Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • myslel si autora článku nie hry predpokladám..:) o trpaslíkoch je toho nie až tak vela ale zase je to o to krát kvalitnejšie ..gotrekom počnúc...tungdilom pokračujúc.:)..to v pánovi prstenov vyzerajú smiešne...trošku to napravili v hobbitovi-železná legia bola fajn.:)
  • GlaDOS
    Zajímavostí je, že tahle hra je postavena na první knize z čtyřdílné série Trpaslíci, což článek ani nezmiňuje.
  • Nôďonn Dvojitý na konci hledá knihy. *1*
  • Veskoslav
    "Ona mi spálila můj vous! Hloupá černoočka!"

Boindil Dvojčepel zvaný Pruďas
  • Dobře, tak já dám příklady, kde jsou trpaslíci v popředí :)
    Markus Heitz: Trpaslíci + další díly série
    Frank Rehfeld: Prokletí trpaslíků + další díly série
  • Zajimavý, ale běhají tam dost nesmrtelně.
    Jo a ten chlapík ve studiu má teda pořádně festovní klávesnici...asi jedna z trpasličích zbraní... *1*
  • Veskoslav
    No nevím. Myslím, že takový Gotrek by autorovi nejspíš vzal jeho střeva a uvázal na nich pěknou mašličku než by ho poslal do Morovy říše. Jinak co třeba 4. dílná série Trpaslíci? Mimochodem doporučuji přečíst, jedna z nejlepších fantasy (Autor navíc napsal i pohled z druhé strany tzv. Legendy Alfů, taktéž doporučuji). Autore, autore. Asi si toho moc nečetl, co?:)
  • ad Je pravda, že trpaslíci jsou sice skoro v každé fantasy, ale nikde nejsou v popředí. Často se motají kolem hlavních hrdinů a jde spíše o parťáky a humorné figurky, ne o hrdiny

Gotrek a Felix, a par romanov z Warhammer Fantasy(Nositel zasti, Krivopriseznik)
    (moje oblubene knihy) *4*
  • v Dwarf Fortress hrajú trpaslíci hlavnú rolu! *7*
  • Oink, oink svińuchy dostanou po plochém rypáku! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit