Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sr_Lobo
    Úplně mi to připomnělo starý Death Rally *14*
  • WhySoSad
    Dlouho jsem hledal podobnou hru u které by se dalo, jak říkáš, upustit páru a na chvilku si zablbnout a tohle vypadá fakt parádně, díky za článek *4*
    • Tak to můžu doporučit Road Rash. Pozor neplést si to se zrušeným remakem 2013. Původní hra je dnes už na DOSbox a je to z roku 1996. Skvělá oddechovka, u které jsem si kdysi užil kopec srandy.
      • Sr_Lobo
        Pravda! U toho sem schnil hafo casu :-) nejlepsi bylo dycky mlatit soupere tou trubkou nebo je vykopnout mimo trat ;-)
        • WhySoSad
          To já taky, úplně jsem na tu hru zapomněl :D
        • Lobo na té fotce to je tvůj pes? Frajer *3*
          • Sr_Lobo
            Jj to je von, je to Démon co ? B-)
            • Sry napsal jsem z notebooku nechtěně. To je tak jak má člověk v práci dvě PC a ani na jednom se nevěnuje práci :D
            • Já nejdřív myslel, že má kuchařskou čepici než jsem si to rozkliknul. Je to ďábel! *3*
        • sakra, jste mi připomněli... jak se jmenovala ta hra stará, taky pro DOS, jak tam člověk na začátku vybíral, jestli pojede na horským kole, na bruslích, na skejtu nebo na tom rychloprkně, jelo se dolů z kopce a taky se dalo srážet protivníky? :) podkopnout pod někým kolo při nějakým sešupu a pak ta krásná animace a zvuk rozmlácený huby :D
          • To zní jak jedna hra na PS 1 https://www.youtube.com/watch?v=1EselwQ50DM
            • yes, to je ono :) ale měl jsem nějakou dosáckou inkarnaci... hustá pařba ;) dík!
        • Jestli si dobře pamatuju tak šlo i klepnout babičku s chodítkem, která přecházela cestu :D
  • wooow 10/10
  • Úplně jsem si vzpoměl na Spy Hunter když jsem to paříval na ATARI kde se hry přetáčeli na rádoby kazeťáku :D :D ...jo to bylo dětsví :)
  • Při hraní na konzoli můžete vypustit páru a vypnout mozek.
  • To můžu s manželkou při sexu taky. (reakce na nadpis článku)
    • To muzes pri spouste aktivit. Dokonce i bez manzelky a klidne i bez sexu.
      Nebo ses chtel jen pochlubit, ze mas manzelku a pavidelny sex? Na tom neni nic moc k chlubeni, je to celkem standardni zalezitost a vetsina lidi si nejakou tu partnerku, po dosazeni patricneho veku, najde.
  • TheGGG
    Kromě vypnutí mozku, bude třeba i vypnout počítač a spláchnout na haj*lu.
    • WhySoSad
      Proč vypínáš počítač když jdeš spláchnout ?
      • TheGGG
        *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit