Přejít na výpis diskuzí
Přehledný souhrn úprav a změn, které nabídne vylepšená verze Divinity: Original Sin
22.10.2015 | Honza Konfršt
45 příspěvků
-
tak zrovna v baldurs gate byl obcas hodne slusnej :D
-
já jsem zase přehlédl nějaké tajné tlačítko v jednom sklepě a po asi 2 hodinách zákysu jsem se taky musel podívat na internet. Pixelhunting bych fakt v současné době nečekal, pixelhunting neexistoval ani v RPGčkách minulosti, to byla výsada adventur.
-
Měli by hlavně zlepšit questy. Měl jsem všechny důkazy proti té léčitelce, ale nemohl jsem ji konfrontovat. Musel jsem si na forech najit, ze jediny zpusob, jak se posunout dal, je obvinit nejprve nekoho, o kom vim, ze je nevinny.
-
JJ, prikladem je treba Sword Coast Legends.
-
bude to na PS4 v cestine?
-
*15*
-
Tak z toho, co vybrali na Kickstarteru asi pár doláčů do reklamy šlo.. Recenzi na Age of decadence taky čekám marně. Naštěstí už mám hru na disku a v neděli jsem zapnul na půl hodinky tutorial, abych se naučil ovládání. Zítra si to konečně zahraju (po dokončení tutorialu).
-
Vadi mi idioti, kteri musi u vseho prohazovat ironicke poznamky ohledne konzoli vs pc a pak mi vadi lidi, kteri nechapou smysl prispevku a vytahuji zvasty o retardovanem chovani.
-
Sám se tou zásadou řídím *3*
-
U týhle hry stopro. Původní verzi bych na PC ani nezkoušel, ale teď když už je hra převedená na konzole, rozhodně kupuju.
-
Na Games se prece musi vyjadrovat "mirne provokativne a politicky nekorektne", jinak by sem nikdo nechodil ne ?
-
Copak? Vadí ti, že si někdo zvolí jinou krabičku na hry než máš ty? Co to je za reta*dovaný chování?
-
to neměla být reakce, ale samostatný post
-
Larian má asi taky hodně peněz na marketing, co? To množství článků co nás upomínají na to, že vychází enhanced edice této lehce nadprůměrné hry je docela velké.
A The Age of Decadence nedostane ani recenzi. -
Divinity: Original Sin je světlá stránka v temné knize současných RPG her. Tahové souboje v ní mi připoměly stařičký Silent Storm, kde to byl taky taktický hodokvas.
-
Hm... "opravdový" = "se stejným vkusem jako já"?
-
Nemam konzoli, nechci konzoli, nemam rad konzole, ale jeste vic nemam rad lidi jako ses ty.
-
Tady je videt, jak konzole prospivaji vyvoji her.
-
Taky už žeru jenom salám..
-
Jen u toho falloutu si počkej 1/2 roku na mody a patche, aby z toho byla normální edice. Poté další rok na finální edici s DLC apod.