Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :D smeju se te hre :D
    • Směju se tobě, čůr.ku!
      • MrSanta
        Zlatej jindra a trolík. Ty jsi fakt totální mimoň *7*
      • Vzorový člen CoD komunity se ozval. *1*
        • studna261
          tak to jsi zabil :D :D
        • Já ani nehraju CoD, to je na tom nejsmutnější..:-D Tohle CoD hašteření je tragický..:-D :-D Jaká komunita... Co to vůbec tlacháš... Je to jen hra, omg. Někdo jí hraje, někdo ne. Proč kolem toho musí být mezi dětma takových hádek..:-D Mně se třeba líbí série Mass Effect a to dle téhle logiky mám urážet lidi, které baví jiná hra??? To je vám fakt všem pět let? Tohle nikdy, nepochopím..:-D
          • Mayuri12
            WTF A to jsem myslel že ME hrajou jen slušný lidi jako já. Každopádně je to celkem ubohé tu moralizovat po tom tvém rozjezdu.
            • ME hraje i velká část gay komunity a Bioware to moc dobře ví a podle toho se zařizuje.
          • Aa, koukam novej kvalitni prispevovatel do games diskuzi...Jako kdyby jsme tu nemeli uz dost postizenych jedincu ...
          • To neni hastereni, to je muj nazor na hru :D
          • CrocoRay
            Ta jízlivost, kde někteří píšou příspěkvy, že nejsou tak hloupí, aby to hráli, to mě taky štve. Takové to urážení jiné komunity na internetu mě prostě nebaví a spousta lidí si v tom libuje, protože je za to nikdo pořádně nezmáčkne. Je to blbé, že si na tebe vyskakuje kde jaký rachitický vychrtlý smrad a ty s tím nic nenaděláš.

Jinak mám CoD rád a celá série mě furt baví, i když je pořád o tom samém. Ale tady jde spíše jen o ty dvě mapy a kvůli těch bych se asi bez tohoto nového DLC obešel a myslím si, že už se mohly objevit i původní hře.
      • :D
        • Jedno plus máš i ode mě, trotle, ať tě alespoň na tom netu někdo bere vážně. Nemáš zač.
          • No tak, víš jak, kdyby to s tebou seklo u diskuse a jestě k tomu u internetvé tak by to pro Tebe nebyla moc dobrá vizitka.
          • Aby Ti nepraskla žíla,kamo.
            • O mě se neboj, smrade.
  • jindra.veliky
    lol jen 2 mapy *15*
    • No nekup to za ty peníze *12*
    • studna261
      a v dalsim DLC bude jenom jedna
    • A jsem zpět.
  • Konec světa se blíží *1*
  • Activision-Blizzard bajecna firma co se to stalo?*11*
    • smejki
      Activision je už léta stejný
      • jj Blizzard chytla virus
        • smejki
          tak patřej pod stejnou účtárnu ale vedení mají naštěstí každý jiný a nezávislý

u blizzu to je holt cena za to, že už je vlastnil někdo jiný (Vivendi, jestli se nepletu)
  • Activision si prachama vycpávají postele, zapalují si jimi doutníky, rozhazují si je po domě, tapetují jimi a lidi jim je ještě dávají
  • To si budu muset koupit a hned 3x. Jednou na hraní, jednou na půjčování a jednou do zásoby kdyby něco.
  • calwin
    aspoň vidím kam tie peniaze za DLCčka dávajú (video) ... normálne som rád že to nehrám už od modern warfare 2... je to čím ďalej tým horšie...
  • Pro uživatele nNname: z tvých příspěvků jsem usoudil jedno, a to že jsi hlupák.Jak jsem na to přišel?Kdyby jsi měl alespoň průměrné IQ, věděl by jsi že tím že někomu bezdůvodně nadáváš neuškodíš jemu, ale pouze své imidži.A proto jsi, pod pláštíkem anonymity "vlezl" na internet a začal jsi trollovat (btw:dost špatně), protože víš, že v reálném světě by sis něco takového nikdy ze strachu nedovolil.Navíc tě to evidentně baví, doporučuji proto zajít za psychologem a probrat to.Protože prostě není normální aby se rozumný člověk choval jako *12* .Ale v podstatě tě lituju, musíš mít naprosto nudný a špatný život, když se snižuješ k zábavě za kterou by se styděl i žák první třídy.Já ani nevím proč ti to vlastně píšu, je to zbytečné, protože ty jsi evidentně neschopný chovat se i jen jako pubertální děcko, natož dospěle. *4*
  • Veskoslav
    Nádherné DLC. Doufám, že bude stát aspoň 500.....Jak hluboko klesne ještě CoD ala ždímačka na prachy? Ale co, podle studie je v populaci přibližně 30% "blbců", takže příjmi mají jisté...
    • CrocoRay
      "Ale co, podle studie je v populaci přibližně 30% "blbců", takže příjmi mají jisté..." A ty jsi jeden z těch 30ti% nebo jeden z těch 70ti, co vlastně neví, že patří mezi těch 30? *1*

Ale teď vážně. Já bych za to DLC taky asi nedal, ale pokud je někdo fanoušek série CoD a myslí si, že se mu vyplatí platit za těch pár map, tak ať. Někdo je blbý a dělá chytrého v diskuzi na games.cz, jiný zase hraje do zblbnutí CoD. To si nevybereš *3*
  • no to máme radost *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit