Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • USER47
    wub wub
  • Premisa o manipulaci se vzpomínkami zajímavá, provedení už bohužel mnohem méně. Nevím, nakolik to bylo způsobeno tím frenetickým střihem s takovou přemírou blikajících elementů, že by z toho i slepec dostal epileptický záchvat, ale z videa mám dojem, že to bude tak maximálně "button mashing" bojovka s možná trochu lepším příběhem, resp. myšlenkou.
  • DMC: DMC ???
  • zx_spektrum
    Z tohohle videa mám pocit, že se autoři udělali tu grafiku udělat tak dobře, až z toho vznikl jakýsi plastický plastelínový 3D vylízaný sterilní hnus.
  • Obávám se, že stále hraju současné hry na tak starém stroji a světe div se v 1920x1080 na Ultra případně High. Jasně, nový Crysis vyžaduje DX11 železo, ale jeho pořizovací cena, pokud si chceš opravdu zahrát, je cca 4 000,- Kč. Tak nevim člověče. Pokud máš neustále potřebu válčit s PC, nezapomeň na čem se píšou enginy a na čem se hry pro konzole kompilujou *1* No, ale to bude tím, že se zkrátka potřebuješ vyhranit. Pubíci to tak mívají. Ostatním normálním konzolovým hráčům mohu jen vzkázat, že zůstávám věrný PC ač proti konzolím nic nemám. *3*
  • Cos nepochopil?
  • Ach jo.
  • Stále z tebe mluví neznalost a hodně velká :)
  • Aha na low s kolísajícím framerate a rozlišení 800x600 uží si to. Zlaté konzole PC pokud člověk nemá příjem 60 000,- měsíčně nemá ani cenu pořizovat
  • Kinet1c
    iba deb*l ako troll stoji za h*vno
  • slybně???
  • chyba je v tom, že on je deb*l a troll
  • kubi-wan
    Mně zas přijde, že jsou k ničemu, protože ty optimalizace PC portů dost často stojej za prd, takže to má daleko vyšší nároky, jen protože vývojáři jsou líní.
  • Jeho neznalost.To bude ta chyba.
  • KIMCID
    zajimavé já na 4 roky starém kompu hraju Far cry 3,Crysis3,Tombrider?kde je chyba?
  • Podle podle různých preview to vypadalo slybně, ale tenhle trailer ve mě zabil všechny naděje. No uvidíme...
  • Zvláštní, kolik lidí už toto řeklo.
    A přitom tohle s ONI nemá hratelnostně nic společného.
    V ONI se člověk beze zbraně zdekoval, když viděl, že do jeho už tak těžké bitky se dvěma soupeři přibíhá třetí. Tady koukám není problém sám porazit armádu.

Tohle je ONI: http://www.youtube.com/watch?v=yDmgRDvHD1M

Sám by to hráč dal tak na padesátý pokus, proto tam jsou přátelská NPC. Ne jen tak pro legraci protože hráč by stejně zmlátil veškeré nepřátele v dosahu, ale proto, aby ta bitka byla vůbec hratelná.

Nicméně když dohlédneme od bitek, tak myšlenka Remember Me vypadá zajímavě, hlavně díky možnosti změnit pamět klíčových postav.
  • TheGGG
    Co to tu blábolíš, na 4 roky starým komplu si dnes nezahraješ.
  • no jako jak kdyz to videl tak se me vybavilo ONI :)
  • Nikdy to nevypadalo jako Deus Ex. Spis jako Assassin's Creed.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit