Přejít na výpis diskuzí
Preview verze Sanctum 2 ukazuje slibné spojení FPS a strategie
19.4.2013 | Tomáš Jung
10 příspěvků
-
Tož mě to video strašně připomíná zbraně od Maliwanu z BL2 :D
-
Zapnu video že se podívám na tu hru v pohybu a najednou vidím nějakou teplou reklamu, na neskutečně teplý radio, do které hraje pěkně teplá hudba.
Pokud se tiscali mermomocí snažit svoje uživatele nas*at tak jim to vychází na jedničku.
Říkal jsem si tedy že jim pošlu nějakou korunu a oni mě toho svinstva zbavěj, tak jsem se podíval co ještě za svoje peníze dostanu a vidím že měsíčně hru zdarma a navíc kdyby měl někdo pochybnosti, tak i zveřejní komu jakou hru dají - vždy první týden v měsíci.
Tak se podívám kdo měl jaké štěstí a najednou vidím že v lednu, únoru, březnu a dubnu tohoto roku nedaly nikomu nic. No jo, prachy už mají, tak co...
Dál dostaneme: "vstup zdarma na akce organizované Games.cz" - samozřejmě se zapoměli zmínit že 95% těchto akcí bude v Praze, takže mají ostatní smůlu a samozřejmě to nikoho nezajímá... -
-
A neměli by tedy rovnou rozdávat masti na beďary?
-
-
Prosím?
-
-
Čemu jsi nerozuměl, trotle? S tím avatarem jsi otravnej.
-
-
-
-
Podle screenů to vypadá hodně dobře, ale 1 mě děsivě nebavila
-
Jednicka byla fajn, na tohle jsem vazne zvedav.
-
Tower defense hry mam strasne rad a tady je to spojeny jeste s fps, jednicka se mi libila, takze do dvojky jdu urcite...
-
jednička je super, je to celkem dost opomíjený titul, ale zábavné to je. takže na dvojku jsem velmi zvědav. až je mi líto, že na hraní jedničky nemám dost času.
-
-
jednička není špatná....ALE....osobně sem halvní problém vidělv tom že levely byly neskutečně, opravdu neskutečně dlouhé! někde v půlce hry mě trvala jedna mapa už víc než 2 hodiny a to už je rpostě moc! ale sem vědavej na dvojku v akci si ji určitě koupím a vyzkouším....
-