Přejít na výpis diskuzí
Příběhové video z Modern Warfare 3 se zastavilo i v Praze
8.10.2011 | Petr Poláček
285 příspěvků
-
* nestrannymi spolecnostmi
-
chlapecku ti vubec nevis o cem je multiplayer...o progamingu ani nemluve...to co rikas spis sedi k BF3, deti kterym to nejde pujdou za maminkou aby koupila novou grafiku...lol posuzovat vekovou hranici tuhle stupidni debilitu muzu videt fakt jen na ceskych forech.. o tom jestli je to the top of the world nerozhoduji hraci, ale statistiky udelany nestrannymi stranami takze mluv trosku objektivne predtim nez napises dalsi srac*ku...
-
datadisky? ty uz si to hral, ze tady soudis celou hru? aspon si o tom neco zjisti podivej se na X.P LA a tam ti vysvetli vsechny zmeny, ktere si prave hraci prali.. takovy keci fakt ctu jen na CR forech v zahranici je asi jina uroven, protoze tady lidi umi jen kritizovat a tvrdit slepe ze je to DLC i kdyz nic nemaji zjistene....
-
a zase je tady plno chytraku co hodnoti hru podle 3 videi...ja muzu rict to stejny o BF3 totalni sra*ka s realistickou grafikou, ale hratelnost zadna, jak se vam to libi? hodne lidi, co aspon vi jak obrovsky rozdil je mezi cod a BF by souhlasili, protoze v MP vede porad CoD jak v poctu fanousku tak v prodejnosti. A o tomhle vypovidaji statistiky takze klidne davejte minusy...fanousci BF uplne zapomneli co je podstata her a hlavne MP her ;D neustale argumentuji krasnou grafikou v BF scim souhlasim, ale v MP je mnohem vic aspektu nez jen krasna grafika a v tomhle vede CoD i pres neuspech MW2 a BO, protoze tohle bude obrat o 360 stupnu...sam sem videl video z X.P L.A kde prave o tomhle mluvili 50min...a ted muzete mile kritizovat znova stejne tim nic nezmenite porad budou miliony fanousku na obouch stranach...
-
Ale prosim ta a na co ? Myslis ze im zalezi na 1000 pindajucich cechoch ze im zmrsili maticku prahu ?
-
kdyz doprostred nejznamejsi turisticke destinace v Praze prdnes obri renesancni palac co je tam jak pest na oko, tak mi vyraz "do puntiku" prijde prinejmensim usmevny.. :D
-
nas nezajima jestli budes mit sr*cku nebo ne
-
...
-
Už se ti to trochu plete.
-
Nemusím bejt fanda BF abych mohl s klidem v duši říct, že ten engine zastaralej je.
Nemusím bejt fanda BF abych mohl..................................... je to jen jeden a ten samej skript co je od MW1.
Jsme sice BF fanda, ale snazim se byt maximalne nestranej, a tady bohužel (pro mě díky Bohu) stále vyhrává BF. -
Boze, to bude sra*ka..
-
Moje?jaka moje? mas to nejake popletene hele. *3*
-
To je presne to,co se ptam dost casto sam sebe *1* .
-
Az se naucis cist,tak reaguj,do te doby bych se tomu byt tebou vyhybal.
A taky by sis mohl uvedomit,ze je to jen hra,moc to prozivas. -
Me prijde uz docela usmevne,jak automaticky,kdyz nekdo kritizuje at uz BF3 nebo cod,tak je zcela jiste fanousek te konkurencni hry.
Je to dost omezeny predpoklad.Ale holt skalni fanousci tezko nesou,kdyz jim tu jejich oblibenou hru nekdo hani a tak si to musi prece svalit na ty zle fanousky te druhe hry. -
Což o to, to chápu. Mně se jen ten palác zdá trochu mimo českou architekturu. Kolik je v Praze takových kopulí? Resp. kopulí vůbec - těch pár jako je Sv. Mikuláš, nebo sv. František jsou jaksi stylem jinde. A snad trochu podobná teologická fakulta v Dejvicích se zrovna na Staromák moc nehodí.
Ale jinak to chápu, kromě Čechů (a to jen některých), to nikdo řešit nebude... -
Quake 2 engine... citas dobre :D
-
"cod je pro céodéčkáře TAK UŽ TO POCHOPTE!!" => lidi do patnácti let nebo s inteligencí houpacího koně.. (nebo oboje). Já jsem nikdy proti CoD nic neměl, ale lidi co to vyzdvihujou nad všechno ostatní a hlásej jak to je 'top of the world', mi přijdou jako hrozný omezenci, který se ze strachu ztoho, že tam na ně někde číhaj lepší hry, bojej že kdyby si je zahráli, tak jim to CoD nakonec přijde ve své podstatě jako .. blbost. Jednička a dvojka jsou moje dejme tomu hodně oblíbený střílečky, ale MW = jeden malej koridor na misi a ztoho si zahrejete půlku, protože zbytek obstaraj scripty x_X
-
hošánek neumí číst :-D nechápu proč u těhle codařů stačí zmínit že CoD je sh*t a už cpou BF :-D
-
Quake 3 engine spíš, ne?