Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.youtube.com/watch?v=8YKhz7YBrpI ja jsem takovej spamer dead deathNOKU
    • Ty vole super video. Ale moje je lepsi, tohle je alespon kvalitni muzika. To ten tvuj Sabaton strci do klobouku: http://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ&ob=av3e
      • Anal.S
        Proč má palečky dolů? *8* Vždyť to sedlo jak "zadek" na hrnec.
  • It's just a game.
    Ale emoce jsou skutečné.
    • Napriklad zurivost kdyz jste vytrolovan trollem jako Clověk za alianci
  • Jelikoz hraju za oboje strany tak me to ani nesere :) az vyjde swtor tak stejne s wow seknu taky me prijde ze blizz naddrzujou horde nez allianci v celem cataclysm je hl hrdina jen posranej thrall.
    • Anal.S
      Možná protože Warcraft lore je celý postavený spíš na Hordě? Když chceš poznat nějakou značku, tak jen největší budulínek si vezme "člověka", kterej je v každé hře stejně nemastnej neslanej. Prostě Warcraft byl vždycky o Hordě, Aliance tam byla v podstatě tak navíc, aby to mohlo fungovat.
    • pisě se obě slusni trollove si potrpi na gramatiku vime ?
  • No nevím jestli je dobrej nápad si tak popudit svoje fanoušky. Takovy teploušsky sra*ky nemůže poslouchat přece nikdo jinej, než právě bukvice :-D
    • A divocaci co ty *bukvice* přimo zerou
      • Tak kdy se sejdem bobánku ? *14* *14* *14*
  • Cau Hosi ?
    • dobry pokus, ale bohuzel: http://tinyurl.com/4y28caq
      • hele ty si furt trollovan odpovidas na kazdy pokus neznamena to nahodou ze jsi lovec trollu ? premyslej
        • Gratuluji, tenhle se povedl. I kdyz je otazkou, jestli kdyz vim, ze jsem trollovan, tak jsem trollovan. Ano, tak trochu jsem lovec trollu. Moc mne to totiz bavi. Ja se totiz moc rad zasmeju. *7*
  • Je to borec:
    a, myslím si a říkám to samé o elfech kdykoliv se mě někdo zeptá
    b, nosí tričko Dethklok (správný kreslený seriál)
    c, dělá skvělou muziku a pěkně zpívá
    d, smrt gayům, teplošům a ostatním buznám
    • Jsem gay. Ranil jsi mé city. *9* *13*
    • Yuri zalez za romanovem a mozna aj Borisem
    • Souhlasim s tebou ve 2 ze 4 bodu, b) a c). Bohuzel a) a d) prokazuje ze bys mel asi trosku vyrust.
      • preco? lezu mu na nervy ako kazdemu normalnemu cloveku.
        • mne nevadia mne len vadi ze sa vsade musia zviditelnovat. keby moje decko bolo gay/lezba atk by som ho mlatil za take spravanie lebo to nie je normalne
        • Homofobia nie je prejav normalnosti ale hluposti. Ak by si mal v rodine lezbu/geja, by si chapal, ze su to uplne bezni ludia. Mozno niekedy, ked budes mat ty sam deti, ti to dojde.
      • Ja s tebou nesohlasim v bodě 1 a
        2t
        4 s
        57z
        59a
        87t

A pokud nechces vypadat jako blbec měl by sis ty body najit
        • Ty mi pripominas jednoho meho dobreho kamarada. To je take vyborny troll. Tolik legrace jsme uz spolu zazili. Musim podekovat za zabavu, ted se ale musim jit venovat necemu vic produktivnimu. Tak si to tu uzij!
  • Vostoq
    Vtipný.. Hádat se kvůli hře... ale proti gustu.. *7* *6*
    • Tak ono je rozdíl mezi hádáním zapálených hráčů, kdy si prostě jen vyměnují názory, která rasa či povolání je lepší a tím, když se kvůli tomu začnou fyzicky napadat.
    • Zadny Trollopad my spime
  • haha a co jako? ja taky nesnasim buzny. jenom do nich lol xD
    • co ti udelali.
      • furt na vsetko upozornuju a pritom chcu byt nechani na pokoji. v tom su buzeranti horsi ako cigani
        • dostanu to co pozaduju, moju pozornost, moj nazor. ked sa im nepaci tak preo on ziadaju
          • Nefandi si. S*ru na teba a o nic ta neziadaju. A uz vobec nie o kopance...
        • Hlavne, ze ty si do nich kopnes, kedy len mozes. Ozaj dospele od teba...
      • Nezaplatily Thralovi *eskortniho* Taurena a ted mně furt otravuje
  • Občas tak uvažuju, proč se lidi tak snadno uráží a nechávají vyprovokovat. Já pokud nemám k člověku respekt / úctu či je jakkoliv z mého pohledu ,,pode mnou" (nejčastěji mentálně a s tím často spojeno i věkově), tak mi jakékoliv urážky a slovní útoky jdou jedním uchem dovnitř a druhým ven.
    • Anal.S
      Achjo, na co si pak platit internet. Oplácení hlouposti lidí posměchem a ironií je to pro co byl stvořen!
    • Rovnou napis ze si buze*ant a vzdycky si nekde zalezli aby si nedostal do rypaku.
      • hele zalez do chlivku prasaku
      • Agresivni troll. Mozna i docela uspesny. No uvidime, kdo se ti na tenhle hacek chytne :)
      • Když to říkáš.
  • tAK SEM si VYhoNil NAd ElfKOU
    • To rád slyším. *4*
    • Pokus cislo 2 take neuspel. Vrat se k rysovacimu prknu.
      • Nemusi Jsem Specialni Trolli Jednotka Pro Zvlastni Ukory IAM ONE MAN ARMY

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit