Přejít na výpis diskuzí
Přehled novinek ve Wii U verzi Deus Ex: Human Revolution
3.4.2013 | Petr Poláček
25 příspěvků
-
Taky bych to tak videl... Kdyby to vylepsili vsude, tak neni duvod WiiU kupovat. Prece ste si lidi nemysleli, ze by nekdo udelal neco, co by udelalo radost hracum a ne akcionarum :) Tady nejsme v CD Projektu.
-
Na to si nejak nevzpominam... Ja si pamatuju na suprovou hru, ktery by se mozna hodilo par uprav (napriklad regenerace vsech energy clanku behem nejaky doby a ne jen jednoho a ty bosse). Jinak sem s Deusem nemel nejmensi problem. Mozna by se hodilo, kdyz si clovek da laserovy zamerovac na zbran, aby tam nechali i krizek a treba mensi, protoze na nekterych podkladech se vazne mirilo lip zakladni zbrani nez "vylepsenou".
-
V podstate aj prvych 6 mesiacov bola, pady, stuttering atd.. AMD Crashing Evolved program..
-
No tak new game plus som neskusal, ale s namaxovanymi praxis nebude len prča, ale aj sa bude dař ziskař achievement že nezabit vobec nikoho celu hru
-
Proto by se mi přávě líbila alespoň ta New Game+ na PC verzi. Sice by byl člověk asi hodně OP, protože by nebyl problém se zdroji a praxisy by byly namaxované, ale zase by to mohla být celkem prča.
-
Tak spotreba typhonu, cena jeho municie atd. ho fakt robili uzitocnym skor na bossov, alebo na velmi zle situacie ked nevysiel stealth a zrazu bolo okolo vas 20 nepriatelov
-
Já to valil bez aktivních augementací, na průchod s Typhonem atd se teprve chystám.
-
Ja som zasa nahodou investoval do Typhonu a s nim boli bossovia jedna radost :P
-
New Game+ by mohla být docela prča. Souboje s bossy mi nějak extra náročný nepřišly, stačilo mít akorát revolver, trochu ho potunit a bum bum hotovo.
Já bych to na PC docela bral, možná bych za to i nějaký ten peníz utratil, kdyby to nedali zdarma. Moc tomu ale nevěřím, že se to dostane na PC či ostatní konzole. -
Sice se mi tato hra (která v některých místech až nechutně vykrádá MGS) moc líbila, ale už jsem ji dohrál a příběh mne už těžko něčím překvapí.
Můj zrak se spíše upírá k možnému pokračování. To je asi tak vše... -
jasne ze to bude i na PC , akorat si k tomu budeme muset dokoupit tablet aby jsme meli dve obrazovky a bude se to muset hrat ve dvou, jeden obsluhuje mys a klavesnici a druhej tablet, a pripadne se muze pridat nekdo treti a rikat co se deje na monitoru.
PS: nechapu jak nekdo muze uvazovat o tom ze to bude i na PC.. -
Vypada to super, ale bohuzel to na PC asi nebude :(
http://www.penny-arcade.com/report/article/forget-boss-fights-deus-ex-on-wii-u-has-graphic-improvements-new-game-play -
Na IGN písali že je bude iba na WiiU, čo tá konzola určite potrebuje vzhľadom na súčastné predaje.
-
ucitel anglictiny resi teda pekny blbosti . Petre s vasi logikou predpokladam ,ze zde okrikujete naprosto KAZDEHO kdo pouziva slova jako LOL,WTF,ROFL atd...
Jen skoda ,ze jsem se z zadnym komentarem od Vas tady na toto tema jeste nesetkal . -
A to je jedno slovo. A teď si představte, že při překladu Mass Effect 3 jsme bojovali s lidmi, kteří by nejraději hru napůl anglicky, napůl česky...
-
Hckovací minihra bude stejná, jen se nějak přesune na displej samotného ovladače.
-
Obroditel ne, učitel ano. Angličtiny. :-)
Směle do mě!!!! -
jsi snad učitel nebo obroditel? jestli jo tak jdem na duel :)
-
Mě nevadí oficiální názvy her v angličtině. Mě štve používání toho slova v češtině...ble.
-
Ultimate Edition je název edice DXHR pro Mac. Obsahuje všechny DLC a bonusy z Augmented Edition.