Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz
    Díky bohu že je to s titulkama *1*
  • aneb takhle to dopadne, když zvolíte špatnej konec v Deus Ex a všude závladnou augumentace a prostetické končetiny *1* . Každopádně, čekal jsem stealth akci ve stylu Splinter Cell, ale tohle už víc připomíná Devil May Cry, tak nevím jak moc dobře to pro celou sérii vyznívá.
    • Pro sérii Metal Gear Rising to vyznívá skvěle.

Pro sérii Metal Gear Solid se zaměř na MGS: Ground Zeroes. *3*
  • Jsem zklamán MGS1 byla asi z celé serie nejlepší.To že z toho dělají rubačku mne rmoutí *9*
    • Ve vývoji je další mgs stealth action hra...
    • Ale vždyť toto je Metal Gear Rising. Tak kdo dělá z Metal Gear Solid rubačku?

Tak prostě počky na Ground Zeroes, to bude pravý MGS od Kojimy.
      • ok
  • Fruit ninja s lidma? To chci!
  • spoock
    Netušil jsem, že Rising vzbudí ve mně emoce. Hmm, vypadá to sakra dobře, minimálně si chci zahrát demo.
  • Tahle hra se právě vyhrabala z hrobu. Po počátečním nadšení a následné sprše se na ní už zase těším a mám v hledáčku...
  • MidnighT91
    Osobně proti Asijským hrám atd nic nemám... Mám rád Anime a první Metal Gear patří mezi moje nejoblíbenější hry ale co je moc, to je moc...
    • coseti natom neliby XD asi si nehrav vsecky ? inak bys tam potkal velkeho Raidena ninju v pribehu jasne ze to neni sneak jeto uplne jinej character sneak je na steal Raiden zase na akci z mecem prece setam nebude plizit z mecem v krabce ? sorry za cz
    • To jako ta z NESka?
      • MidnighT91
        ta byla taky hodně dobrá ale právě ted jsem měl na mysli Metal Gear Solid na PSX...
  • No ty vole ! Zase další úchylná japonská sr*čka ! Fakt trailer hnus ! Nesmyslná slátatina ! Typická japonská kokotina a ještě k tomu po celý trailer jsem musel poslouchat tu otravnu japonšťinu nebo co to bylo. Fujj ! Nemam rád takové to japonské svinstva.
    • EuroSamurai
      Když je nemáš rád proč na ně koukáš ?Mindráky či co?
    • Jdi se zpět zahrabat ty neandrtálče.
    • smejki
      Zdravím do Ostravy
      • zdravím na Mars *7*
    • Ty nemas rad vice veci. Cestinu, objektivni hodnoceni a jine.
      • Když chceš kritizovat nečí češtinu, tak piš alespoň s diakritikou trotle.
        • Ver mi, ze bych rad. Bohuzel sem momentalne limitovan zamestnavatelovym laptopem.
      • Češtinu moc v lásce nemám to máš pravdu. Objektivní hodnocení ? Heh *1* uznávám to propracované sekání mečem nebylo špatné ale jinak vše hnus... *2*
  • MidnighT91
    Hrůza... Den kdy mě někdo donutí hrát takovou asijskou úchilárnu za hermafrodita na vysokejch podpatcích, bude den kdy příjde konec světa... Mínuskujte si jak chcete ale hluboko uvnitř to cítíte stejně...
    • Já se považuji za velkého fandu anime a předsudky některých vamatlaných buzen! jsou mi uprdele! a na todle se těším. Lepší než aby to byla nějaká nudná stealth
      • MidnighT91
        Chytrý napadne názor, hloupý jeho autora. - Tackmann Kurt
        • Pořád lepší heramfrodit na podpatkách než hrát hrát cokoliv co začíná na Cock of duty a podobně. Aneb 100x ten samej vyjetej zmetek bez nápadu kde je vetšinou hlavní hrdinou
          'hodny Američan' navíc člověk co nehrál nic od Hideo Kojimi nemůže objektivně soudit protože o tom ví s prominutím smrduté ho...
    • Když se podívám opravdu hluboko dovnitř, tak cítím, že jsi blbeček.

Ale to ti samozřejmě nebudu říkat, to se nesluší a přece bych tě neurážel.

Takže prostě souhlasím s genki.sudo. Každému se lídí něco jiného. A MGR:R vypadá je extra pecka.
    • genki.sudo
      100 ľudí 100 chutí.. Mne ten anime 'hermafrodit' pripadá viac badass než vačsina marvelovských hrdinov..

Ale bez tej japončiny (v nejakom zprasenom dabingu) by to asi bolo veľmi zlé..
    • Robotron3
      Možná hloupá otázka, ale kdo by tě měl jako nutit hrát nějakou hru a proč? Já jen abych věděl, jestli se mám připravit na konec světa *15*
      • MidnighT91
        To kdyby mě třeba někdo unesl a chtěl ze mě dostat všechny moje kódy od jadernejch hlavic co mám na dvorku...
        • "kódy od jadernejch hlavic"? Vážně? Bože, ty jsi infantil.
        • Vsadím tvojí levou nohu, že ten kód je 1234.
      • ZvacA
        Pravděpodobně ten hermafrodit na vysokejch podpatcích.
    • Souhlas. Je to náš názor tak proč by jsme se za něj mněly stydět. Taky nemma rád tyhle japonský kraviny. *4*
      • EuroSamurai
        Když už máš potřebu něco ventilovat tak to dělej jako lidská bytost aby ses za to nemusel stydět i když vubec všímat si článků o stylu kterej nemáš rád místo ignoru už o tobě taky něco značí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit