Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na jakym se to prezentuje hw? myslim, ze to vypada dobre a hlavne svizne

tahy jsou na mobilni zarizeni podle me lepsi volba nez real time jako v LoG (a taky mam radsi taktizovani nez obskakovani) *5*
    • Na videu je iPad Air 1. generace.
  • moc pěkné. palec nahoru *4*
  • Jasně, být nekromantem hned se ženu do močálu a tam spřádám tajné plány na ovládnutí všech žab. Ale tak ženskému pohlaví nerozumím, asi má jiné pohnutky. Jen mám pocit že bahenní zápasy to nebudou...
  • těším
  • Soubojovy system vypada dobre a zabavne. Ac jsem byl k novem Skeldalu dost skepticky, za tohle mu musim uznat body. Jen doufam, ze jeste prehodnoti zapojeni klasickych zbrani a dojde poradne i na ne (podle tohoto videa uz je nejaky priklon ke klasickym zbranim i patrny, tak jen houst...).
  • Dobry!
  • Bude rencze na Chariot Wars ?
    https://www.youtube.com/watch?v=22lOlPE04so
    • jsem koukal na intro a je to vykradena scena z ben hura, jen tam nepochopitelne misto hlavniho hrdiny jede nejaka divicina? kdo to kdy videl, aby ve staroveku zavodila holka? jeste by to mohla bejt islam vyznavajici opalena lessba a byla by to kompletni charakteristika dnesni doby
  • Paráda. Jednotku som vlastnil a bola to super hra. Dúfam že sa pri trojke budem skvelo baviť znova.
  • Mopped
    PC verzi v pěkné krabičce s mapkou, nebo něčím podobným určitě koupím, teda pokud to nebude šajze záležitost. Na tabletu to pro mě nemá význam, i když to vypadá po herní stránce solidně.
    • MickTheMage
      Mapku nemala ani povodna hra v krabici, to vtedy Rohlik odflakol :) A to bolo v casoch ked sa este od RPG v krabici cosi ocakavalo :)
      • Jo, taky bych radeji sel do PC verze s krabici a fyzickymi bonusemi (mapa, triko, figurka).
        Asi jsem staromodni, ale mit nejakou aplikaci ve "storu" to neni nic cimz bych se mohol chlubit :)
        • Kupuješ hry, aby ses mohl chlubit?
  • Dopis Tu knizku Rohlííííku!!!!
    • Já to mám dopsaný,a le zhroutil se mi vydavatel (fyzicky). Musíme počkat, no.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit