Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Snaha o seriózní zápletku vs. slon rozrážející hlavou bránu, já říkal že v Ubi trpí schizofrenií. *5*
    • říkal jsem ti už tu definici šílenství?
      • Tak dlouho slon naráží hlavou do vrat, až se ucho utrhne ?
  • http://farcry.wikia.com/wiki/Pagan_Min Všechno ověřené a dosud známé o Paganovi
  • Khanemis
    Hmm, vím, že většina lidí to vidí zatím opačně, ale narozdíl od Vaase mi tenhle blonďák zatím (zatím, možná to ještě zkazí, pokud to s ním budou přehánět) připadá zajímavější. Mně osobně lezl Vaas hrozně na nervy, nepřišel mi hrozivý, ani blázen, vypadal spíše jako zbohatlický fracek, co si hraje na gangstera. Takže jsem zvědavý, co předvedu ve čtyřce. Ale je pravda, že zatím vypadají obě hry hoodně podobně, čtyřka jen jako variace trojky.
  • víte co by bylo fajn? kdyby tam dali nějakou mechaniku volného šplhání po skalách jako další možnost jak se k těm základnám přiblížit, ale to bych chtěl asi moc, aby se ve hře co se odehrává v horách dalo lézt po horách (dívám se tvým směrem Skyrime)
    • brzdi trochu s tema novyma vecma, tedka sou novinkou sloni, splhani mozna az v pristim dilu
      • Né jen tak ledajaký sloni...jsou to váleční okevlarovaní sloni
  • Jack1947
    Tak jo, zase to bude zajímavější všichni ty ultra mega drsnáci vyšinutí až do nebes sou ohraní a Emo- gej tomu dodá patřičně dobrou štávu. Ještě aby i mluvil správně geysky a bude to peckoidní. *15*
    • Pete.palis
      můžeš vysvětlit pro "Emo-gej" ??...ale normální odpověď...nechci slyšet trapný keci o účesu...díky
      • Ono zase co chceš vysvětlovat. Ten účes je rozhodně "Emo-gej".
        • Jack1947
          Asi tak no. On mně jen provokuje... tady není co vysvětlovat. Máš pravdu. *3*
          • *mě *7*
      • Jack1947
        Co? to jsem jen tak plácnul aby se nad tím zdejší obecenstvo potažmo mínuskáři zamyslelo/pobavilo. *3*
  • yuri.sidius
    Všechno je to pěkné, ale blood dragon 2 to není *9*
    • Mark IV Style Muthafuckaa
    • naštěstí, mne to vůbec nebavilo zato FC3 jsem si náramně užil
  • Hra zatím vypadá naprosto originálně, od předchozího dílu se významně liší *15* *15* *15*
    • jj jako vejce od vejce
      • Přesně tak to totiž bylo myšleno
  • no tak toto sme tu este nemali :-/ WOW....
  • slavek.skara
    Ehm...jaký je rozdíl mezi čtvrtkou a trojkou?
    • že se posunou hw nároky o 50% ale stejně budeš hrát to samí až na pár novinek spíš bych řekl že je to dlc k FC3
      • ale za cenu AA hry *3*
    • Čtvrtka je papír, trojka je číslo ;)
    • Jednoho čísla? Já sice v matice taky nikdy nezářil, ale...
    • prostredie. nic ine. doslova
    • Protože žádný jiný fotbalista v současnosti tolik nesimuluje...
    • *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit