Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Jinak jsem to zkusil, přesně to co jsem čekal jen survival střílečka navíc s nedostatkem munice ( je to předem předskriptované)

  • Pro mě spíše zklamání, možná nejsem cílovka...ačkoli jsem tomu zatím dal jen tak hodinku.

  • Za mě DLC jsem si koupil po vzoru plne hry ..totalne bez informaci a je pravda ze original mi vzal 60 hodin zivota a 11/10 .

    Naopak tohle jsem za prvni postavu dohrál na 2 pokus jen proto ze na ten prvni me opravdu prekvapila uplne prvni místnost a peklo v ni ( opravdu nevim jestli se mi tam ty ohnivé s...e namixovali nahodou nebo to byl zamer ). S druhou postavou jsem doteď nezačal . Skoda .

  • Jack1947
    Udělal z pomalého rpg jen akční hru. Navíc jen v rámci hord modu.  Supr recenze pokryla všechny body zájmu a to hlavní "na dva tři večery a pak se vyčerpá" to je asi to nejduležitější. Akce byla asi to nejméně zábavné v původní hře a tady to je hlavní nápln.
    • Veskoslav
      1. Stejně jsi tu hru nehrál. Ani tenhle přídavek ani původní hru. A rozhodně sis hru nepořídil.

      2. Hra rozhodně pomalá nebyla. Záleželo na co jsi se soustředil. Kdo chtěl prolezl hru přes stealth, kdo nechtěl, prostřílel se až do pekla. Hra na oba způsoby je skvěle udělaná a oba průchody mají co do sebe. Navíc pokud člověk umí dobře ovládat a používat Gloo Canon, tak je to ještě větší zábava.

      3. 10+ hodin zábavy za 20 babek? To naposledy nabídl snad Cuphead, plošinovka pro masochistické šílence se sklony k vraždění Mickey Mouse.

      • Jack1947
        Vždyt jsem při oznámení DLC psal že jsem to konečně dohrál, právě že ten přídavek mě odpuzuje

        Ta akce mi nepřišla nic extra, prostřílet se asi nebylo úplně nejšikovnější no.
        Prostě mi to šlo špatně no a potom abych řekl pravdu, to snad ani za ten konec nestálo ( Pokud bude někdy Prey2 jakože nevím jestli bude at je to zase jiná hra tentokráte akční)

        10+- hodin zábavy ? ale jaké, evidentně ne zábava která je podmíněná neustálým opakování to měl i Banned tape v Resident evil 7 DLC a taky to bylo předražené. Nevím jestli je dobré to připomenout ale ocenuji že se umíš vyjádřit i bez urážení/napadání.
      • lito
        3) Ringed City, tam se potácím do teď, to bude přes 10 hodin určitě, cena byla ještě o něco levnější.
        • Veskoslav
          Vycházím z ceny v současné chvíli na Steamu:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit