Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Už mi a i nestojíš za REAKCI!!!
  • Games.cz je skvělý na zasmáti u čisla, diskuze a hádky s Veskoslavem. Recenze tu nečtu, protože to píší jedinci, co neumí ani napsat odstavec a nadpis bez chyby. Autora této recenze jsem kdysi parkrát přečetl a píše na úrovni střední školy.
  • nightborne
    No podle tý záplavy keců a pokusů o získání pozornosti tě moc chladným nenechává, příteli ;).
  • v pohodě, For Honor dostal v Levelu 100%. Opravdu hodnocení tohoto webu a Levelu magazínu mě nechavá chladným...
  • Nevim, kdo tu brečí, že tady Prey dostalo 9/10. :DD Neustalý žebrání o zájem s číslama z meta. Ty si fakt kašpárek. *15*
  • Hlavně, že pořád brečíté, že vychazí špatně odladěné hry, a stěžujete si, že to nikdo neřeší, hle, najednou zase brečíte, že by recenzent měl počkat měsíc na patch a pak to hodnotit.
  • Hanzales
    Je to trošku složitější :) Já první a i druhý SystemShock, nebo první DeusEx miluju a ten styl a atmosféra mi hlavně při prvním hraní v době vydání hodně sedly.
    Co se týče Bioshock, tak jsem byl právě trochu zklamaný, že už to není ten cyber-punk sci-fi materiál, ale svět Rapture byl natolik úchvatný, že jsem byl rád alespoň za podobnosti v hratelnosti. K tomu Art-Deco mám taky spíše dál, ale dalo se to :) Nicméně Bioshock 2 jsem už nedohrál.
    Dishonored 1 jsem dohrál, ale počítal jsem že budu mít větší chuť si to zahrát vícekrát, ale nějak jsem se k tomu už nevrátil a dvojku jsem rozehrál s tím, že si to zahraju pořádně až po upgradu pc.
    Nicméně se začaly objevovat informace o Prey. Prve také zklamání z toho, že sešlo z připravované dvojky, následně nadšení z prvních informací a videí, pak trochu obavy z těch pozdějších videí, nakonec jsem ale početl opravdu hromadu hodnocení nejen na tom Steamu a po komentářích typu, zkusil jsem ty 2 hodny na refund a zasekl se na tom 15 hodin s tím, že to baví dál víc a víc jsem se rozhodl na vlak naskočit a po odehrání těch 7 hodin a krátké návštěvě "outspace" a přičichnutí k RPG prvkům a objevovacímu a šmejdícímu režimu se těším na návrat z domoviny, až se zase do toho světa ponořím a postoupím aspoň do poloviny. (Některé hry už bývají po těch 7 hodinách dohrané a tady se to sotva začne rozjíždět :)
    PS: Teď už jen doufám, že ten SystemShock3 co se plánuje bude čistě už jen ten Cyber-punk, hromada mutantů, humanoidů, cyborgů, zblázněných robotů, šílené "staniční AI", na zatuchlé lodi obrůstající mechem a kapradím a zachová si to rozmanitost a leveldesign, jako má právě Prey.
  • ..no 4/10 vysvetluje, ze briti po referende o vystupeni z unie museli vratit vsetky inteligence neuromody spat unii
  • jasne ze je to debil, tak to se u novinářských verzi stat muze, ale kvůli tomu ze hry které chtěl dat asi tak 7-8/10 neudelam sracku, ta chyba se opravi
  • Ty se vážně zastáváš IGN? Je fakt zvláštní, že rozbitý Disnohored 2 dokázal dostat 9/10.....Ta recenze je horší než legendární sranec hoven jako byla recenze na posledního Aliena.
  • Jako chyba to je, ale že by počkal na patch, kterej vyšel jen chvíli potom, co na tu chybu někdo upozornil. Ne-e. Šup tam s 4/10, páč se to bude číst. Navíc IGN těžce nese politiku žádných review verzí před vydáním, to je známo :)
  • recenze me hodne prekvapila.. me to proste z videi prijde jednak strasne graficky zastaraly a druhak predstava prevtelovani se do zidle me ani nelaka.. ale asi to bude stat za zkousku
  • *1* vim ze IGN su tezce mimo realitu, ale ze az tak, to sem teda netusil.
  • Fordzy
    Co si čekal od IGN? *15* Jejich recenze jsou vždy mimo realitu...
  • Ok rozbiliy sa mu save a co sem koukal na steam, tak ten problem tam je u urciteho procenta lidi ne u vsech(vyvojari na tom uz makaju, dokonce je na steamu uz dostupny BETA patch 0.5, co opravuje na to sem nekoukal). 4/10 je podle me tezce pod caru.
  • Proč? Autor dle svých slov narazil na problém, že se mu rozbily všechny uložené hry, takže po víc jak 30 hodinách nebyl schopen ani s pomocí vývojářů tu hru dohrát. To hodnocení pouze reflektuje tenhle fakt.
  • "Má to k System Shocku a Deus Ex určitě blíže, než Bioshock nebo Dishonored."
    Ooo, tak to si mě potěšil. Toho jsem se nejvíc bál, protože SS a DE jsou můj šálek čaje, zatím co B a D mě z nějakého důvodu vůbec nebavili.
  • Tak ono to vase radeni cenzor z velke casti promazal...vcera to bylo poctenicko...
  • Malleth
    Je to ten klacek!
  • IGN si asi dela z lidi srandu, jinak si to vysvetlit neumim! http://uk.ign.com/articles/2017/05/11/prey-review-2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit