Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krescz
    chtělo by to předělat už ten inventář atd...půlku hry v tom člověk stráví....docela mi to kazilo zážitek
    • Shenkster
      No zas tak složitý to snad není ne *7*
    • Problem je v tom, ze na konzolich neexistuje zpusob jak udelat inventar dobre. Jedinej zpusob je osekavat osekavat a osekavat dokud tam nezustanou jenom 4 itemy.
      Me by spis zajimalo proc zrusili VATS, vzdyt to bylo na gamepad jak delane, ale oni z toho zas udelaji autoaim fps ....... navic te nikdo nenutil to pouzivat.
      • Keyz
        VATS a autoaim fps? Snad oboje je blbě u hry kde má protivník různé zásahové zóny a hráč má možnost mířit.

Prostě jako v FPS hře. Během boje by jsi měl mířit sám a hotovo. Bez nějakých hovadin jako je autoaim anebo zpomalení času který má záhadně jen tvá postava. To zpomalení bude určitě opět vhodné použít, protože přinese výhody jako minule. Větší šance na zásah než přes mířidla a možnost toho prostě více vystřelit...Tohle měli vyhodit od přechodu na FPS hru, tam to nemá logiku ani smysl.
      • Blue.Shark
        VATS tam v zásadě je. Jen se při něm nezastaví čas úplně, ale hodně se zpomalí. To nevidím jako zas takový průšvih.
        • Bullet time patri do strilecek a ne do rpg, ale mozna ze o tom mam spatnou predstavu a nakonec to bude dobre. Pokud se nepletu tak to spoustu lidi nasralo, takze to mozna predelali, ja ty novinky nectu sledoval sem jenom konference.
          Ani nevim kdy to vyjde ale tesim se az se jednou podivam a uvidim ze je to venku *1*
          • Tohle ale je strilecka, ne RPG. V RPG ti tvoje postava musi plnit roli, kterou ji ty jako hrac urcis => je jedno jak presnej/rychlej/silne ses ty, podstatny je, co umi postava. V FPS (coz je F3+) rozhoduje to, jak dobrej je hrac.

To ze ti semo tamo dovolej naklipnout nejakou schopnost na tom nic nemeni. Nadto bude svet jako vzdy levelovat s postavou, takze at pudes kam pudes, nikde te nic neohrozi. Moh bys totiz ingame treba umrit, a z toho by nekteri mohli mit smrt i v realu.
        • mi vůbec přijde, že se hodně inspirovali v modech, to stavění vesniček ala wasteland defense i ten bullet time, snad se inspirovali i přidánim tlačítka pro sprint *4*
  • Blast Radius
    Protects against explosions and radioactive lightning. Bonus: Prevents ghoulification caused by an initial lightning strike.

chápu správně že když si nevezmu tenhle perk tak se z mé postavy může stát ghoul? teda možnost hrát za ghoula zní dost zajímavě
    *3*
    • Khanemis
      Podle informací na výše uvedené stránce vault111 to vypadá, že by tam změna v ghůla opravdu měla být. A dává to smysl, protože podle všeho bude fungovat jako mix mezi změnou v upíra/vlkodlaka v The Elder Scrolls - budou tam postupné fáze proměny (upír) a možnost se krátkodobě změnit na feral ghoula (vlkodlak):)

Více o tom si můžeš přečíst na http://vault111.com/character/ - klikni na perks a potom na blast radius.
      Samozřejmě je to možná jen vyfantazírované fanoušky, ale logiku to má:)
  • Jděte už do řiti s tímhle drážděním, já už to chci hrát a né každý den nový článek *2*
  • Pro ty co tohle jeste nevideli ;) ... http://vault111.com/character/
    • faj beru svůj předchozí přízpěvek zpět, po tom co jsem si prošel tuhle stránku tak to vypadá že je to pořád stejný jako dřív. je to mnohem přehlednější a pravdě podobně je opravdu možné vykompenzovat o něco menší množství perků jejich vylepšováním
  • Zrušte Vánoce. Zaveďte vydání nového dílu Falloutu každý rok.
  • Nic noveho ...
  • No ja jen doufam ze to nebude jako F3 ale nejmíň tak zabavny jako NV.Ve F3 sem si pripadal ze hraju uplne něco jiného nez Fallout ale porad me někdo nazvy věci snazil presvedcovat ze opravdu hraji F3 a ne něco jiného.V NV jsem hral opravdu Fallout.
  • Bez češtiny ano Floka
  • Proč jste rovnou nenapsali, že to bude to samé jako ve Fallout New Vegas a nebo ještě lépe, nepsat o takové blbosti vůbec.
    • Drizzt vcera upozornil na moznostm ze vydavatel falloutu plati za propagaci a jeste si dovolil linkovat clanek o podobnych praktikach. Nikoho hrube neoosocoval jenom na to poukazal a daval sem pocet clanku v porovnani s jinymu tituly. (prekvapive je mnohonasobne vetsi)
      Presto to cenzora pobourilo a okamzite banoval *1*

Dobra prace cenzore jenom si nas utvrdil v tom ze je to reklama. Vsichni stejne vime jak to chodi ale kdyz na to nekdo upozorni tak je hned videt ze trefil citlive tema o kterem se nesmi mluvit *1*
      • Nevěřím tomu ani omylem. Nejspíš ho banovali kvůli něčemu jinému.
      • Fakt dostal ban?
      • To je reklama!? Ty vole díky za upozornění, to jsem fakt nečekal... *15*
    • wenceslaus
      Možná proto, že by to nebylo nováčkům, co se s Falloutem teprve seznamují, moc platné.
    • pokud jsem to dobře pochopil, tady nebudou perky omezeny levelem postavy, tedy nebudeš muset být level 30, aby sis vzal nejlepší perk, stačí mít dost vysoký základní atribut
  • Jack1947
    Co no? jestli to někomu vadilo tak smolík taková nejapná chujovinka a zvedá to pomalu lidi ze židlý...
    • ze židlí
      • Jack1947
        T o jsem udělal schválně aby si grammar nazi dali trochu té práce. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit