Přejít na výpis diskuzí
Přes osm minut záběrů z nové sci-fi onlineovky Wildstar
21.8.2011 | Martin Bach
28 příspěvků
-
No WoW má tuhle grafiku ne protože je atraktivní , ale protože s tim začalo už ve Warcraftech a stala se z toho tak trochu tradice/zvyklost, ale proč to tady takhle hrozitánsky kopírují, to fakt neberu. Vypadá to jako scifi mod do WoWu, vůbec ne jako zbrusu nová hra.
-
Na tuhle moudrost jsi prisel jak? Zavislak je jako tlusty a podobany? Probud se!
-
Mrkni se na TERA ta jde taky touto non-target cestou.
-
blbost wowko je lepsi
-
orly? normálně ti nejlepší v pvp (mluvíme o evropa a usa, né šílený korjeci) nejsou ty tlustý nerdi alá South Park *3*
-
PvP ma byt jako vrchol mmorpg hrani? Jak pro koho. Koneckoncu ti nejvyse postaveni pvp hraci byvaji zpravidla ti nejvetsi zavislaci.
-
Ti nejlepší u toho vydrží sedět až 24 hodin denně *1*
-
dost dementna otazka:)
Teda vlastne, pri WoWku neviem. Pri normalnom MMO tym aky sikovny je hrac v PVP resp MASS PVP -
Priserne.
Evidentne sa chcu podobat WoWku, neviem ekdy to chcu uz vsetci pochopit, ti ktorym sa paci WoW na ine MMO ktore sa nanho podoba neprejdu. A ti ostatni (normalni:P) take traposiny hrat nebudu.
Strasne kam tie MMOcka smeruju -
Star Wars někdy byly sci-fi?*4*
-
Nejlepsi hraci wowka? Co tim myslis? Jak se meri kvalita hracu MMORPG her?
-
Grafika je v pohode na jakoukoliv fantasy,ale ne proboha na sci-fi zanr! Zabiji to hru jeste pred samotnym vydanim. Sktecne nikdy nevyjde poradne ackove high tech sci-fi MMORPG? Ztracim nadeji. Sci-fi hry co stoji za zminku jsou snad jen dve. Anarchy Online-vyborne ale uz ponekud zastarale a Eve Online-opet vyborna hra,ale velmi specificka.
A novy Star Wars? Skoda mluvit,i kdyz se rad budu mylit. -
no vzhledem k tomu veková kategorie nejlepších hraču wowka je možná i o desítky let víš než ta tvá tak bych tak nerejpal...
a tohle je opravdu verná kopie wow grafiky no nwm moc mě to neláká -
Dalsi detske MMORPG v neskutecne osklive WOWlike grafice. Stejne jako SWTOR proste obludny WOW s radoby SF texturami.
Vyda nekdo konecne SF pro alespon druhy stupen zakladni skoly? Jediny co je ze SF trochu smerovany do kategorie 15+ je EVE. Trochu malej vyber
*10* *16* .
No nic, zpatky k DF. -
Já jsem si teda při pohledu na Wildstar vybavil spíš AoE online než WoW.
-
vypada to dobre ...uhm dalsie stupidne zbytocne mmo z hnusnou grafikou co neprinesie nic nove podobne ako ten trapny star wars ;) 5 korun by som za to nedal ale tak detom do 15 rokov take produkty stacia *6*
-
Vypadá to opravdu jako nějaký starší mod do WoW. Čím hra "rozhodně zaujala" je pro mě po těchhle záběrech naprostou záhadou. Možná tím trailerem http://games.tiscali.cz/oznameni/oznameno-nove-mmo-wildstar-56654, ten je opravdu pěkný.
-
Ty se zamysli nad tim co ctes. Jelikoz jsem trpelivy, pokusim se ti to jeste jednou napsat srozumitelneji:
Oznameni teto hry, coz melo byt puvodne to slibovane velke prekvapeni, je PRO ME, jedno uz Z NEKOLIKA hernich zklamani v tomto roce. Cekal jsem totiz uplne neco jineho, ne takovy klon WoW namixovany se SW. Ikdyz bude hrat treba bezvadna po vsech smerech, hrozne uspesna, vim ze ja ji hrat rozhodne nebudu. Myslel jsem, ze se konecne dockam pokracovani L3 nebo f2p na Evropskych serverech L2 (treba). Pritom mi byla predstavena tato hra, ktera neni absolutne muj salek kavy. Je to ponekolikate tento rok, co jsem v "hernim svete" neprijemne prekvapen a tudit zklaman.
Doufam ze uz jsi pochopil puvodni podstatu meho prispevku, nazdar... -
Tak zatím nejsem nijak unešenej, když si to porovnám s tím jak prezentuje GW2
-
hlavně musí být jednoduchá, nenáročná, s omezeným PVP a nemožností něco ztratit, musí obsahovat instance a cartoon grafiku jako wowko což nás pravděpodobně přivádí k této hře :)