Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Připadá mi to ja ti agenti z Matrixu co se přepínali mezi jiné lidi *1*
  • ja prepinanie aut nebudem vyuzivat, predosle DRIVER hry boli tuhe a to sa mi na nich pacilo
  • to čo ma byť prenašanie realizmus asi im nič nehovori som sa tešil na tuto hru ,ale už to budem brať ako odvar na pár hodín zahrať a zabudnúť môžu sa hambiť po tých rokoch ani grafika a ešte teleport si vymislia *1*
    • Ty o tom opravdu moc nevíš, že?
  • zase nemuzu prejizdet lidi...sad face!
    • Ve trojce to šlo, ne?
  • jak tam jedou s autem a neco k tomu rikaji, tak mi to pripada ze chtej si v realu hrat na drivera a jeste mohli ukazat jak v realu jezdej rychle.
  • prudislav
    no uvidíme - vypadá to líp než jsem čekal ale pořád nezveřejnili jak to bude na PC s DRM (offline mód). Asi ještě nakonec počkám i na recenze -> nehidlám kupovat zajíce v pytli ,kterej může mít penament online DRM?
    • Vždyť už dlouho říkají, že na to aplikují svůj UPlay Pass...Podle mě to bude jak na konzole tak na PC.
      • prudislav
        o Uplay pass vím(ten bude i na konzole) ale MP mě absolutně nezajímá - mě jde spíš o to jestli bude třeba jednorázová aktivace+ offline mód(+omezení offline módu oproti online) jako u AC:B nebo pernamentně připojený jako u Settlers 7 na který to vypadá podle požadavků na steamu
  • vypadá to zatím dobře ( po grafické stránce )
  • Odulin
    No nevypadá to zle. Pěkně to sviští..zvlášť ten chvilkovej pohled zpoza volantu se mi líbil. Shift featura celkem fajn, ale pořád mi to trošku smrdí....jasná koupě to pro mě zatim určitě není.
  • Tohle shiftování bych si dokázal lépe představit spíš v nějaké střílečce v nějaké velkolepé bitvě:)
  • Si to koupím příští rok ve Steam letním výprodeji za 5éček max. Předběžně si myslím že si hra nezaslouží :-(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit