Přejít na výpis diskuzí
Představení nepřátel a HW nároky PC verze Remember Me
5.4.2013 | Adam Homola
28 příspěvků
-
wub wub
-
Premisa o manipulaci se vzpomínkami zajímavá, provedení už bohužel mnohem méně. Nevím, nakolik to bylo způsobeno tím frenetickým střihem s takovou přemírou blikajících elementů, že by z toho i slepec dostal epileptický záchvat, ale z videa mám dojem, že to bude tak maximálně "button mashing" bojovka s možná trochu lepším příběhem, resp. myšlenkou.
-
DMC: DMC ???
-
Z tohohle videa mám pocit, že se autoři udělali tu grafiku udělat tak dobře, až z toho vznikl jakýsi plastický plastelínový 3D vylízaný sterilní hnus.
-
Podle podle různých preview to vypadalo slybně, ale tenhle trailer ve mě zabil všechny naděje. No uvidíme...
-
-
Ach jo.
-
slybně???
-
-
Jakkoli mě potěšila zpráva o existenci PC verze, ze hry samotné mám v tuhle chvíli spíš rozporuplné pocity. Když jsem viděl první videa, vybavil se mi DX: HR. To dnešní zavání spíš novým Syndicatem. Jak strašně moc se chci mýlit, protože něco podobného Deusu bych si zahrál s velkou chutí!
-
-
Nikdy to nevypadalo jako Deus Ex. Spis jako Assassin's Creed.
-
-
no jako jak kdyz to videl tak se me vybavilo ONI :)
-
-
Zvláštní, kolik lidí už toto řeklo.
A přitom tohle s ONI nemá hratelnostně nic společného.
V ONI se člověk beze zbraně zdekoval, když viděl, že do jeho už tak těžké bitky se dvěma soupeři přibíhá třetí. Tady koukám není problém sám porazit armádu.
Tohle je ONI: http://www.youtube.com/watch?v=yDmgRDvHD1M
Sám by to hráč dal tak na padesátý pokus, proto tam jsou přátelská NPC. Ne jen tak pro legraci protože hráč by stejně zmlátil veškeré nepřátele v dosahu, ale proto, aby ta bitka byla vůbec hratelná.
Nicméně když dohlédneme od bitek, tak myšlenka Remember Me vypadá zajímavě, hlavně díky možnosti změnit pamět klíčových postav.
-
-
-
-
Heh, ty HW naroky jsou naprosto shodne s Resident Evil: Revelations. Temer na chlup. Jen u RE neni uvedeno, kolik hra zabere na disku. :-)
-
Grafická karta: Nvidia GeForce 880 GTS? Se asi chybka vloudila. GeForce 8800 GTS. *3*
-
-
Pojede to o osekané 8800 GTS. Zde usekli 0. *3*
-
-
Články o HW nárocích multiplatformních hrách mi přijdou zbytečné, protože jsou pokaždé prakticky stejné, s malými odchylkami, už pár let :)
-
-
Mně zas přijde, že jsou k ničemu, protože ty optimalizace PC portů dost často stojej za prd, takže to má daleko vyšší nároky, jen protože vývojáři jsou líní.
-
jo a navíc jsou bezpředmětné. Min. konfigurace je taková, že by si to člověk zahrál na hranici hratelnosti v nějakým ubohým rozlišení a doporučená zas taková, že by to rozjel ve fullhd kolikrát jen na medium, aby to bylo plynulé
-
-
Co to tu blábolíš, na 4 roky starým komplu si dnes nezahraješ.
-
-
Obávám se, že stále hraju současné hry na tak starém stroji a světe div se v 1920x1080 na Ultra případně High. Jasně, nový Crysis vyžaduje DX11 železo, ale jeho pořizovací cena, pokud si chceš opravdu zahrát, je cca 4 000,- Kč. Tak nevim člověče. Pokud máš neustále potřebu válčit s PC, nezapomeň na čem se píšou enginy a na čem se hry pro konzole kompilujou *1* No, ale to bude tím, že se zkrátka potřebuješ vyhranit. Pubíci to tak mívají. Ostatním normálním konzolovým hráčům mohu jen vzkázat, že zůstávám věrný PC ač proti konzolím nic nemám. *3*
-
zajimavé já na 4 roky starém kompu hraju Far cry 3,Crysis3,Tombrider?kde je chyba?
-
-
Aha na low s kolísajícím framerate a rozlišení 800x600 uží si to. Zlaté konzole PC pokud člověk nemá příjem 60 000,- měsíčně nemá ani cenu pořizovat
-
-
Cos nepochopil?
-
Stále z tebe mluví neznalost a hodně velká :)
-
-
chyba je v tom, že on je deb*l a troll
-
-
iba deb*l ako troll stoji za h*vno
-
-
Jeho neznalost.To bude ta chyba.
-
-
-
Jak kdy. Takove minimalni pozadavky na Borderlands 2, Dishonored nebo treba DmC jsou nizsi, ze ktere vyvojari sami uvadi. Jindy je to zase naopak kdy to na minimalni sestave nerozjedes ani v nejmensim (Splinter Cell Conviction napriklad).
-
ja bych nerekl ubohe ale konzolove :))
-
-