Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neví prosím vás jak je to nintendu 3ds s videy a filmy.
    předem děkuji.
  • nintendo sem nikdy nemusel ale u tohohle se překonaly grafiku to má lepší jak psp a playstation 2 dohromady a ještě ve 3D tohle jediný nintendo (3DS) si pořídim kvůli Mgs 3D a resident evil a Dead or alive a dalším peckám co tam výjdou *3* *1* *1* *1*
  • Osobně jsem přešel z PSP na DS a jsem hodně spokojený. Hlavně kvůli využití možností DS vývojáři, která poskytuje více zábavy a lepších her než HW lepší PSP. Osobně jsem zaměřený spíše na adventury, RPG, strategie atd. než na akce. 3DS si určitě pořídím a to vlastní 3D je mi skoro ukradené. Při zachování herních principů DS s lepšm HW a skvělou podporou herních firem není co řešit.
  • Co mě udivuje ze všeho nejvíc je že hry budou furt na kazetkách *1* . Já si nedokážu představit prostě hrát plnohodntej MSG 3 z cartridge *3* .
    • Kde si to sebral? Hry na DS jsou na paměťových kartách, to samé bude i 3DS, pouze budou jiné...
      • Pod pamětovou kartou si představim

        http://blog.mrsoft.cz/wp-content/kingston_sd_1gb-1.jpg

        a ne

        http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bd/DS-card.jpg

        To můžeš potom říct že i NES se hráli z větších pamětových karet *1* .
        Pokud ovšem stahuješ tak hry hážíš na pamětovku to jo *3* .
        • Cartridge znamená kazeta - což dříve se jednalo o kazety. Toto jsou prostě paměťové karty, na které je ta hra nahraná. Vezmi si SD,MMC a kartu k DS a rozdíl bude minimální - maximálně ve tvaru... Struktura celé té karty je na stejném (podobném) principu...
  • tak to koukam musim se kouknout na to 3ds co to ma za hw protoze nekde to vypada lip jak na psp *10*
    • koukam ze procesor bude delat i grafiku ale nic moc ohromneho
      Clock 200 MHz (max. clock frequency 400 MHz @65 nm)
      * pixel performance: 800 Mpixel/s (400 Mpixel/s @100 MHz)
      * vertex performance: 15.3 Mpolygon/s (40Mtriangle/s @100 MHz)
      *6*
      • Někde jsem četl, že to má dva procesory každopádně dnešní mobily jsou na tom daleko lépe. Návíc japonský hry a určitě přemrštěný ceny.. :) kdo si tohle může u nás koupit..
        • Co máš proti japonským hrám?Seš jeden z těch ignorantskejch primitivů?
          • Asi jo, protože přiteplený postavičky, barvičky, blikající obrazovky, trapný roboti a další kraviny mě fakt nezajímaj. Když se kouknu na to video tak se mi chce blejt. Na druhou stranu pár anime filmů mám docela rád :)
            • Jo aspon, že si to přiznal a primitiv fakt si na tom se oba shodnem.
              Přiteplený postavičky?To je pro mě novinka mám nakoukáno už cca 900 serialu a filmů a tohle sem mockrát nepostřehl . Mám doma spoustu her z jap. ale nic z toho mi teda nepřipadá přiteplený až na PÁR vyjímek.
              Barvičky?Blikající obrazovky? Chlape ty musíš bejt na tripu ! Jestli tohle vidíš u každý hry z Japonska,no to musí bejt zážitek blikající vesele barevnej silent hill s teplým piramid headem.
              A trapný roboti? Jak trapný?
              Možná by bylo dobrý kdybys nebyl podřadnej ubožák co uplně směšně kategorizuje a a zakládá svoje teorie na rádoby zkušenostech a trapných stereotypech a jestli se ti z tohoto videa chce blejt tak ti doporučuju návštěvu psychiatra.
              No nic měj se hezky *3*
  • Jen tak uvažuju - je jasné že grafika např. MGS nebude ve výsledku vypadat tak jak ji Konami prezentuje teď, ale jak je možné aby se jí 3DS byť jen vzdáleně přiblížilo když má takové technické specifikace jaké má?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit