Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    je to fail, jestli chcete konzoli, tak si pockejte na novej playstation popr. xbox

    Wii U se proste nevyplati, jedna aspon trochu slusne vypadajici exkluzivita vse nezachrani a

    "jeden hráč bude hrát na televizní obrazovce s Wii U Pro Controllerem, zatímco druhý na displeji Wii U Gamepadu"

    neco takovyho mi opravdu nestoji za to, abych si koupil novou konzoli, na kterou beztak nebude za dva roky vychazet poradny hry pac Sony a MS budou vykonnem mnohem dale

    vypadalo to slusne, hw to zabil vzhedem k casu vydani
    • A smysl tvého příspěvku?Každej snad ví co je pro něj duležitý a jestli mu de o hw a grafiku nebo klasický nintendo exkluzivity .
    • Veskoslav
      Čekat na nové konzole je taky nesmysl;)Ty můžou být i za dva roky:)A NIntendo půjde šíleně dolů. A vzhledem tomu, že cena Wii byla po roce skoro o 40% nižší než při zahájení prodeje:)

      To ale nemění nic na faktu, že Wii U zabilo dobrý koncept hardwarem s stářím nynější generace konzolí:)
    • Treba ano ... ale ten HW je fakt LOL nechapu proc tam nedali ty nove APU... nebo neco co vydrzi par let...
    • Pravil odborníček JIndra Veliký, vocas, který viděl WiiU na maximálně na fotce.
    • JohnyTheZik
      Nektery hry jsou ale k tomu uzpusobeny a je to fakt sranda..
      Treba ten duch, kteryho ostatni nevidej, ve strasidelnym dome apod.

      Stejne jako u Wii to pak bude predevsim o vyuziti tech her. HW je slabej, nechapu proc, ale co se da delat. Pro solo hrani bude lepsi konzole od MS/Sony, ale "party" bude lepsi s Wiickem..
  • Erien
    HW není všechno, to bylo vidět i v případě Wii. Nintendo vsadilo na slabší HW a cena je tomu uzpůsobena, jde to sehnat pod 8 tisíc, což je v dnešní době super. Za rok v době snad kdy výjde nové Xko a PS, které budou s cenou kolem 11-12 tisíc, tak tohle bude stát kolem 6 a půl tisíce. Navíc s plno hrama, které i snad pořádně využijou gamepad. Ja vím, že Jindřiškovi a podobným, kterým to zaplatí maminka a tatínek, je to jedno. Ale já Nintendu fandím, přeju jim úspěch, už jen kvůli tomu že jdou jinou cestou, odlišují se a to je vždycky strašně těžký.
  • Včera jsem si koupil WiiU + 5 Her. Batman Arkham City Arm. Edici, COD Black OPs 2, New Super Mario, a dostal jsem ZombiU ke konzoli. Dále jsem si koupil Trine 2 přes eshop /nutno založit Nintendo Network ID jako že jste z UK např./ za 11 liber v akci. Všechny hry jsou super, přes HDMi crispy clear obraz, Batman je výborně udělanej a i využívá aspon gamepad /gadgety, mapa, sonar a další/. Vůbec se necuká. COD Black OPS vypadá pěkně, ale moc nevyužívá gamepad, a v některých scénách /víc vojáků/ se dost cuká. Nevím, čím to je, ale konzole opravdu HODNE nahrává data z optického disku, je to slyšet jako to pořád načítá. Zřejmě si nekešuje data jako PS3 a Xbox. Na každou hru kromě batmana je patch!!! Hned první den *1* Jinak z gamepadu jsem nadšený - drží se mnohem lépe než xboxový ovaldač, je lehounký a má velký potenciál /mapy, inventář a další/. Zatím jsem spokojen
    • No teda ty ses do toho pustil, asi nemas hluboko do kapsy ted pred vanoci jako ja :) Ja bych za to tolik penez nedal ani kdyby na tom slo hrat PS2 hry...

      Hry za 1500, to me po... na holy zada...
      • Njn, tak já zase třeba nehulím a nechlastám. Utrácím jen za videohry, benzín a č*bky. A nemám žrouty peněz jménem smradlavý fakani.
        • cumpi3
          utrácíš za ču.ky? To ti gratuluji! *3*
  • Proc ?! PROC? Neudelali Wii U s nabusenym HW jako budouci konzoli sice ano bylo by na to 4 hry(i kdyz ne akorad by to bylo stejne jako na PC bez 25FPS takze vsechno pekne na full novej assasín atd.. takze vyuziti by bylo) co by vyuzili potencial no a ? byli by prvni a uz by jeli ted vydrzi do leta.. nez prijde XBOX/PS3 Obcas nechapu logiku firem..
    • zdeeneek
      PS3 uz tu s nama par let je ...
    • Logika firem = ekonomika.
  • Black_Hand
    hmmm a jak je to s temi problemy s fps v arkham city?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit