Přejít na výpis diskuzí
Příběhový trailer Call of Duty: Black Ops III ukazuje, že konečně opouštíme moderní bojiště
1.10.2015 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
90% traileru je slow-mo, aby to celé mohli natáhnout na ubohých 2:43 a stejně je to jak když sere a maluje. Nevíš co by? Dej tam hi-tech xindl přes oči, plameny co vypadají jako cukrová vata, mučedníky na provazech a když zbude trocha místa bouchni tam tank z 2.SV. OK, to zní fér, řekli si pejsek a kočička po koňské dávce LSD a spadli z balkónu.
-
Ano, byla to vždycky linární hra, ale MP byl lepší, bez nesmyslů. Dneska hodně lidí volá po klasice a když to tak řeknu po návratu ke kořenům....navíc když bylo COD hra roku, tak to prostě kvalitu mělo a to už FPS střílečky taky byly na světě. Jen mě štve, že s možnostma jaký jsou teď dělaj pořád recyklaci jedný hry....kdyby udělali pořádnej produkt, určitě by neprodělali a lidi by si to našli.
-
Takže dojedu SP a letí smahem z disku *1*
-
Úžasný příběh, kamaráde. Závěrem tedy nekupuj. Já už přeobjednáno mám, na singleplayer se těším, hra mě baví a jsem s ní jakožto hrou naprosto spokojen, vypadá velmi pěkně (tak třicet let zpátky byla opravdu doba s grafikou na ho*no, dneska je to naprostá parádička), není ale důvod, proč bychom se tu měli zlobit. Ty nekoupíš, já ano, ty si budeš hrát svoje, já taky, pohoda pane jahoda.
-
ty jejich trailery můžou být sebelepší, ale na konci ted ,,pre-order now" to dycky zabije *1*
-
Akční jízda za plnou cenu, s engine z roku 1997, pětihodinový single, jen mění prezentaci. Je to normální zločin, argumenty typu "lidi to přece kupují" neberu, ukazuje to na absolutní nedostatek seriózního přístupu k zákazníkům. Rád zaplatím 1600 za Metal Gear Solid, novou Forzu, cokoli hodnotného, ale za tohle tedy ne.
-
Hodil jsem je do bleskovek k "prodloužení bety"... Taky jsem koukal kolik jich dávají..měl jsem jich snad šest. Dva zvlášť a čtyři dohromady.
-
Na to že se jedná o uzavřenou betu ty klíče rozhazují plnými hrstmi, že by nebyla až taková účast?! Já už je pustil na fóru Xzone. Jsem zvědavý zda je někdo využije. *6*
-
Je to mimo téma, ale kdyby měl někdo zájem o klíč do bety Rainbow Six siege, tak mám 4 navíc...beta pojede ještě tři dny. Takže pokud má někdo zájem, tak to tu napište a já jet uhodím.
-
To se tam bude cestovat do minulosti ?
-
CoD byly vždycky dělané pro mainstreamový trh a vždycky to byly lineární střílečky nevyžadující příliš uvažování. Zkus si dneska zahrát CoD 1 a uvidíš jaký je to někdy tunel, navíc s příšernou AI. I CoD 4 není s odstupem času žádný zázrak a ta oslavovaná Černobylská mise je tak absurdně lineární a trestá za jakékoliv odchýlení od pokynů hry, že to působí spíš jako interaktivní film.
Jenže zatímco v době vydání to byla úžasná novinka, za posledních 10 let vznikly stovky podobných "filmových" lineárních her a samotný Activision vydojil starou formuli až do krve, takže ten efekt filmovosti se vytratil. -
To je opusteni smerem dopredu, takze hypermoderni bojiste :)
-
Ta dramatická hudba a slova jako "we need to to samé po 150"
Mě by zajímalo zda opravdu funguje tak, aby tomu někdo věřil a tak ten příběh chápal. Pochopím, když si to někdo koupí pro MP anebo jen pro tu skriptovanou akci, ale aby uvěřil takové ko*otině? To je horší jako film Delta Force apod. Tam se také dost lidí koukal jen na akci a Chucka.
Ale asi se někdo takový najde, když jsem to viděl v nějakém dokumentu jako doplnění náboru pro armádu *15* -
Děkujeme, budeme. Paci paci pacičky...
-
Kde vidíte to opuštění moderního bojiště? *8*
-
vařej z vody.. teží značku, budiž jim přáno.. beztak je to už od prvních dílů jen kopie medal of honor.. nic nového nepřidali, engine z Q2.. taktéž mnohem lepší hry, povedl se jim podobný fenomén jako wowko u mmorpg.. hraje se to už jen ze zvyku, tak si to hrejte děti, adios.
-
Mě ale zajímá, jestli ten opravář tu pračku opraví, nebo ne. Tu nudnou část musíš přeskočit *7*
-
Nebuď naivní, vždyť COD2 byl prodadák.....
Oh nebyl... byl to vlastně poslední díl CoD, který vyhrál suveréně nejlepší hru ROKU.. -
Vypadá to, že to zas bude překombinované, což je u Treyarchu už zvykem.