Přejít na výpis diskuzí
Příběhový mód postapokalyptické akce Survarium sází na RPG prvky a velké mapy
9.2.2015 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
Vskutku, to by bylo ještě lepší :)
-
Mně by stačilo kdyby někdo udělal remake SoCH na enginu CoP. *14*
-
A nebylo by lepší, kdyby vůbec žádné "přímé" slunce nesvítilo?
A když už, tak by se měly rozzářit masivní, světlo téměř nepropouštějící radioaktivní mraky, například v odstínech od nepřirozeně zelené po tajemně fialovou. I během klidného dne, by měli být vidět různě chemické reakce v atmosféře ozařující zdevastovanou krajinu. Hned by byl ambient level o něco dál :) -
ano ktery je naprosto necitelny a nic z nej nezjistis, jako vesmes z kazdeho crash logu.
-
misery mod funguje normalne a complete mody jsou uz zastarale. U shadow of chernobyl byl complete mod dobrej, u clear sky je to horsi nez vanilla a u cop jakz tak sel. Kazdopadne vsechny funguji na steamovejch verzich bez problemu. + pro ty co tlachaj o preinstalaci steam hry, nic takoveho neni potreba. Od toho je tam verify files. Reinstalace uz je naprosto mimo.
-
Ta atmosféra, jak si tu někteří stěžují, je dost dána i tím, jaké člověk zrovna "chytí" počasí. Pokud svítí slunce, tak je pravda, že je to takové až moc barevné, ale jakmile je zataženo a prší, tak je to pak úplně něco jiného. Třeba mapa s radarem je podle mě pecka (nahoře v radaru dokonce i "straší") :D
-
..většinou se v takových případech někde ve složce s hrou, nebo v dokumentech vytvoří nějaký "crash report" *.txt s informací, co způsobilo pád hry.
-
přiznávám se, že ten jediný díl jsem nehrál, obecně byl ale problém s lokalizovanou verzí, kvůli tomu jsem si koupil CoP ještě jednou na steamu, předtím jsem měl lokalizovanou krabicovku, se kterou to bylo nekompatibilní a stejný problém mám i u prvního dílu. Pokud to máš přes steam a je to ten případ, tak bych zkusil přepnout na anglický prostředí a hru přeinstalovat
-
trochu mimo topic - povedlo se někomu rozjet complete v clear sky? i přes všechny tweaky a fíky vždycky po pár minutách pád do Windows 7 64bit (jo, patch na 3+GB RAM jsem měl taky zaplej)
jinak to asi rozjedu vanilkově, ale četl jsem, že to je dost hrozný pak... -
Sice to svým způsobem evokuje S.T.A.L.K.E.Ra, ALE atmosférou to na mě působí naprosto sterilně, znovu hraju Call of Prypiat tentokrát poprvé s complete modem(mysery z nějakého záhadného důvodu nefachá) a přesto že tu hru znám nazpaměť pořád mám ten pocit mrazení v zádech když vstupuju do zařízení laboratoří i když mám dostatek munice a nejlepší vybavení a vím, co na mě čeká ta hra má takovou atmosféru (mimo jiné perfektně podbarvenou vynikajícím ambientním soundtrackem) jako se to žádnému napodobiteli dosud nepovedlo, bohužel. Myslím, že nejsem jediný, kdo by uvítal důstojného nástupce, ale radši bych byl za dobrou singleplayer příběhovku než onlinovku
-
The Road je super. Jeden z nejlepších post-apo filmu vůbec :)
-
Napadá mně příklad: Metro 2033 vs Metro 2033 Redux. Grafika byla propracovanější ale ta atmosféra byla z velké části pryč..
Tím neříkám, že Survarium vypadá špatně, to chraň bůh ale chci cítit tu depresivní atmošku! Dokonce i ta nejvíc zdevastovaná zákoutí v této hře vypadají, tak nějak "Sluníčkovsky".
Třeba ve filmu "The Road (2009)" to bylo zachyceno perfektně. -
Jo, už ta grafika ten feel postrádá. Moc saturace, řekl bych.
-
..nějak to nemá "feeling" staré dobré S.T.A.L.K.E.R. série, což je neskonale promarněná šance (tedy alespoň pro mne).
Připadá mi, že se Vostok Games snaží o takzvanou "americkou" hru, ale... -
Freeplay mode zní velmi lákavě. PvP není špatné, ale bavilo mě asi týden. Už teď jde vidět perfektní level design, detailní zpracování zbraní a skvělé ozvučení. Když si do toho domyslím tu atmosféru a prozkoumávání obrovské mapy... Jo, bude to super, já jim věřím.