Přejít na výpis diskuzí
Příběh Need for Speed filmu bude o ilegálních závodech
7.11.2012 | Aleš Smutný
23 příspěvků
-
proste dalsi rychle a dementne c. 155784. thats all.
Vtipne by bylo kdyby se film NFS (smarja prestante to NFS uz prznit !h0Wwada! *15* ) drzel predlohy napr. posledniho MW :D By bylo mrtvych debilu! po tech retardovanych honickach :D a pribehu kterej vymyslela cvicena opice na LSD *1* Nemuzu se ubranit priblbleho usmevu natvari u techto oznameni
*12* -
Aaron Paul je frajer, takže věřím, že to dopadne alespoň tak dobře jako poslední Prince of Persia, kterej byl podle mého solidní herní adaptací. Čekám nenáročnou oddechovku a těším se. *5*
-
Hmmm, nevadí mi film o tuningu a o autech, vadí mi film kde se všichni chovají naprosto stupidně a kde kde se to jen hemží klišé, proto jsem si nikdy neoblíbil Rychle a Zběsile a pravděpodobně tohle bude přesně to samý. No pravaděpodobně... Spíš PŘESNĚ to samý.
-
Pokud tam budou pořádné auta a dobře natočené adrenalinové honičky, tak by to nemuselo být špatné. Kvůli příběhu nebo postavám na to stejně nikdo nepůjde. Ale pokud tam bude každé druhé auto zelená Mazda s podsvícením a honičky poserou CGI a chaotickým střihem, jako tomu bylo už tolikrát, tak si to můžou strčit někam.
-
To jako nebude o invazi mimozemstanu na planetu Zemi ? Tak to me zklamali :(
-
Jaj to zas bude určitě nějaká super cool namachrovaná chujovina.
-
Takže sehnal Vina Diesela a film se celým názvem bude jmenovat Rychle a Zběsile:Potřeba a Rychlost!!! *1*