Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lawliet
    To vypadá moc dobře ale věřím, že to nebude pro každého.
  • No ty si vuol teda.:) Souhlas s genki.sudo.
  • No ty vole ! Zase další úchylná japonská sr*čka ! Fakt trailer hnus ! Nesmyslná slátatina ! Typická japonská kokotina a ještě k tomu po celý trailer jsem musel poslouchat tu otravnu japonšťinu nebo co to bylo. Fujj ! Nemam rád takové to japonské svinstva.
    • EuroSamurai
      Když je nemáš rád proč na ně koukáš ?Mindráky či co?
    • Jdi se zpět zahrabat ty neandrtálče.
    • smejki
      Zdravím do Ostravy
      • zdravím na Mars *7*
    • Ty nemas rad vice veci. Cestinu, objektivni hodnoceni a jine.
      • Když chceš kritizovat nečí češtinu, tak piš alespoň s diakritikou trotle.
        • Ver mi, ze bych rad. Bohuzel sem momentalne limitovan zamestnavatelovym laptopem.
      • Češtinu moc v lásce nemám to máš pravdu. Objektivní hodnocení ? Heh *1* uznávám to propracované sekání mečem nebylo špatné ale jinak vše hnus... *2*
  • tak to byl nejlepsi koment... *5*
  • spoock
    Netušil jsem, že Rising vzbudí ve mně emoce. Hmm, vypadá to sakra dobře, minimálně si chci zahrát demo.
  • Jsem zklamán MGS1 byla asi z celé serie nejlepší.To že z toho dělají rubačku mne rmoutí *9*
    • Ve vývoji je další mgs stealth action hra...
    • Ale vždyť toto je Metal Gear Rising. Tak kdo dělá z Metal Gear Solid rubačku?

Tak prostě počky na Ground Zeroes, to bude pravý MGS od Kojimy.
      • ok
  • aneb takhle to dopadne, když zvolíte špatnej konec v Deus Ex a všude závladnou augumentace a prostetické končetiny *1* . Každopádně, čekal jsem stealth akci ve stylu Splinter Cell, ale tohle už víc připomíná Devil May Cry, tak nevím jak moc dobře to pro celou sérii vyznívá.
    • Pro sérii Metal Gear Rising to vyznívá skvěle.

Pro sérii Metal Gear Solid se zaměř na MGS: Ground Zeroes. *3*
  • Mrdá se vam taky to video ?
  • http://youtu.be/B10BxYZqa1Q

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit