Přejít na výpis diskuzí
Příběh Far Cry 4 bude o sjednocení odboje proti excentrickému záporákovi
2.7.2014 | Aleš Smutný
34 příspěvků
-
*mě *7*
-
Tak dlouho slon naráží hlavou do vrat, až se ucho utrhne ?
-
říkal jsem ti už tu definici šílenství?
-
Snaha o seriózní zápletku vs. slon rozrážející hlavou bránu, já říkal že v Ubi trpí schizofrenií. *5*
-
http://farcry.wikia.com/wiki/Pagan_Min Všechno ověřené a dosud známé o Paganovi
-
Hmm, vím, že většina lidí to vidí zatím opačně, ale narozdíl od Vaase mi tenhle blonďák zatím (zatím, možná to ještě zkazí, pokud to s ním budou přehánět) připadá zajímavější. Mně osobně lezl Vaas hrozně na nervy, nepřišel mi hrozivý, ani blázen, vypadal spíše jako zbohatlický fracek, co si hraje na gangstera. Takže jsem zvědavý, co předvedu ve čtyřce. Ale je pravda, že zatím vypadají obě hry hoodně podobně, čtyřka jen jako variace trojky.
-
Asi tak no. On mně jen provokuje... tady není co vysvětlovat. Máš pravdu. *3*
-
Ono zase co chceš vysvětlovat. Ten účes je rozhodně "Emo-gej".
-
Mark IV Style Muthafuckaa
-
Co? to jsem jen tak plácnul aby se nad tím zdejší obecenstvo potažmo mínuskáři zamyslelo/pobavilo. *3*
-
Né jen tak ledajaký sloni...jsou to váleční okevlarovaní sloni
-
Přesně tak to totiž bylo myšleno
-
můžeš vysvětlit pro "Emo-gej" ??...ale normální odpověď...nechci slyšet trapný keci o účesu...díky
-
ale za cenu AA hry *3*
-
jj jako vejce od vejce
-
brzdi trochu s tema novyma vecma, tedka sou novinkou sloni, splhani mozna az v pristim dilu
-
naštěstí, mne to vůbec nebavilo zato FC3 jsem si náramně užil
-
Protože žádný jiný fotbalista v současnosti tolik nesimuluje...
-
víte co by bylo fajn? kdyby tam dali nějakou mechaniku volného šplhání po skalách jako další možnost jak se k těm základnám přiblížit, ale to bych chtěl asi moc, aby se ve hře co se odehrává v horách dalo lézt po horách (dívám se tvým směrem Skyrime)
-
Tak jo, zase to bude zajímavější všichni ty ultra mega drsnáci vyšinutí až do nebes sou ohraní a Emo- gej tomu dodá patřičně dobrou štávu. Ještě aby i mluvil správně geysky a bude to peckoidní. *15*