Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jakkoli mě potěšila zpráva o existenci PC verze, ze hry samotné mám v tuhle chvíli spíš rozporuplné pocity. Když jsem viděl první videa, vybavil se mi DX: HR. To dnešní zavání spíš novým Syndicatem. Jak strašně moc se chci mýlit, protože něco podobného Deusu bych si zahrál s velkou chutí!
  • Jak kdy. Takove minimalni pozadavky na Borderlands 2, Dishonored nebo treba DmC jsou nizsi, ze ktere vyvojari sami uvadi. Jindy je to zase naopak kdy to na minimalni sestave nerozjedes ani v nejmensim (Splinter Cell Conviction napriklad).
  • ja bych nerekl ubohe ale konzolove :))
  • jo a navíc jsou bezpředmětné. Min. konfigurace je taková, že by si to člověk zahrál na hranici hratelnosti v nějakým ubohým rozlišení a doporučená zas taková, že by to rozjel ve fullhd kolikrát jen na medium, aby to bylo plynulé
  • Heh, ty HW naroky jsou naprosto shodne s Resident Evil: Revelations. Temer na chlup. Jen u RE neni uvedeno, kolik hra zabere na disku. :-)
  • Keyz
    Pojede to o osekané 8800 GTS. Zde usekli 0. *3*
  • Grafická karta: Nvidia GeForce 880 GTS? Se asi chybka vloudila. GeForce 8800 GTS. *3*
  • Články o HW nárocích multiplatformních hrách mi přijdou zbytečné, protože jsou pokaždé prakticky stejné, s malými odchylkami, už pár let :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit