatuju si uplně ty první záběry jak se zneviditelnili a sledovali jednoho týpka ale tahle grafika fuj ?
-
Pro mě je stejně nejlepší standardní Ghost Recon. Tam ještě značka Tom Clancy sedí. Další už jsou až moc odlišné. Kde jsou ty časy, kdy byly hitem hry jako Rainbow six a spol. A k těm zásahům... u jednoho vojáka jsem v GR přežil snad 8 zásahů :D... Byla to klika, strefovali se jen do rukou a nohou :D. Mé první purpurové srdce v GR *3* (jistě, že jsem to hrál na nejtěžší obtížnost). Celkově ta hra byla ve své době pro mě jako zjevení. Nepřátelé aktivně používali křížovou palbu atd. Krásné časy *1*
-
Tak na toto video kálím *3*. Pokud to bude podobně jako u GRAW, tak konzolová verze a PC verze bude odlišná... tudíš já jako PC hráč toto vidět nepotřebuji :).
-
Nebude na pc??? fuck u ubisoft...
-
vypadalo to nadejne ale jde to do p...... .
-
Střilečka z pohledu třetí osoby... me to vubec nesere...
-
asi tak .. na druhou stranu znazorneni efektu kryci palby je dobre a nebylo by spatne kdyby se z toho stal standard .. taky snaha o teamovu praci se ceni ... cely problem spociva v jejich filozofii "Shooting first" .. misto "Tactic first" ..
-
A vám vadí že na PC nebude? Já jsem spíš rád.. Vždyť tohle už ani neni GR, tam byl hráč po max pěti výstřelech mrtvej, tady měháte vesele pod nepřátelskou palbou v hnusný grafice..
Mě se nejvíc líbil první trailer, tam byly zajímavý zbraně, zbroje, dronu, gadgety atp. Tady zbyla jedině neviditelnost a vrtulníček..
Je to stejný jako s XCOMem, první gameplay/trailer vypadal nadějně a druhý (případně třetí) ukázal pravou tvář hry.. Takovýhle mrvení skvělěech sérií by se mělo trestat! -
Svinaaaciiii. Zase sa na PC vykaslali :(
-
Teda NEBUDE (zatim)*15* *15* *15*