Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gayove metalisti wowkari a nerdi valej sraCENZURAcky v americe.. koho to tady zajima?
    • Vsechny tebou jmenovane skupiny a navic trolly
    • Mě Vole az se to dovi gremlin tak vam tu udela elfku hosici
    • Tak uz jste tu dva. No snazite se kluci, ale zase vam to nejde. Trolling je umeni *5*
  • Jejda, jako kdyby si horda (nebo aliance) mohla zahrát wowko bez aliance (hordy). Takovéhle výstupy jsou prostě k smíchu a lidi, kteří si ve společnosti neumí udržet alespoň nějakou společenskou úroveň by měli s prominutím držet hubu a krok. Nikdo jim jejich názor nebere a mají na něj právo, ale některé názory jsou prostě v naší společnosti nevhodné (někdy dokonce nepřijatelné). A jak jsem psal, KAŽDÝ má právo na svůj názor, a to i ti, se kterými tady náš pan zpěvák nesouhlasi :D
    • Anal.S
      Ale ona mohla! Všechno PvE plus dneska vlastně i všechno PvP. Blizz přital inter-faction battlegroundy, takže už není co řešit. Hráči nepřátelské frakce jsou ve WoWku stejně jen ti s červeným jménem, které občas killuješ. Nemáš na ně nějakou velkou vazbu, vzhledem k tomu že chat Ali/Horda je na ofiku zakázanej.
    • Aliance bez hordy nebo horda bez aliance = Vitezstvi pohoda a otroctvi pro ty druhe ted jenom najit listek na tu spravnou stranu MALOU CI VELKOU
  • muehehe, to mi propimina nekonecny proud narazek na sexualni orientcasi High Elfu ve Warhammeru online.. no o trpaslicich se na strane zla taky nerikaly zrovna hezke veci :D
    • Sexualni narazky ? TO SNAD NE TO . poplach artuchyn se vratil
  • Buzny *1*
  • to len tolko? Ze niekto kto hra wow a nahodou je z neho trocha slavnejsia osoba keca hluposti? To ze je s neho "celebrita" neznamena, ze ma aj viac rozumu a vie o com rozprava. Osobne keby som bol clenom Gaygamer tak by som nahral video dvoch hordakov ako sa pusinkuju a podobne a poslal by som mu to zo slovami "who's gay know, long hair guy?" (btw, dlhe roky som mal dlhe vlasy, hraval som za hordu a nemam nic proti gayom takze si to neberte ze to pise daky gay alik ktory sa urazil:))
    • ja by som povedal ze buzeranti sa nemaju co ozyvat.
  • wowko je retardovaná hra... dobrý, pustte se do mě za muj názor
    • Bohuzel dosly jednotky stoupněte si do fronty kontaktuju zergy
    • wow hrajou noreallive kokoti, velka cast komunity jsou bukvice
      • Dalsi pomerne kvalitni troll. Tenhle je jak z ucebnice :) Kurna hosi, je vas tu vic, nebo jste jen jedna osoba pod x nicky?
    • Jazz
      Je to strašná píčovina.
  • vy bezcitny hajzli wow je nahodou velmi realisticka hra lepsie jak daky bf 3 kde je bullet drop total hovadina nic nieje lepsie ako 24/7 raidy a potom si honit nad hentai wow 4ever *14* *14* *14* *14*
    • *bezcitní
      • Unsuccessful troll is unsuccessful :)
        • navic reagoval dvěma nicky sleduj a uc se mladě
  • Dospely chlap a pritom sa rozmysla ako nezrely teeneger. Som zvedavy, ako by sa mu pacilo, ak by mu nadavali do vyzrateho mlandraveho kozojeba. A ten moderator je s nim na jednej lodi, rehoce sa, pricom ten jeho "humor" je trapny.
  • Adam_M
    Jako CC(Cannibal Corpse) mám hodně rád i WoWko mám rád i když už ho hraju čím dál míň proto že to co z toho udělali je hrůza...Ale toto sem od Fishera opravdu nečekal.Je jasné že v Death Metalu nebude zpívat o kytičkách a lásce ale na takové akci jako je BlizzCon se chovat takto je prostě hrozné.
    • dovoluji si prelozit cc Cumis Cmoude ?
  • edi: jo jasně, on je z death metalové skupiny, tak to beru zpět, tam se určitá tvrdost a otrlost člověka očekává, nějak jsem z článku myslel, že je člen nějaké Blizzardí kapely s Taurenama nebo co, shame on me!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit