Přejít na výpis diskuzí
Příběhové video z Modern Warfare 3 se zastavilo i v Praze
8.10.2011 | Petr Poláček
285 příspěvků
-
nebyl si to ty ? 15 letej nerd ?
-
Ten "15-letej nerd" by ti mohl dělat tatu panáčku. Už tě vidím, jak mu to říkáš do očí hrdino. :D
-
a ten hlas na začatku co rika "you think i am mad" to ma byt co? *1* to je nejakej 15-letej nerd co dostal za odmenu vystupovat v traileru v nejake cod soutezi? *1* *1*
-
ja myslel otevrene mapy *1* *1* *1*
-
Trailer je trapný, same velkolepe sceny s cilem divaka/hráče ohromit ale je toho moc. Timhle utokem na hracovi smysly chteji zakryt mizerny gameplay.
navíc ty low res textury musel jsem se smát, je to trailer ani si nedali námahu to nejak vylepšit *1* -
ocasu to jen reklamni zasterka EPICFAIL
-
....co to sakra?
-
.Tak když se ohaní tím, že má BF otevřený svět což ovšem nemá. Tak sem mu doporučil hru ve které je ten pravý otevřený svět, aby mohl zjisitit co to vlastně otevřený svět znamená. *1*
-
BF3 je vlastní herní linií, která nemá s OFP vůbec nic společnýho. To už můžeš COD vinit z toho, že jen kopíruje dooma. *7*
-
Trailer se k této hře, myslím si, výborně hodí. Nikdo neočekává nějakou zásadní změnu, a tak třetí díl MW zatím připomíná třetí pokračování filmového Ramba. Je víc akční, víc drsné, víc krvavé, prostě víc "cool"... Jen aby ale všeho více nebylo zase až moc, tak jako u zmíněného filmu... Také budeme s lukem a šípy sestřelovat bojovou helikoptéru??
-
Proč by měl hrát Skyrim, když je to úplně jinej žánr co ?
-
Cod byl o singlu v každém dílu. BF nikoliv tam byl poprvé až v Bad Company. A srovnávat se to dá až moc dobře. To si napsal slušnou kravinu s tím otevřenám světem u BF. Jak vyjde Skyrim tak si to zahrej a potom možná zjistíš co to znamená otevřený svět.
-
Zrovna u CoD 1, UO a snad i ve 2 byl single dobry. Pak to zpackali.
Ona historie sama pise nejlepsi zaptetky, ty nesmyslne kraviny v MW jsou smesne. -
COD ani BF3 nikdy nebyli o singleplayeru, posledni dil bf by to mohl zmenit protože ty videa vypadali slušne. Ale single cod nikdy nestal za nic. A multiplayer obou her je o necem jinem, cod spis o freneticke akci v koridorech, bf vic v otevrenem svete neda se to srovnavat
-
Já se nechci koukat na akční biják.. Chci si ZAHRÁT akční hru!!! Drsné prupovídky, všude samej výbuch, padající domy, vrtulníky a bouračky.. 99% z videa bylo naskriptovaných záběrů - což dokonale ukazuje co je MW3 zač.xP nejde mi o grafiku,, ale o to, že tyhle všechny pozlátka už tady byly.. Bf3!!! Bf3!!! záběry ze singlu Bf3 vypadají jako skutečná válka(a nedělá to grafika) - MW3 je normální akční film ve kterym mi chyběla už jen roztrhaná americká vlajka.
-
me se ten hlas libi. je takovej vycnivajici oproti tem ostatnim *16* *16*
-
V jaký době žiješ? Jde o to, že Bf3 rozseká CoDa i na poli singlu.. protože tohle je naprostá nuda..
-
Ne, je to Wallcroft ( ten už byl mimochodem v Cod 4 ). Craig Fairbrass ho sice nejspíš zadabuje, ale je to jen jistá symbolika série Modern warfare, podobně jako Price, ale s Gazem ani Ghostem nemá nic společnýho.
-
Zase maskovanej borec s dabérem Ghosta/Gaze ?
Je to Ghost nebo někod jinej ? -
Yep, super je hlavně ten krásný AI moment v čase 6:15, kdy to borec solí do dodávky. A ta ne-vůbec-nepřeháníme- metro jízda, to je prostě fakt parádička, fakt super člověče. To jsem si myslel, že ta šílená plavba v turbo gumovým člunu přes potopený letadlovky v řece Hudson u NY nebude šíleností překonána a vida.
A o tom právě mluvím, tento herní styl je už tak zastaralý a nesmyslností do očí bijící, až to bolí a i jako fanouška mě to začíná nudit, jen od pohledu, takže asi bude někde chyba . Jako by ani sami IW nevěděli, co vůbec vymyslet, tak to alespoň zaplácaj těmahle chujovinama. Nechci od CoD přímý simulátor ( ačkoli by mu to neuškodilo, jako každé jiné hře ), ale chtěl bych po něm alespoň náznak logiky, která, a to upozorňuju, v CoD 4 hrála ještě docela slušnou roli. Ať mi nikdo netvrdí, že CoD bylo v sérii vždy poskládána z takových kravin a že si vždy musel člověk říct, teď vyhodím pojistky v hlavě a budu jen čumět a klikat. Osobně říkám, že tomu tak nebylo a že tomu tak je nyní, za to můžou jedině tvůrci a jejich neochota trochu na tom zapracovat.