Přejít na výpis diskuzí
Příběhová tahovka There Came an Echo chce zapůsobit dabingem Wila Wheatona a hlasovým ovládáním
3.3.2014 | Petr Poláček
11 příspěvků
-
Mám rád TableTop Wila Wheatona.
-
-
Ja taky(i kdyz zabavnost je dosti nestabilni- nekdy to je docela nuda, nekdy skvely) a takhle hra vypada zajimave- hlavne to ovladani hlasem.
-
-
A teď mi přiveď Wila Wheatona!
Bot-tash bir jab-loo-di rekh kkhakkh-o ny! -
-
no Klingonština ti jde *1*
-
-
Zajímavý koncept hry a zatím od pohledu fajnové zpracování. Izometrických taktických her není nikdy dost:)
Jen mi z videa trošku vadily rozhovory postav mimo samotnou akci. Ty dvě dámy vedly hrozně rádoby cool rozhovory, za které by se nestyděly snad ani filmy se Segalem. Poněkud rušivý element, když se díky hlasovým příkazům ve stylu vojenského žargonu hra tváří jako že jde o bandu profíků... ale možná je to jen můj pocit. Jinak je to pěkné, jsem zvědavý, jak to dopadne. -
Okouzlit dabingem Willa Wheatona? Cože?
-
Pro mě tahákem pan Wheaton asi nebude, nevěděl jsem ani kdo to je, díky. Za to ta hra samotná vypadá bombově, už ten úvodní screen mě dostal. Taktická hra která navíc vypadá fakt pěkně, to já můžu + jako třešnička to ovládání hlasem.
-
-
Ten úvodní screen vypadá dobře, ale řekl bych že není ze hry, ....asi artwork.
Chápu, že hra ještě není hotová, ale jedenáct let staré UFO: Aftermath vypadá zatím herně i na pohled lépe. -
Já vim kdo to je. Některý nerdíci to taky ví, ale okouzlit jeho hlasem? Co je na jeho dabování zajímavýho? je snad Poláček teplej nebo co?
-
-
okouzli minimalne trekkies, jeste by moh okouzlit priznivce bbt (tam, kde se obe skupiny neprekryvaj), navic je to herec, takze by to mohlo mit solidni uroven (to zas muze okouzlit puntickare)
ja treba ocenuju, ze mluvi jasne a zretelne, takovou anglictinu je pak radost poslouchat
-
-
-
Stylově to je naprosto super...