Přejít na výpis diskuzí
Prezentace hráčských rolí na videu z Elite: Dangerous
13.12.2012 | Petr Poláček
17 příspěvků
-
Možná jsem se nevyjádřil dost jasně. Netvrdím přeci nikde, že na videu jsou lasery. Frontier jsem hrál a tam bylo vše jak má být, pulsní a kontinuální laserový paprsek. Tohle co je na videu tam určitě nebylo. Blééé!!
Ještě pochopím něco jako rail guny a pak samozřejmě naváděné rakety.
Ale tohle? -
no co se simulace týče....já bych tam rád viděl možnost ovládání jako v The Tomorrow War, se skutečnou fyzikou : D
-
Mám dojem že v minulým videu říkal něco o laserech, že budou "lítat reálně" a mít skutečně rychlost světla a nebude s nima potřeba mířit před cíl...teda pokud si to nepletu s jinou hrou. Takže tohle asi lasery nebudou.
-
A přitob by stačilo pro začátek udělat čistej remake Frontiera......na to bych mu prachy dal.
-
Grrr, prispel *7*
-
Jj proste arkada vs simulator. Nic zle na tom nehladat, prospel som obom a dufam ze si aj obe uzijem.
-
Tak ono záleží co vybouchne, pokud něco hořlavého, tak se plameny objevit můžou, proč ne. Samozřejmě je blbost, pokud v záblesku plamenů vybouchne asteroid. Co je však daleko víc neočekávané, je naprosté ticho, které by případnou explozi doprovázelo.
-
no nekecej, dva druhy lodí - stíhačka a transport, a buď se dá hrát za eskortu nebo za piráty. Navíc to video vypadá fakt úžasně, vůbec ne jako totální maglajz. Hned mu posílám prachy, to je fakt space-sim mistr *7*
-
Pak doporučuju space sim Terminus. Tam se s realističností ovládání můžeš poprat až až. :)
-
to me mnohem vic vadi, ze vetsina malych lodi vypada jako letadla a stejne se i ovladaji, jako by litaly v atmosfere
-
NA tom něco jistě bude, ale uvnitř vybuchujících lodí pravděpodobně kyslík je...možná i v dost velkém měřítku, pokud ho má být hodně - například stlačený kyslík by udělal určitě krásnou explozi :-)
-
Katalyzátorem hoření nemusí být pouze kyslík a nemusí být pouze v okolí předmětu, co hoří.
-
Já si nemůžu pomoci, ale ty očividně neznáš předešlou tvorbu tohoto tlučhuby. Nic proti Robertsovi (jeho hry taky miluju), ale hry od Brabena měly pro mě vždycky duši. Nevím přesně jak to popsat, ale zkusím to. U Chrisových her jsem vzdy hrál jen eyecandy střílečku s vesmírem na pozadí (nic proti opravdu jsem ty hry miloval), kdežto u Davidový her jsem měl prostě pocit, že jsem součástí opravdu megalomansky pojaté galaxie, kde se na každé planetě něco zajímavého dalo objevit. Toť můj názor
-
Proč se, místo řešení nerealističnosti laserů, nikdy nikdo nepozastaví nad tím že v každé (myslím fakt v úplně každé) vesmírné hře, jsou obrovské exploze plné plamenů a různých hořících efektů ačkoli se to odehrává ve vakuu kde, pokud nejsem špatně informován, neexistuje kyslík který by podporoval hoření, takže přece není možné aby tam nějaký plamen vzniknul... Jestli se ale mýlím tak se to rád dozvím....
-
já si nemůžu pomoct, ale když srovnám s čím přišel tenhle tlučhuba ve srovnání se star citizenem, tak v něm nevidím nic jiného, než někoho, kdo se chce taky nažrat a od začátku mu přeju tvrdý dopad na zem.
UPDATE: já znám jeho předchozí tvorbu, což nic nemění na tom, že samotný fakt procedurálního světa mě neohromí a nic, co jsem zatím viděl na mě nijak nezapůsobilo. -
Protože pulsní lasery, mohou mít při stejné spotřebě vyšší výkon? A kde jsi vzal, že na videu jsou zrovna lasery? Jinak tedy předchozí díly (frontier, elite) rozhodně nereálností laserů netrpěly.
-
Proč, proč, proč jen nikdo nikdy neudělá normální lasery???
Proč zbraně musí vždycky střílet barevné koláče různých aerodynamických tvarů letící rychlostí několik stovek a tisíců metrů za sekundu?
*9*