Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, trh ovlivnuje nejvic ten, kdo nejvic plati. Pirati, kteri hry zkousi a pak ty nejlepsi koupi ve skeve za 1 € to holt nejsou.
  • Aha. A já myslel, že se bavíme o AAA, protože tam se točí nejvíc $, u konzolí to platí dvojnásob...
  • Herní trh určují konzole.. ty jsi ale pitomec.
  • Proc by to nemelo cenu? Ver tomu nebo ne, ale jsou taci, co by si PC na hrani her nikdy nekoupili, i kdyby tam vyslo exkluzivne legendarni Half-Life 3. Divny to svet, ze?
  • A z dalsi velke casti PC a pak jeste velka cast ovladana mobilnimi hrami, velka cast hracu vyuziva 2 a vic hernich zarizeni a...Oh wait.
  • Souhlasím, gamedesign se přirozeně vyvijí podle preferencí hráčů = podle trhu a trh ovlávají z velké části konzole. Oh wait... *15*
  • Srovnatelné výkony za desetinovou částku? Hmm, slušný materiál. Dále si pleteš optimalizaci a neoptimalizaci. Hry beží na konzolích líp, protože jsou PC porty odfláklý. To skutečně není nějakou magickou optimalizací. *15*

    PS: Srovnávat PC s konzolí za stejnou cenu je nesmysl, protože konzole je jednoúčelové zařízení. Logicky je na tu jednu věc, pro kterou je dělaná, lepší.
  • Jack1947
    Jo výkon je hezkej - i papírově jenom by to chtělo i nějaké ty hry kde většina nebude zpětně portlá na komp... jinak to nemá cenu ne?? *12*
  • Nevím kde pořád bereš, že jsem konzolista a taky nechápu proč máš potřebu neustále mě napadat. A ano název dělá produkt produktem. Rád bych ještě podotknul, že střílíš i do "svých řad", protože většina hráčů na PC má i tvůj zmíněný páčkovač, takže ty prosím odpusť svoje černobílé myšlení a vrať se zpět na zem. Nehledě na to, posmívat se někomu, že užívá konzoli, tak to si opravdu chorý člověk...
  • přesně tak. Xbox má absolutní minimum zajímavých exluzivit. Zatímco PS4 v posledních letech jenom samé hity.
    Uncharted 4, The Last of Us, Heavy Rain, Horizon Zero Dawn, Nier Automata, Nioh, Bloodborne, ...atd.
  • koupení PS konzole se fakt vyplatí kvůli těm exluzivitám jako:
    Uncharted 4, The Last of Us, Heavy Rain, Horizon Zero Dawn, Nier Automata, Nioh, Bloodborne, ...atd.
  • "Scorpio by měl hrám dávat k dispozici 8 GB paměti oproti 5 GB u PS4 Pro"

    To je rozhodně CHYBA autora článku. 5GB alokovala pro hry standartní PS4!
    PS4 Pro dává 5.5 GB rychlé GDDR5 RAM a ten 1 GB navíc pomalejší DDR3 je pro jiné aplikace na pozadí.
  • Překvapuje mě, že PS4 Pro dává hrám jen 5GB RAMěti. Měl jsem za to, že když už do ní Sony přidalo ještě 1GB navíc právě proto, aby se tam naskladnil systém, když běží nějaká aplikace na popředí, že té paměti budou mít aplikace k dispozici víc.

    Jinak specoška dobrá, ale absolutně nic zajímavého na XBOX imho nevychází (resp. nic zajímavého, co bych si díky kompatibilitě s Windows 10 nemohl zahrát i na PC, pokud bych o to stál).
  • snorgrind
    Jako je to skoda, udelali podle me vykonove fakt peknou krabicku a ted ji musi zlomit vaz 4k rozlisenim a samozrejme nativnim aby se mohli vysmivat sony. Misto toho aby udelali svoji verzi anti-aliasingu jak to dela sony.

    edit: Podle me by se meli zasadit o graficky nastaveni ve hrach aby si kazdej mohl vybrat jak to chce hrat.
  • 0011
    Což o to, mašinka je to zajímavá, ale neznáme cenu a nevíme, jestli na to budou exkluzivity, pokud na to nebudou exkluzivity a cena bude příznivá, mohlo by se to prodávat slušně jako o dost levnější alternativa herního PC, ale řekl bych že pořád většina lidí doma stejně nemá 4k tv a kvůli lepším FPS nebude upgradovat z xbox one/s.
    Tyhlety lepší verze konzolí nemají moc smysl, pokud do konce roku ps4 pro výrazně nezlevní, taky si sám koupím slim, Forzu Horizon 3 si můžu zahrát i na PC, ale Personu nebo Zeldu si zahraju jenom u konkurence.
    Konzole už nemají šanci být výkonnější než herní PC jako tomu bylo naposled při vydání PS3, tak by se měli soustředit na to, že pro ně vydají kvalitní obsah jako tomu bylo dřív za zlatých dob ps2 a ne vydat každé 2-4 roky novou konzoli. Alespoň ten Scorpio bude mít zpětnou kompatibilitu s x360 hrama, zatímco Sony dlouho procházeli remastery.
  • Jsem nějak zmaten z PC komunity... Ještě včera to byly řeči o tom, jak těch 6TFLOPs nezvládne 4K 60FPS, a když už, tak při mizerných detailech... Teď MS představí Forza tech demo, které běží 4K 60FPS locked a ještě u toho ta konzole odpočívá, a zas něco vadí... To je stále dokola, místo toho, abychom se radovali, že je zase na čem hrát...
  • Myslím ,že jediné co se ze Scorpia potvrdilo , jsou poměrně nepatrně navýšené takty , 4GB RAM navíc a pro mne za mne ukradení hodný Blueray ... Technologie Polaris/Vega a Jaguár článek nepotvrdil . Takže lehké opucování PS4 Pro u Sony , místo jejího generačního následníka vypadá stále reálněji .
  • Ty jsi zase diskuzni "socka", totalne bez argumentu. *3*
  • Veskoslav
    Ale vždyť prakticky doteď byl LV typická herní "socka". S 960 na zádech a knihovnou tak plnou, že i Somálci mají ve spižírně více zásob.
  • Otazka na LV426: Ty mas PC za 60 litru? Pokud ano, tak nerozumim, proc s takovym HW mas neustale potrebu se vyjadrovat ke konzolim...mit takovy material jen na hrani, tak jsi prece uplne za vodou. Pokud ne, tak porovnavas neco co nemas s necim co nemas. Potom nechapu, co to mas za podivny mindrak...a mimochodem, ne kazdy potrebuje vyhodit majland kvuli grafice (schvalne nepisu kvuli hrani). A ver mi, kvalita a narocnost hrace se neodviji od sumy zaplacene za HW...ale to ty stejne nepochopis.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit