Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Masa-san
    No WoW má tuhle grafiku ne protože je atraktivní , ale protože s tim začalo už ve Warcraftech a stala se z toho tak trochu tradice/zvyklost, ale proč to tady takhle hrozitánsky kopírují, to fakt neberu. Vypadá to jako scifi mod do WoWu, vůbec ne jako zbrusu nová hra.
  • Na tuhle moudrost jsi prisel jak? Zavislak je jako tlusty a podobany? Probud se!
  • blbost wowko je lepsi
  • Priserne.
    Evidentne sa chcu podobat WoWku, neviem ekdy to chcu uz vsetci pochopit, ti ktorym sa paci WoW na ine MMO ktore sa nanho podoba neprejdu. A ti ostatni (normalni:P) take traposiny hrat nebudu.

Strasne kam tie MMOcka smeruju
  • Grafika je v pohode na jakoukoliv fantasy,ale ne proboha na sci-fi zanr! Zabiji to hru jeste pred samotnym vydanim. Sktecne nikdy nevyjde poradne ackove high tech sci-fi MMORPG? Ztracim nadeji. Sci-fi hry co stoji za zminku jsou snad jen dve. Anarchy Online-vyborne ale uz ponekud zastarale a Eve Online-opet vyborna hra,ale velmi specificka.
    A novy Star Wars? Skoda mluvit,i kdyz se rad budu mylit.
    • MickeyMutant
      Star Wars někdy byly sci-fi?*4*
  • Dalsi detske MMORPG v neskutecne osklive WOWlike grafice. Stejne jako SWTOR proste obludny WOW s radoby SF texturami.
    Vyda nekdo konecne SF pro alespon druhy stupen zakladni skoly? Jediny co je ze SF trochu smerovany do kategorie 15+ je EVE. Trochu malej vyber
    *10* *16* .
    No nic, zpatky k DF.
    • no vzhledem k tomu veková kategorie nejlepších hraču wowka je možná i o desítky let víš než ta tvá tak bych tak nerejpal...

a tohle je opravdu verná kopie wow grafiky no nwm moc mě to neláká
      • Nejlepsi hraci wowka? Co tim myslis? Jak se meri kvalita hracu MMORPG her?
        • Ti nejlepší u toho vydrží sedět až 24 hodin denně *1*
        • dost dementna otazka:)

Teda vlastne, pri WoWku neviem. Pri normalnom MMO tym aky sikovny je hrac v PVP resp MASS PVP
          • PvP ma byt jako vrchol mmorpg hrani? Jak pro koho. Koneckoncu ti nejvyse postaveni pvp hraci byvaji zpravidla ti nejvetsi zavislaci.
            • orly? normálně ti nejlepší v pvp (mluvíme o evropa a usa, né šílený korjeci) nejsou ty tlustý nerdi alá South Park *3*
  • Já jsem si teda při pohledu na Wildstar vybavil spíš AoE online než WoW.
  • vypada to dobre ...uhm dalsie stupidne zbytocne mmo z hnusnou grafikou co neprinesie nic nove podobne ako ten trapny star wars ;) 5 korun by som za to nedal ale tak detom do 15 rokov take produkty stacia *6*
  • MickeyMutant
    Vypadá to opravdu jako nějaký starší mod do WoW. Čím hra "rozhodně zaujala" je pro mě po těchhle záběrech naprostou záhadou. Možná tím trailerem http://games.tiscali.cz/oznameni/oznameno-nove-mmo-wildstar-56654, ten je opravdu pěkný.
  • Tak zatím nejsem nijak unešenej, když si to porovnám s tím jak prezentuje GW2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit